Jump to content

Мушки и женски стрес

Оцени ову тему

Препоручена порука

1 hour ago, Lady Godiva рече

И испод слика жене како усисава и носи дете, док мушкарац одмара. Помислио би човек да их поред загрљаја одмарају и кућни послови. :smeh1:

Питам се колико би били стресиранији да немају супруге које се лако одмарају 12:smeha:

Измењено од Џуманџи

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Natasa. рече

Ovo kad mu je rekla da razume umor od sedenja u kancelariji po ceo dan zvuči kao cinično podj******e...kad ona ozbiljna :)). Kako Ruskinjice imaju razumevanja, da ne znam da su pijandure koje skoro pa biju muževe možda bih i poverovala :)).

Бре, шта имаш против Рускиња ? Ем сестре православне, ем су фине, породичне жене. 

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, -Владимир- рече

Бре, шта имаш против Рускиња ? Ем сестре православне, ем су фине, породичне жене. 

Nemam ništa protiv Ruskinja, već protiv romantizacije svega sa tih prostora, uključujući i žena. Ruskinje-ljudi kao i svi drugi sa vrlinama i manama, rusofili-:dry:. Prosipa se svako đubre sa tih prostora, da je neko naš napisao ovakav tekst razapeli bi ga, zasluženo jer je glupost, ali neee-ovo je rusko, mora da valja :dry:.

I otkud znaš da su fine, porodične žene? Je l si živeo sa nekom?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Natasa. рече

Nemam ništa protiv Ruskinja, već protiv romantizacije svega sa tih prostora, uključujući i žena. Ruskinje-ljudi kao i svi drugi sa vrlinama i manama, rusofili-:dry:

Знам ја то. Али досад од тебе само мане прочитах. :D

Подели на овим сајтовима

Људи, дајте, молим вас!

Понашате се као деца која први пут чују о репродукцији на часу биологије.

Текст је постављен да бисте схватили разлику у понашању и тиме избегли несугласице са брачним другом.

Или више волите да сваки дан упадате у замку и свађате се?

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, -Владимир- рече

Знам ја то. Али досад од тебе само мане прочитах. :D

To mu dođe balans. Ovde se stiče utisak da niko sa tih prostora ne ide u wc, lebde iznad zemlje, svaki ruski autoritet je nepogrešiv, žene anđeoskog lika pokrivaju glavu i pokoravaju se mužu...niko ne pominje alkohol, kriminal, njihovu istoriju za vreme komunizma...neeee, samo sveci hodaju po ruskom tlu.

Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, Драгана Милошевић рече

Текст је постављен да бисте схватили разлику у понашању и тиме избегли несугласице са брачним другом.

Tekst je ****. Provalim ko ga je potpisao već na početku. Je l ima neki naš zdrav autoritet ili sve mora odande? 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Natasa. рече

To mu dođe balans. Ovde se stiče utisak da niko sa tih prostora ne ide u wc, lebde iznad zemlje, svaki ruski autoritet je nepogrešiv, žene anđeoskog lika pokrivaju glavu i pokoravaju se mužu...niko ne pominje alkohol, kriminal, njihovu istoriju za vreme komunizma...neeee, samo sveci hodaju po ruskom tlu.

Тако ми стално правимо баланс једни другима док се не побијемо. То нам је у крви изгледа. :D

Подели на овим сајтовима

Управо сада, -Владимир- рече

Тако ми стално правимо баланс једни другима док се не побијемо. То нам је у крви изгледа. :D

Ne volim romantizaciju bilo koga i bilo čega.

Romantika ubija ljubav! :D

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Sasa Vojvoda рече

Odlican tekst, nasilnim mijenjanjem ovakvih prirodnih stvari se i doslo do ovakvog poremecenog svijeta, vise ne znas ni ko je musko a ko je zensko, a ne znaju ni oni sami sta su...

Ja vala muško, nemoj da me diraš i skini mi decu i sudove sa vrata inače se jako umorim :)). Verujem da je super ako imaš xy hromozome:D. Inače tekst je *****. Vidim da su mi istačkali teško đubre, al * deluju kao psovka, pa ne znam da se izrazim :)).

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Natasa. рече

Ja vala muško, nemoj da me diraš i skini mi decu i sudove sa vrata inače se jako umorim :)). Verujem da je super ako imaš xy hromozome:D. Inače tekst je *****. Vidim da su mi istačkali teško đubre, al * deluju kao psovka, pa ne znam da se izrazim :)).

Ej nemoj ti da se tako sprdaš,bolje je da žena non stop radi nešto,da se fokusira na neki poso jer dokon um je đavolje igralište a posebno ženski.:)):smeh1:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Kratos рече

Ej nemoj ti da se tako sprdaš,bolje je da žena non stop radi nešto,da se fokusira na neki poso jer dokon um je đavolje igralište a posebno ženski.:)):smeh1:

Daj  neke sudove da se izdopingujem oksitocinom :)).

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Natasa. рече

Daj  neke sudove da se izdopingujem oksitocinom :)).

Ne valja previše,će se navučeš pa posle kad završiš u svojoj će pređeš kod komšije po još oksitocina a to je već rizična rabota.:))

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...