Jump to content

Свети Грација и Злославни Ава Римски, Зоран Ђуровић

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 6 минута, Goku рече

nije.

Ali nije ni fra Tomislav Filipović-Majstorović.

A ni sveti otac Ivan Pavao II, koji staja na tom mjestu 2003 i ne reče ništa o tome :(

(ovo glede ujedinjenja po svaku cijenu)

Mož ti da tvrdiš da će svi svetitelji iz kalendara u Carstvo i oni koji nisu u kalendaru da nijesu svetitelji?

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече

Mož ti da tvrdiš da će svi svetitelji iz kalendara u Carstvo i oni koji nisu u kalendaru da nijesu svetitelji?

Tom logikom ne mogu ni za Kačavendu da neće.

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Goku рече

Tom logikom ne mogu ni za Kačavendu da neće.

Naravno ali onda idemo logikom koju nas Hristos podučava a ne kalendar.

Dakle ko nam je bližnji? Ovi u mantijama što prolaze pored ranjenog ili onaj druge vere ili ne vere koji zastane kod ranenog hrista i pomogne mu?

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Dakle ko nam je bližnji? Ovi u mantijama što prolaze pored ranjenog ili onaj druge vere ili ne vere koji zastane kod ranenog hrista i pomogne mu?

Ili onaj druge vjere koji rani tog hrista?

Samo moje lično mišljenje o RKC i ujedinjenju, ništa više. Kao što tebi ne može biti bližnji neko ko u mantiji "razne stvari trpa u pogrešne otvore" (Ateist rep), tako ni meni ne može poglavar crkve koja na ovim prostorima zakrvavi mantije, ne do koljena nego do lakata.

Moje mišljenje, u krajnjoj liniji nebitno, ja sam tu još malo (u idealnom slučaju još ovoliko, ali teško) šta će biti poslije ne znam; pa ako mi se ovo mišljenje ubroji u grijeh... na žalost ne bi bio najveći.

пре 3 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Na koju foru se pokajani razbojnik Krstio, Pričestio svetim Tajnama i ušao u raj?

Meni ovo podvučeno i podebljano treba od RKC da bi mi bili bližnji.

Žao mi je što tebi nisam bližnji i što me stavljaš u neku grupu koja "ne dijeli hrista sa svim ljudima", samo zato što me "sve rane moga roda bole" i što ne želim da mi djeca dožive sudbinu pradjedova, ali šta da se radi...

Eto opet spamujem temu a rakoh da neću više. Izvinite još jednom.

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Goku рече

Žao mi je što tebi nisam bližnji i što me stavljaš u neku grupu koja "ne dijeli hrista sa svim ljudima", samo zato što me "sve rane moga roda bole" i što ne želim da mi djeca dožive sudbinu pradjedova, ali šta da se radi...

Pa i nisi mi onda bliži, kad tamo nekog brazilca rimokatolika gledaš kao ustašu.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Goku рече
пре 17 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Na koju foru se pokajani razbojnik Krstio, Pričestio svetim Tajnama i ušao u raj?

Meni ovo podvučeno i podebljano treba od RKC da bi mi bili bližnji.

Takođe mi nisi bližnji ako milijarde ljudi osuđuješ i tvrdiš za njih da nemaju moć pokajanja za sopstvene grehove.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Goku рече

Moje mišljenje, u krajnjoj liniji nebitno, ja sam tu još malo

I takođe mi nisi bližnji zato što govoriš da je tvoje mišljenje nebitno.

Meni je bitno ja hoću da mi budu svi bližnji i da imaju u životu stav da je njihovo mišljenje najbitnije. Jer svi ćemo na kraju odgovarati Hristu zbog svog mišljenja a ne tuđeg.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Zoran Đurović рече

А, иначе, ВСБ има фалинку што је звездаш, а ја му у фотошопу његову децу из звездиних обукох у партизанове дресове и окачих на интернет! Ваљда ће ми опростити тај неопростиви грех!

To jeste falinka, ....i to velika.....:)))

Sad si mi malkice drazi....crno belo.....lepe boje....:ok:

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Vedran рече

Кратосе, најозбиљније да те сад питам. Да ли се ти шалиш када ове ствари говориш или ти стварно треба објашњавати до те мере?

Молиш ли ти Христа да се не сети сагрешења твојих? Кад се молиш да ли се претвараш и лажеш га, ко велиш му „заборави“, а мислиш остави ми те „грехе“ јер су они део моје личности!? Чуј то, туга је део личности!

Зло и ране од злих стрела нису део наше личности. Да ли то можеш да разумеш?

Nigde nisam pročitao da je tuga greh i koliko se dosećam Hristos je bio tužan i plakao je a u Njemu greha nije bilo.Rane jesu deo tvoje ličnosti kao što su rane Hristove deo njegove ličnosti to nema veze sa zlom kao delom ličnosti.Brkaš babe i žabe.Uostalom jedno od blaženstava je:

Blago onima koji plaču, jer će se utešiti;

Verovatno su bili srećni pa plaču od sreće a posle dobijaju utehu,mislim da je logično zar ne?:sunce:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Volim_Sina_Bozjeg рече

Ovo tvoje Kratose je cista jeres u izvornom obliku jer ti zlo u coveku uvodis u covekovu licnost. A licnost covekova je licnost bez zla u sebi jer je zlo posledica greha, te se ono ima zaboraviti jer je prolazno, dok licnost bi trebalo da bude vecna.

Brkaš babe i žabe.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Кратос рече

Rane jesu deo tvoje ličnosti kao što su rane Hristove deo njegove ličnosti to nema veze sa zlom kao delom ličnosti.

Da, zanimljivo. Hristovo vaskrslo telo i dalje je imalo rane po kojima su Ga neki i prepoznali i dokazali sebi da je to zbilja On i da je ustao.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Grb-FK-Partizana-uradjen-od-stiropora_slika_L_16822881.jpg

И ти мени!

А овамо ти и ВСБ говорите да вам није битан дрес...

Значи Аво, постао си к'о ти тамо латини...

[emoji6]

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...