Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

Za razliku od vas recimo ja apostolu verujem da je čuo da ga Gospod pominje u Carstvu Božjem, jer ne mislim da je apostol bio lud ni pijan niti se šalio kad je rekao: Ne živim više ja nego Hristos živi u meni.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече

Čuo si da te je Gospod pomenuo????

Ili nisi normalan ili piješ ili se šališ?

El ti čitaš uopšte šta se piše ili ideš ko guska kroz maglu...rekao sam možda jeste možda nije....možda sam u telu možda nisam u svakom slučaju moja je priča shodno tebi i i toj eshatološkoj teologiji završena samo ja o njoj pojma nemam....

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, елТорнеро рече

Или је у праву, туго.

Da baš nam je apostolski i svetiteljski doneo takvu vest, da bi bio u pravu. Tugo!

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Кратос рече

El ti čitaš uopšte šta se piše ili ideš ko guska kroz maglu...rekao sam možda jeste možda nije....možda sam u telu možda nisam u svakom slučaju moja je priča shodno tebi i i toj eshatološkoj teologiji završena samo ja o njoj pojma nemam....

Ti si sav magičan, možda ovako možda onako dok mi nismo magični mi se vodimo samo Pismom i svetim ocima.

Da li si negde u zoranovom teologumenu našao argument ili u Pismu ili u Predanju i tim argumentom mu osporio teologumen ili ćeš i dalje da piješ alkohol preko celog dana i da dođeš uveče da se kerebeljiš i da zbijaš neumesne šale sa sve dijagnozama o prelestima, jeresima i ostalim pratećim materijalom?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече

Da baš nam je apostolski i svetiteljski doneo takvu vest, da bi bio u pravu. Tugo!

Никада овако забринут нисам полазио из Београда, у моја брда, овде је све већа пометња. Да, баш ме притиска, немоћ, туга. Опрости.

Нека победи Бог!

Подели на овим сајтовима

Пошто видех да овде има људи који добро познају материју поставио бих једно питање.

Да ли је Христово Тело исто и пре смрти и васкрсења и после? Питање је озбиљно.

Рецимо оно у коме се преобразио и оно у коме се вазнео?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Ti si sav magičan, možda ovako možda onako dok mi nismo magični mi se vodimo samo Pismom i svetim ocima.

Da li si negde u zoranovom teologumenu našao argument ili u Pismu ili u Predanju i tim argumentom mu osporio teologumen ili ćeš i dalje da piješ alkohol preko celog dana i da dođeš uveče da se kerebeljiš i da zbijaš neumesne šale sa sve dijagnozama o prelestima, jeresima i ostalim pratećim materijalom?

Preegzistencija tela aspolutno negira Hrista kao Bogočoveka.....al ti to ne možeš da skapiraš.....

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Матусал рече

Пошто видех да овде има људи који добро познају материју поставио бих једно питање.

Да ли је Христово Тело исто и пре смрти и васкрсења и после? Питање је озбиљно.

Рецимо оно у коме се преобразио и оно у коме се вазнео?

Isto.

Nego postaviću ja pitanje da li je naše telo isto posle naše smrti i vaskrsenja? Eshatološko telo da li je isto ovom našem?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Кратос рече

Preegzistencija tela aspolutno negira Hrista kao Bogočoveka.....al ti to ne možeš da skapiraš.....

Navedi mi šta tačno misliš i ko od otaca priča o tome i da li otac Zoran priča onako kako ga ti interpretiraš i navedi gde.

Подели на овим сајтовима

пре 52 минута, Кратос рече

ni Pavle nije bio tamo gde sam ja sada...

E, da, kad spomenu Pavla....covek bio odnesen do treceg neba, ( verovatno je to maximum :osmeh:) i rece......ne znam da li u telu ili van tela....

Ako on nije znao kako je odnesen do  vanvremenskog treceg neba, ko ce ga onda znati ? confused1

Подели на овим сајтовима

Apostol Pavle rekao da zna čoveka ...koji je bio uznet da li u telu da li van tela..o sebi nije rekao.ima tu suptilno je sve to meni....tu su bitne reči nerečene..sluh mu je drugačiji...možda ne znam..ali slutim..tako je to sa mnom

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Bokisd рече

E, da, kad spomenu Pavla....covek bio odnesen do treceg neba, ( verovatno je to maximum :osmeh:) i rece......ne znam da li u telu ili van tela....

Ako on nije znao kako je odnesen do  vanvremenskog treceg neba, ko ce ga onda znati ? confused1

Aha govoriš nam da Pavle ne može sa sigurnošću reći da može postojati i samo kao duša?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Isto.

Nego postaviću ja pitanje da li je naše telo isto posle naše smrti i vaskrsenja? Eshatološko telo da li je isto ovom našem?

Да ли знаш неки текст који пише о томе.

Павле у 15 гл. Коринћанима доста разјашњава.

Васкрсење ће бити у телу, е сада каквом је питање.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...