Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

Управо сада, cloudking рече

bez potrebe da odgovaras na pitanja

Наравно да одговарам коме хоћу тј. ко заслужује. Као што никога не терам да ми се обраћа, поготову анонимуси који се крију иза форумских правила као ти нпр. Људи имају аргументацију и вас шарлатана и нас који размишљамо па нека сами донесу суд о теми. Мада је све јасно :)). Види се да ми износимо аргументе, а ви да продајете маглу и то за мале паре. Да сте се бар продали за паре, па да имате вајду некакву :)), него за џаб џабе служите глупости. Аферим!

Зато је ова тема закон-управо зато што је добар показатељ принципијелности и интелигенције човека. Кад неко није много бистар, он верује у еволуцију. As simple as that.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 10 минута, о.Горан рече

Прихваташ ли ти теорију еволуције, да се ми не играмо жмурке овде? Да или не? Јер ми је мука од тих округлих па на ћоше к`о ти.

Ја лично верујем у то да је библијски Бог Створитељ и 100% сам сигуран да је теорија еволуције нетачна тј. да је лаж. Шест дана Стварања, шта год то значило, спадају у домен вере,а не науке. Зато ја и не форсирам ту причу на нивоу егзактности, већ ми је ти стално импутираш. И онај кловн Родни:)).

Али теорија еволуције је већ у домену науке и то је пропала хипотеза која се вештачки одржава због личних интереса многих.

Odraso covek a ne razume razliku izmedju vere i nauke... 

Gorane, daj ti nama bar jedan dokaz za TE nije tacna. Sta mi tu kopi-pastujes kilometarske filozofije propalih naucnika, daj ti neki konkretan dokaz da TE nije tacna. Za teoriju koja sigorno laz to ne bi trebalo da bude tesko jel da? Ali ipak ti samo kenjas po forumu a da nisi dao ni jedan jedini dokaz za te tvrdnje.

Ljudi koji citate ovo a ne ucestvujete... jel kapirate koliki je prevarant? Sto stranica kenja o tome kako je TE laz a nije u stanju JEDAN JEDINI dokaz da nam pruzi... valjda vam je sve jasno isto kolko i meni...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Ведран* рече

Зато имаш проблем с Богом.

Аха, ал` у твом мозгу тј. фантазији. Немам никаквих проблема с Богом. 

Верујеш ли ти у еволуцију или морам да ти извлачим ту информацију? Кратко, да или не.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, о.Горан рече

Наравно да одговарам коме хоћу тј. ко заслужује. Као што никога не терам да ми се обраћа, поготову анонимуси који се крију иза форумских правила као ти нпр. Људи имају аргументацију и вас шарлатана и нас који размишљамо па нека сами донесу суд о теми. Мада је све јасно :)). Види се да ми износимо аргументе, а ви да продајете маглу и то за мале паре. Да сте се бар продали за паре, па да имате вајду некакву :)), него за џаб џабе служите глупости. Аферим!

Зато је ова тема закон-управо зато што је добар показатељ принципијелности и интелигенције човека. Кад неко није много бистар, он верује у еволуцију. As simple as that.

Ti ga nabijes u blato i udaras ga s ciglu u glavu, tvoj drugar mu zavrce ruku dok mu kost ne pukne a on lezi u sopstvenoj krvi i zadnjim uzdahom u zivotu vice "haaaa, kolko sam vas unistio, pobeda je tako slatka" ....

Ovo je vec sizofrenija gorane.

Daj bar neki dokaz da je TE pogresna. Evo premijerno na ovoj temi, prvi put da vidimo i jedan dokaz da je TE pogresna!

Подели на овим сајтовима

Управо сада, о.Горан рече

Аха, ал` у твом мозгу тј. фантазији. Немам никаквих проблема с Богом. 

Верујеш ли ти у еволуцију или морам да ти извлачим ту информацију? Кратко, да или не.

А зашто да ти одговарам на питања? Да ме ниси задужио одговорима на моја питања?

Баш ми се нешто не одговара. :0205_whistling:

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, о.Горан рече

адвокатишући лажима и глупостима ко овај Ђура

Психопато (медицинска дијагноза, не вређам те), наведи ми 1 лаж коју сам изрекао! Тебе је Авокадо ухватио у лажи, а знамо да се психопате пројектују и своју лажљивост приписују другима.

Змија са ногама ти је потпуно скењала талибанску логику, јер је ноге имала после Раја. Такође, не једе земљу. Узми сада да нам докажеш како је тачно да сер змија храни земљом. Ти верујеш у Библију, ниси безбожан као ми, 

Колико је живео Адам?

Одговарарај и немој да хистеришеш...  

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, о.Горан рече

пре 9 минута, о.Горан рече

одговарам коме хоћу тј. ко заслужује.

