Jump to content

Saša Knežević: ORBITALNO I ATOMSKO VREME

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 часа, о.Горан рече

pangaea3.jpg

Ako je SAP Kosovo prikazano kao posebna drzava, onda ja ovu pricu ne priznajem. U suprotnom - prihvatam!

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 743
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Разговор на свакој теми са о. Гораном ме подсећа на бакицу-пријатељицу моје газдарице са факса. Сврати, исприча шта је хтела, кад заврши оде. Јеховин сведок. Разлика је што о. Горан не оде тихо кад каже шта има већ извређа сваког ко другачије мисли.
Ако о. Горан мисли да овако мисионари разочараћу га. Боље мисионаре јехове. Симпатичнији су јер нису агресивни.
Свештеник није ту да лупа шамаре, макар и вербалне. Њихов текст се зове БЛАГА ВЕСТ...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Ula Mark рече

Bravo! Razumem tvoju dilemu. U poslednje vreme došlo je do velikih promena u shvatanju kozmologije!

Kojih promena?

Цитат

U čemu je što kažu Ruje »podvoh« ili "trik"? Razlika je u sasvim novom pristupu kozmogonije. Gravitacijski BB model kosmosa je propao, jer se sada može već sa 99.99999% tvrditi da nema ni crne energije ni crne mase, jer »matematika« u tom modelu ne funkcioniše, pa su ove kategorije pretpostavljene iliti nužne kao fudge factor.

Zašto naučnici ne prihvataju navedene tvrdnje?

Цитат

A te godine su merene u atomskom vremenu. A da atomsko vreme nije isto orbitalnom vremenu, postoje neoborivi dokazi – a možemo reći »anomalije«, koje se ne mogu objasniti greškama u metrici/observaciji.

Koji neoborivi dokazi koji se ne mogu objasniti greškama u observaciji?

Цитат

Jedan detalj sam objavio u ranijim postovima. Atomsko vreme usporava u odnosu na orbitalno (vreme). A to znači da su atomski procesi u prošlosti bili brži (atomski raspad, brzina svetlosti itd.).

A to kad bi bilo tačno bi samo značilo da je univerzum još stariji nego što nauka tvrdi... što je jasno demonstrirano u ovom klipu:

Цитат

Dakle, geološki potop u plazma modelu je inherentan i ne mora da bude star/drevan, meren u orbitalnim kategorijama.

Koji dokazi postoje za globalni potop?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, о.Горан рече

Занимљива је чињеница да већ два дана немамо конкретан одговор на ово питање.

Pa tražio si mišljenje stručnjaka, a koliko mi je poznato nemamo geologe na forumu.

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Avocado рече

Pa tražio si mišljenje stručnjaka, a koliko mi je poznato nemamo geologe na forumu.

Sto ne znaci da uskoro necemo dobiti za bedava predavanje iz alternativne endodinamike koja se uci samo u najtvrdjim bastionima slobode.

Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Avocado рече

Па зовите др.Мирољуба Петровића...:ani_biggrin:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Рапсоди рече

Па зовите др.Мирољуба Петровића...:ani_biggrin:

Moze, ali da ne prica lazi koje su mu upumpavali u glavu dok je bio u onoj debilani u Djusinoj!

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Јанко рече

Разговор на свакој теми са о. Гораном ме подсећа на бакицу-пријатељицу моје газдарице са факса. Сврати, исприча шта је хтела, кад заврши оде. Јеховин сведок. Разлика је што о. Горан не оде тихо кад каже шта има већ извређа сваког ко другачије мисли.
Ако о. Горан мисли да овако мисионари разочараћу га. Боље мисионаре јехове. Симпатичнији су јер нису агресивни.
Свештеник није ту да лупа шамаре, макар и вербалне. Њихов текст се зове БЛАГА ВЕСТ...

Mozda racuna na one odabrane mazohiste?

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, drvce рече

Moze, ali da ne prica lazi koje su mu upumpavali u glavu dok je bio u onoj debilani u Djusinoj!

Ха...он је из дебилане узео само неопходно:ani_biggrin: и на време збрисао....

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

On 3/14/2017 at 8:57, о.Горан рече

Кад су се разделили континенти-кад смо већ код тога? Да ли је постојала Пангеа и да ли треба веровати Вегенеру или не?

pangea-continent-the-earth-before-the-fl

Наравно, питање је упућено стручњацима ако их има, не набеђеним стручњацима-њих знам да има у изобиљу.

Размишљао је у добром смеру, али није схватио да се континенти најбоље уклапају кад смањиш планету:

expanding_earth_pangea_proof.gif

https://en.wikipedia.org/wiki/Expanding_Earth

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, Јанко рече

"Razgovor sa kreacionistom o evoluciji je kao igranje šaha sa golubom. Kakve god da vučeš poteze, on će samo oboriti sve figure, posrati se na tablu i odleteti nazad svom jatu da proslavi pobedu."

Подели на овим сајтовима

Мене интересује како је настао говор човека....који су били прелазни облици(блејање, рика, дрекање):ani_biggrin: Да ли још ко има ген за говор осим човека ? Можда смо од папагаја постали , пошто и они се могу научити да говоре :ani_biggrin:  И да ли су папагаји доказ еволуције :))

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Рапсоди рече

Мене интересује како је настао говор човека....који су били прелазни облици(блејање, рика, дрекање):ani_biggrin:

"И Господ Бог створи жену од ребра, које узе Адаму, и доведе је к Адаму."

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Рапсоди рече

Мене интересује како је настао говор човека....који су били прелазни облици(блејање, рика, дрекање):ani_biggrin:

пре 21 минута, Grizzly Adams рече

И Господ Бог створи жену од ребра, које узе Адаму, и доведе је к Адаму."

Vidis, Rapso, kad je nastao govor, Adam rece "Žena, koju si mi dao da bude uz mene, ona mi dade s drveta" :ani_biggrin:

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Тања1 рече

Vidis, Rapso, kad je nastao govor, Adam rece "Žena, koju si mi dao da bude uz mene, ona mi dade s drveta" :ani_biggrin:

Пре тога било је - "Узми јабуку. Како нећеш!? Па је л` ти мене волиш уопште!? Само гледаш у тај врт цео дан, мене уопште... Само у тај твој посо... Да знаш да ћу да те оставим и да нађем бољег. Има их колико оћеш (!?), немаш појма како ме гледа комшија кад прођем. И има већа кола од тебе. И кућу. Лузеру један... Ниси мого ни жену да нађеш него морао други да ти направи..."

- Добро бре, ћу узмем...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...