Jump to content

Поставите питање Џумки

Препоручена порука

пре 1 минут, Џуманџи рече

Аааа, то. :D Не освежавам, нажалост. 

Мораш то ажурирати, намножило се...

Подели на овим сајтовима

Omiljeni film?

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, Neša_ рече

Zbog radi toga što bi u tom slučaju ti bila muško! :945729:  Oslovila te je sa "brate" :

Брате сестро, ћале си, кеве ми.

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Kratos рече

Omiljeni film?

Има их више... Саставићу списак касније. :D

пре 6 часа, -Владимир- рече

Омиљена храна за тело и омиљена храна за душу  ? :D

Чоколада. И чоколада :D:D Може и вино, ракија и тако то. Лака сам за одржавање. :1319_womens:

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 50 минута, Neša_ рече

Zbog radi toga što bi u tom slučaju ti bila muško! :945729:  Oslovila te je sa "brate" :

Na šta aludiraš ovim pitanjem?

Edit - Izvinjavam se Džu, što na pitanje postavljeno tebi, ja reagjem, ali me zaista interesuje odgovor.

Подели на овим сајтовима

Џу, пошто ме помену за твоје неодговарање на "оној" теми...

Прво, откуд ја овде. Опрости, није никакво прогањање с моје стране, само волим да упознам људе, а тамо си ми стварно остала недоречена, "увек-питање-никад-одговор" тип.

Дакле, утисак са оне теме ми се није нимало поправио на ових 7-8 страна твоје теме: волиш да постављаш питања, али ни на једно озбиљно не одговараш директно или евентуално даш контрапитање. Зашто?

Опрости, само не контам толико "сакривање"...

П.С. Ако си ми хтела тамо нешто рећи-одговорити а ниси стигла слушам. :)

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Јанко рече

Дакле, утисак са оне теме ми се није нимало поправио на ових 7-8 страна твоје теме: волиш да постављаш питања, али ни на једно озбиљно не одговараш директно или евентуално даш контрапитање. Зашто?

Опрости, само не контам толико "сакривање"...

Тако се наместило на оној теми (јер ја питам шта ми није јасно), а ова тема је добила тон теме-зафрканције, тако да ти не умем одговорити на "Зашто", пошто имам око 4.400 исписаних постова, па оно... Не знам кај бих казал'. :D

пре 7 часа, Јанко рече

П.С. Ако си ми хтела тамо нешто рећи-одговорити а ниси стигла слушам. :)

Мрзи ме да тражим и да се бавим препуцавањима опет, видећу можда кад прође Божић.

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Ka će taj spisak omiljenih filmova?:D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Evo pjesma za tebe Dzuli, samo dio jer je u najavi( jos rade na ovoj pjesmi) po malo podjsecas na Ninet Tayeb:)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...