:0205_whistling::0205_whistling::0205_whistling::0205_whistling:

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

Наравно да одговарам коме хоћу тј. ко заслужује.

znaci nikom :D

Људи имају аргументацију и вас шарлатана и нас који размишљамо па нека сами донесу суд о теми.

Ne. Ljudi imaju argumentaciju nas sarlatana. a od tebe imaju samo neke kilometarske nebitne tekstove koji bez ikakvih istrazivanja filozofiraju na temu istrazivanja koja su izvrsili drugi ljudi, vredni, radni i pametni... Zasto nemate svoja istrazivanja, pitas? Pa sta da istrazujete? I ko da istrazuje? Popovi, moleri, automehanicari i ostali vikend fejsbuk ratnici za slobodu covekove duse? :D

Ili oni doktori sa pedigreom, kreacionisti, sve prjanica do perjanice... Psihijatri, propali hemicari (secerko), arhitekte i doktori umetnosti... sve evolucionista do evolucioniste:

Da iz neba plaha kisa padne, 

Nidje ne bi na doktora pala,

Vec na dobre konje i budake

пре 10 минута, о.Горан рече

Види се да ми износимо аргументе, а ви да продајете маглу и то за мале паре.

Ko sta prodaje, lepo se vidi kad se pogleda imovno stanje vecine tih tvojih manipulatora sto prodaju ljudima mooda za dobre pare...

Подели на овим сајтовима

А пази овај детаљ из оног "апела" појединих професора ПБФ. Кажу они да иницијатива за ревизију бајке не може да потекне од скупине грађана-превиђајући јасно да је у тој скупини 61 доктор наука, док они који се вајно секирају за дарвинизам, мислим на поменуте професоре ПБФ, говоре о томе да је Дарвинова теорија наводно једина која објашњава порекло живота итд. итб. Значи, сад они чија стручност нису природне науке већ теологија говоре о једној природној науци, а треба да ћуте они који се баве природним наукама :)):)):)).

Па то ни Родни не би рек`о чини ми се. Додуше, можда и би. Ал` не би, не би...Шта ви мислите, ел би ел не би.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, о.Горан рече

А пази овај детаљ из оног "апела" појединих професора ПБФ. Кажу они да иницијатива за ревизију бајке не може да потекне од скупине грађана-превиђајући јасно да је у тој скупини 61 доктор наука, док они који се вајно секирају за дарвинизам, мислим на поменуте професоре ПБФ, говоре о томе да је Дарвинова теорија наводно једина која објашњава порекло живота итд. итб. Значи, сад они чија стручност нису природне науке већ теологија говоре о једној природној науци, а треба да ћуте они који се баве природним наукама :)):)):)).

Хах!!

:))

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, о.Горан рече

Па то ни Родни не би рек`о чини ми се. Додуше, можда и би. Ал` не би, не би...Шта ви мислите, ел би ел не би.

A ovi sto su trazili reviziju su valjda evoluitvni nobelovci... :D

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Zoran Đurović рече

Змија бла бла

Да имаш мало интелигенције схватио би да Бог који је створио генетику сваког живог створа може да промени генетски код кад хоће и како `оће бре. Али пошто немаш мора да ти се црта, не требају њему милијарде година у које наивчине као ти верују. Ја ти нисам неки балавац на коме можеш да се истрисаш овде.

А око комплексности ћелије, ДНК, генома и ресто прати мало Дага Екса, Стива Мајера и остале да научиш нешто неповезу и да не лажеш овде народ за мале паре тј. за никакве јер ништа друго и не радиш очигледно сем што овде упражњаваш своју скрибоманију. И егоманију уз то.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, о.Горан рече

Кажу они да иницијатива за ревизију бајке не може да потекне од скупине грађана-превиђајући јасно да је у тој скупини 61 доктор наука, док они који се вајно секирају за дарвинизам, мислим на поменуте професоре ПБФ, говоре о томе да је Дарвинова теорија наводно једина која објашњава порекло живота итд

Hop!

Opet si slagao!

Ovo se ne pominje u apelu... dobro bre, sto tolko volis da lazes! Pomsilice ljudi da uopste nemas ni jedan argument cim si prinudjen da stavaove branis laganjem!

Evo sta su stvarno napisali:

Сходно претходно реченом, констатујемо да је теорија еволуције једина тренутно научно прихваћена теорија која објашњава развој живота на Земљи.

Ti ni posle miion postova na forumu i dalje ne znas razliku izmedju stvaranja  zivota i razvoja zivota ali ovi pametni judi sa PBF itekako znaju i ja sam srecan zbog toga.

Подели на овим сајтовима

Прво објасните порекло:)) па онда развој. Свеједно, и да је развој у питању исто је лаж. Поента је да наука има свој плафон и да не може све да објасни. Може феноменеологију постојећих ентитета, али порекло и развој живих бића једноставно не може. Не рачунам да ће то неки да укапирају :smeh1:, али има времена, укапираће. То су ови недоказани.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...