Jump to content

Да ли је српска просвета дотакла дно?

Препоручена порука

пре 55 минута, Рапсоди рече

Ко се из љубави ожени, тај по ноћи ужива ( неко време ) а по дану јадикује... сво време .( италијанска пословица ) :ani_biggrin:

Ne može samo slatko :)))

Mora malo slano :D

Mada ja najviše volim slatko

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Prosveta dotakla dno ali ova tema se vinula u lepe visine :cheesy3:

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Драшко рече

Prosveta dotakla dno ali ova tema se vinula u lepe visine :cheesy3:

Нисам очекив'о. Вероватно бар пола написаног нема директне везе са просветом, него нек' иде живот! Конооооооооооообар! :pivo:

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

Додуше, моје мишљење је да нисмо још на дну. Што би рекао С.А.Р.С. "до гуше у го*****, ал' се ипак плива!" :)

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, БанеЛ рече

Додуше, моје мишљење је да нисмо још на дну. Што би рекао С.А.Р.С. "до гуше у го*****, ал' се ипак плива!" :)

Šta ja znam, naravno da može gore. Samo znam da se u prosvetu ne bih vraćala da ne moram. Baš ne volim rad u školi :dry:.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Гости
пре 20 часа, Natasa. рече

Da li je srpska prosveta dotakla dno? DA!

http://www.alo.rs/profesorka-ulazi-u-parove/95626

Kazem ja da su skole debilane u kojima uce decu kurvarluku i nemoralu, a vi mi obrisaste poruke. Sta moze da nauci nekoga ova profesorka koja ulazi u parove da se kurva, osim kurvarluku?

Sta moze da nauci nekoga neki zdudani profesor u odelcetu, sa bivoljim pogledom ispod akademske celendre? Moze evolucionizmu, ateizmu i tastini. Tastina, sve je tastina, kako kaze premudri Solomon.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Guest SlugaBozji рече

Kazem ja da su skole debilane u kojima uce decu kurvarluku i nemoralu, a vi mi obrisaste poruke. Sta moze da nauci nekoga ova profesorka koja ulazi u parove da se kurva, osim kurvarluku?

Sta moze da nauci nekoga neki zdudani profesor u odelcetu, sa bivoljim pogledom ispod akademske celendre? Moze evolucionizmu, ateizmu i tastini. Tastina, sve je tastina, kako kaze premudri Solomon.

Ajde bre Vasilije ne smaraj, šta si koji moj odlazio uopšte.

Подели на овим сајтовима

Свиђа ми се онај Хуанитов модел. Мале групице, мотивисана деца, милина. Налик на часовима додатне наставе. Часови допунске такође показују да би и они слабијег знања могли више кад би им се посветило много више пажње, али онда се од вас очекују разне акробације на редовном часу. Увек ће неко у мањој или већој мери бити запостављен. Не могу сви да уче исто. Мало је фрустрирајуће за децу кад не могу сви да испрате лекцију из математике. Није да их не разумем. Главно је да се у систему ништа паметно не мења. 

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, БанеЛ рече

Свиђа ми се онај Хуанитов модел. Мале групице, мотивисана деца, милина. Налик на часовима додатне наставе. 

To sam ja oduvek pričala kako bi lepo bilo da moj predmet bude izborni, pa još i kad bi bila pristojna plata...milina.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Natasa. рече

To sam ja oduvek pričala kako bi lepo bilo da moj predmet bude izborni, pa još i kad bi bila pristojna plata...milina.

Исто. ;)

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Рапсоди рече

А да ли си икада размишљао о томе  да постоје особе женског пола које самосвесно знају  да је њихов највећи квалитет управо то,  што ти негираш....и да баш управо то желе, да их то испуњава...само си заборавио у том набрајању и децу да укључиш.

П.С . Заборавих да напоменем да им то  угађање  нимало не смета да буду остварене, успешне и срећне жене, штавише тај осећај да угађају, воле, помажу, не осећају као жртвовање у смислу давања већ пре као добитак...:D 

U pravu si... trebalo je  i da joj opali samaracinu posto zene i to vole... vole kad ih bijes. Citao sam da mnoge zene potajno mastaju da budu silovane  tako da, ono... sto da se mi muski uzdrzavamo, jel tako ;). Ne stvarno postoje osoe zenskog pola koje samosvesno znaju da je njihov nejveci kvalitet u tome da mogu da istrpe neverovatnu kolicinu batina.

Devojcica je ZELELA tu igracku. Nije mogla da je dobije zato sto njen brat, musko, ima prvenstvo...

Meni nije izgledalo da je devojcica zelela da joj se ta igracka oduzme kako bi se dala njenom bratu... osim toga, deca se vaspitavaju da sama daju igracku drugome a ne da daju zato sto su niza bica.

Osim toga, necovecno je da jednoj devojcici od 5 godina spocitavas zivotne izbore. Ni ja ni ti ne znamo da li bi devojcica htela da bude kuvarica ili astronaut, i dok to ne saznamo mislim da je makar fer da joj omogucima da taj izbor sama nacini. To necemo uraditi tako sto cemo izivljavanje caleta da pravdamo time sto ona eto mozda zeli da ceo zivot bude sikanirana i da u tome mozda uziva...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, cloudking рече

Devojcica je ZELELA tu igracku. Nije mogla da je dobije zato sto njen brat, musko, ima prvenstvo...

Je l u pitanju neka "muška" igračka?...jer ako je autić onda stvarno nema smisla da se Nataša igra time. To je za dečake, za devojčice je Barbika, da na vreme dobije komplekse plave kose i bulimiju, ili pegla i šporetić, da vežba na vreme.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Guest SlugaBozji рече

Kakav li je Bog kome si ti sluga?

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...