Jump to content

PROTEST U CENTRU GRADA , letele flase, jaja i banane

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

пре 9 часа, todor рече

Не шали се он, гледао сам у некој емисији како износи неке социјалполитичке небулозе типа - уравниловка и сл.

Ne znam, mozda si u pravu ali ja mislim da bi Rambo prvi pre platio kaznu nego izasao na obavezne izbore i to bas zato sto su obavezni... Zato sam ove njegove predloge dozivela kao salu...

Подели на овим сајтовима

11760198_725686207543165_607978445966090

Линк

Изгледа да је кларинетиста био убедљиво највећа штеточина до сада. Није ни чудо што је ова екипа успела да народу замаже очи 2012.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, GeniusAtWork рече

11760198_725686207543165_607978445966090

Линк

Изгледа да је кларинетиста био убедљиво највећа штеточина до сада. Није ни чудо што је ова екипа успела да народу замаже очи 2012.

Ako misliš na Cvetkovića ne zaboravi da je tada bila svetska ekonomska kriza... baci pogled i na nemački ili francuski dug u istom periodu:

http://www.tradingeconomics.com/germany/government-debt-to-gdp

http://www.tradingeconomics.com/france/government-debt-to-gdp

Tada su svi nazadovali, pa i mi... problem je što trenutno drugi napreduju ili bar stagniraju, dok Srbija nazaduje... čime se razlika produbljuje...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, GeniusAtWork рече

Sada je 27.8 milijardi, ovi će da ih debelo prevaziđu, tačnije već jesu, i bez svetske krize :)

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Avocado рече

Ako misliš na Cvetkovića ne zaboravi da je tada bila svetska ekonomska kriza...

Наравно, сигурно је и то имало доста утицаја. Него ставио сам јер се јасно види да откад су се ови појавили 2012, сваким мандатом повећавају за по још 5 милијарди ионако дуплирани дуг од 2008-2012.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, GeniusAtWork рече

сваким мандатом повећавају за по још 5 милијарди ионако дуплирани дуг од 2008-2012.

Ma gore je, nije svaki mandat...

Dačić je 5 milijardi povećao dug za 2 godine, AV za nešto preko godinu. I raste i dalje.

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, GeniusAtWork рече

Nije brate, pogledaj vreme, on je bio 4 godine, ovaj posle 2 a ovaj zadnji nekrst ima podatak za samo godinu dana. Znaci, ne da ovi noviji uvecavaju dug vise nego on, nego idu u geometrijsku progresiju. Daleko bilo da branim Cvetkovica, -- (ne bi sad da se izrazavam, sta bi sve mog`o da kazem i o njemu) -- ali ova dvojica posle su svaki gori od prethodnog, s tim da je zadnji kapitalni horor.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 57 минута, Juanito рече

Срећом, па имамо Вучића. 

Da li je sreca ili nesreca moja briga svakako nije. 

On je samo posledica poslovice "Sjasi Kurta da uzjase Murta", i priznajem da sam ucesnik, tih devedesetih, dovodjenja Kurte na turnir. 

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

@Аурор  @obi-wan  

У праву сте, нисам лепо загледао слику. За време Цветковића дуг је повећан за неких 7 милијарди за 4 године, и то у време светске економске кризе. СНС/СПС екипа је за 3 године (подаци важе до јула 2015) повећала наслеђени дуг за скоро 11 милијарди. Према томе повлачим реч, безвезе сам напао маторог  :)))

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Таша рече

On je samo posledica poslovice "Sjasi Kurta da uzjase Murta", i priznajem da sam ucesnik, tih devedesetih, dovodjenja Kurte na turnir. 

Па циљ протеста о којима причамо је управо да се збаци систем који доводи до тога да се Курте и Мурте међусобно смењују, док све друго остаје исто.

То је зацртани циљ. Е, сада, да ли ће се држати тога до краја и да ли ће успети да се одупру да их неко не злоупотреби као што је било деведесетих, то већ нико не може да зна. И нисам баш ни превелики оптимиста око тога, ако ћемо искрено.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, GeniusAtWork рече

Па циљ протеста о којима причамо је управо да се збаци систем који доводи до тога да се Курте и Мурте међусобно смењују, док све друго остаје исто.

То је зацртани циљ. Е, сада, да ли ће се држати тога до краја и да ли ће успети да се одупру да их неко не злоупотреби као што је било деведесетих, то већ нико не може да зна. И нисам баш ни превелики оптимиста око тога, ако ћемо искрено.

I mi smo tako mislili i u to verovali, postenje, cestitost, rodoljublje .... i tako. 

Ovo su ti buduci Vucic i Nikolic. I ovaj levo ce nositi skupa odela bas kao i ovaj desno samo da se malo "zaima" :).   Zahvaljujuci srpskom idolopoklonstvu i sklonostima obozavanju "lika i dela" .

image.jpg

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

пре 48 минута, GeniusAtWork рече

@Аурор  @obi-wan  

У праву сте, нисам лепо загледао слику. За време Цветковића дуг је повећан за неких 7 милијарди за 4 године, и то у време светске економске кризе. СНС/СПС екипа је за 3 године (подаци важе до јула 2015) повећала наслеђени дуг за скоро 11 милијарди. Према томе повлачим реч, безвезе сам напао маторог  :)))

Takođe, nemoj da zaboraviš da je SPS bio bitan faktor u vreme Cvetkovića i pitao se (i ucenjivao) za svašta... ako posmatraš periode u kojima je SPS bio bitan faktor u vlasti (predsednik ili "prvi podpredsednik" vlade): 1989-2000 i 2008-2017, rezultat postaje jasniji... (i zlo SPS-a postaje jasnije)... takođe SNS računaj od 2012. do danas...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...