Jump to content

PROTEST U CENTRU GRADA , letele flase, jaja i banane

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

пре 5 минута, Аурор рече

U AV slučaju - mitsko biće...

КСЕНИЈА ОТПАЛА ПРИЈЕ ШЕСТ ГОДИНА: Ово је Тамара Вучић и биће прва дама Србије (фото)

Ilustracija_7988-1000x500.jpg

Александар Вучић нови је предсједник Србије, чиме је његова супруга Тамара стекла титулу прве даме. Актуелни србијански премијер ријетко је свој приватни живот износио у јавност, али последњих мјесеци многе је занимало ко је и како изгледа Вучићева супруга.

xIlustracija_7670.jpg.pagespeed.ic.PcQea

О Тамари Вучић не зна се много, осим чињенице да се за Александра Вучића удала 2013. године, а јавност је први пут заинтригирала када се прошле године појавила на прослави Дана жена на “Бијелом двору” гдје ју је угостила принцеза Катарина Карађорђевић.

Српски медији пишу да је Тамара дипломирала политичке науке те да је запослена у Министарству спољних послова Републике Србије.

Александру Вучићу је ово други брак. Од 1997. до 2011. године био је у браку с Ксенијом Вучић с којом има двоје дјеце, сина Данила и кћер Милицу.

ПРИНЦИП.ме

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Жељко рече

Ја морам дизнесем цвеће пред тв нешто је кљокнуло

12:smeha:

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Милан Ракић рече

Ономад мама и тата, сад је ред да дојде прва дама

U stvari, to je ipak prva-b dama...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Е јбг, изгледа да стварно овеи ретардирани комунистички анархисти са Филозофског преузели главну улогу.

Слика данашњег протеста са истакнутим захтевима:

Надам се да ће неко да разјури стоку.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Милан Ракић рече

О Тамари Вучић не зна се много, осим чињенице да се за Александра Вучића удала 2013. године, а јавност је први пут заинтригирала када се прошле године појавила на прослави Дана жена на “Бијелом двору” гдје ју је угостила принцеза Катарина Карађорђевић.

A Boga pitaj u kom je stanju taj brak i koliko je ova žena srećna što se pojavljuje u javnosti kao Prva Dama™...

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, RYLAH рече

Е јбг, изгледа да стварно овеи ретардирани комунистички анархисти са Филозофског преузели главну улогу.

Слика данашњег протеста са истакнутим захтевима:

Zahtevi okupljenih

Надам се да ће неко да разјури стоку.

Ma ovo neko ubacio da se krene u ubrzani pregovarački proces od 15 minuta sa sve trubačima na kraju i pijanim dačićem kako se grli sa omladinom.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Аурор рече

Ta ekipa blejača je least of our concern, ako ćemo realno...

Не би било фрка да их медији не виде као организаторе и некога ко представља протестанте (хе хе, протестанте). Погледај чланак на Блицу, па се увери и сам.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Ако може неко да преприча емисију код Марића. Одгледах пар минута, ал` жена у мене, како је отворио уста, запрети да ћ` да ме остави... И шта ћу, морадох угасити ТВ

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Милан Ракић рече

Ако може неко да преприча емисију код Марића. Одгледах пар минута, ал` жена у мене, како је отворио уста, запрети да ћ` да ме остави... И шта ћу, морадох угасити ТВ

Ma evo Vučić je rekao ko sumnja u njegove spasilačke mogućnosti kao što se desilo prošli put kod Marića pa sad ljudi neki loši kažu bila gluma, onda je stvarno nenormalan i veruje u teorije zavere i u svojoj sopstvenoj kući.

Nadam se da će ući u medicinske uđbenike.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Милан Ракић рече

жена у мене, како је отворио уста, запрети да ћ` да ме остави...

Reci joj da smo je pozdravili! :)

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Paradoksologija рече

A Boga pitaj u kom je stanju taj brak i koliko je ova žena srećna što se pojavljuje u javnosti kao Prva Dama™...

Aj bre, zene vole oficire, da se ne palamudimo sad... :smeh1:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Милан Ракић рече

Ако се не "онесвестим" током емисије, јављам ти шта је било. :)))

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...