Jump to content

PROTEST U CENTRU GRADA , letele flase, jaja i banane

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

Ima ovaj nekoliko ozbiljnih dijagnoza...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Аурор рече

Već sam jednom rekao, sledeći put ide opomena...

S kojim pravom!? Zato sto ti se ne dopada moj post? 

To sta ti vidis u postu je tvoj problem da ne kazem opsesija ("ruganje") . 

Na ovoj temi a i forumu ja vidim da ima simpatizera Vucica. Ako nije stvar tvog ukusa, necijeg jeste. A i znas za onu "o ukusimna ne treba raspravljati". 

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

17634551_10211097845896193_6136744650226

...

17800287_10154632570453525_8258415512855

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Grizzly Adams рече

Поцепао га ђакон, баш је лепо видети из Цркве овако одлучан и недвосмислен глас.

...

1 hour ago, Juanito рече

Ђакон му ту више дође андерграунд... :)

...

Bas sam to `teo da napisem - zato sto ima uglavnom vrlo jasne i konkretne stavove nije nimalo omiljen medju "kolegama" i visih i nizih cinova...

Подели на овим сајтовима

пре 50 минута, Таша рече

Na ovoj temi a i forumu ja vidim da ima simpatizera Vucica.

Ja nisam simpatizer ali realno čovek ih je opro na izborima al nekima je teško da prihvate tu realnost....jedino što podržavam ove sindikate policije i vojske jer su im dnevnice stvarno bedne dok se ta poslanička stoka baškari i ništa ne radi a za to su debelo plaćeni....

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, obi-wan рече

Bas sam to `teo da napisem - zato sto ima uglavnom vrlo jasne i konkretne stavove nije nimalo omiljen medju "kolegama" i visih i nizih cinova...

Па каже тамо у Писму - "будите млаки, такве највише волим..." ;)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Аурор рече

Koliko sam duvao u pištaljku sinoć, još mi zvoni u ušima... :)

20170410_194823.thumb.jpg.1eddad03d7e21ffa9cb4684ed21d62fc.jpg

Uh dobro je... ja pa mislim omatorio sam pa mi zato zvoni u usima sutradan nakon protesta... :)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

Uh dobro je... ja pa mislim omatorio sam pa mi zato zvoni u usima sutradan nakon protesta... :)

Кад оматориш бићеш глув па нема проблема... :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...