Jump to content

Једна поставка у прилог равноземљаша

Guest

Препоручена порука

пре 16 минута, Zoran Đurović рече

Све тако једноставно, а неки млатили о гравитацији!:))

гравитација је измишљена 12:smeha:

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Zoran Đurović рече

Ово ти је доказ да Бог постоји! Нико не може по природи да буде овакав слепац при очима; само Бог може да ти узме памет! 

Јн 12, 39-40: Зато не могаху веровати, јер опет рече Исаија: Заслепио је (Бог) очи њихове и окаменио срца њихова, да не виде очима ни срцем разумеју, и не обрате се да их исцелим.

Исус је направио многобројна чуда али нигде не пише да је исцелио неког од глупости! И он има својих лимита!:))

Овакво "научно" читање СП и егзегезу истог само ти можеш да "довучеш на своју воденицу" - а притом да не одолиш да мало "закачиш" Богочовека са "И он има својих лимита" ... у таквог Христа који је "лимитиран" (ограничен) твојим схватањем и поимањем Православна Црква не проповеда драги попо...неки гностици се помињу у старославним књигама, а те је Црква уз велики бол и жаљење одавно одсекла од свога Тела. 

Подели на овим сајтовима

img_0036-1.thumb.jpeg.518405fa99b333a2554c953562e35c1f.jpeg

Теририририрем, терирем, терирем, териририраријум. :))

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Vedran рече

img_0036-1.thumb.jpeg.518405fa99b333a2554c953562e35c1f.jpeg

Теририририрем, терирем, терирем, териририраријум. :))

to je planetin ratni mod u slucaju napada vanzemaljaca.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...
пре 1 сат, tripo 41 рече

Nema veće gluposti od teorije ravne Zemlje (uz naravno TE) radio amateri okreću antenu u pravcu Sj. pola kada razgovaraju sa nekim iz Aljaske i tog djela S. Amerike.

Treba dodati da njihove antene nisu slucajno izmutirale iz njihovih radio-aparata, vec su sa namerom kreirane kao cele i funkcionalne.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...