Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

On 22.2.2019. at 13:21, Благовесник рече

Али данашњи човек, нарочито млади, и особито у Западној Европи, све више прибегава атеизму који се дрско и наметљиво неосновано намеће и пропагира као доказана чињеница, ту онда апологетика и слично итекако има своје незаменљиво место, јер да би светлост ушла у дом потребно је отворити прозор.

Kazu da se dosta mladih ljudi danas po zapadu luksuzira sa bistrim staklenim plocama na prozorima i njima tokom obdanice ne duva promaja kroz sobu, a, opet, sobe im osuncane. Ruku na srce, UV deo spektra je profiltriran. Da bi UV svetlost usla u dom potrebno je otvoriti prozor.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Evo sta je starac Pajsije Svetogorac rekao u vezi evolucije coveka

Ако храниш и негујеш мајмуна, он може да постане само бољи мајмун, али да постане човек, то никако не може’. А после, ако само помислиш на то да се од људског бића, од наше Пресвете Богородице родио Христос! Односно, по теорији еволуције испада да је и Христов предак био мајмун! Каква хула! И не схватају да хуле!’

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, grigorije22 рече

Evo sta je starac Pajsije Svetogorac rekao u vezi evolucije coveka

Ако храниш и негујеш мајмуна, он може да постане само бољи мајмун, али да постане човек, то никако не може’. А после, ако само помислиш на то да се од људског бића, од наше Пресвете Богородице родио Христос! Односно, по теорији еволуције испада да је и Христов предак био мајмун! Каква хула! И не схватају да хуле!’

Što misliš zašto se Isus nije rodio u doba pračovjeka???

Подели на овим сајтовима

За попа незналицу и Кратоса кретарда, пошто каче католике да би збунили људе, ја дајем са овог научног скупа, где је, данашњи кардинал Равази, јасно рекао да ТЕ није нужно у сукобу са Писмом. Он је тада био одговоран за науку, културу, биоетику у Ватикану. Имао сам задовољство да седим са њиме и причам о одређеним аргументима. Човек је библиста. 

Дакле, не улазећи ни у какву расправу са овим кретардима, када овакав калибар је отворен за ТЕ, онда сва реторика попа кретарда (лаж, глупост, нестручност, безбожност...) пада у воду. Ово је званична позиција Ватикана: отвореност. 

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Paradoksologija рече

A zašto onda nije problem da je Hristos jagnje (životinja) i hleb i vino (biljke), spajajući simbolički sav život na zemlji?

Кретарди не размишљају, и на то смо научили, јер, какво достојанство имаш у томе што кењаш? И Исус је кењао. Буквално, не у преносном смислу.  

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Zoran Đurović рече

Кретарди не размишљају, и на то смо научили, јер, какво достојанство имаш у томе што кењаш? И Исус је кењао. Буквално, не у преносном смислу.  

https://hr.wikipedia.org/wiki/Isusova_pelenica

Подели на овим сајтовима

пре 40 минута, Zoran Đurović рече

За попа незналицу и Кратоса кретарда, пошто каче католике да би збунили људе, ја дајем са овог научног скупа, где је, данашњи кардинал Равази, јасно рекао да ТЕ није нужно у сукобу са Писмом. Он је тада био одговоран за науку, културу, биоетику у Ватикану. Имао сам задовољство да седим са њиме и причам о одређеним аргументима. Човек је библиста. 

Дакле, не улазећи ни у какву расправу са овим кретардима, када овакав калибар је отворен за ТЕ, онда сва реторика попа кретарда (лаж, глупост, нестручност, безбожност...) пада у воду. Ово је званична позиција Ватикана: отвореност. 

Jos kada bi bilo titlovano.

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, grigorije22 рече

Jos kada bi bilo titlovano.

поп ће ти га иститловати... Он је зналац... Није мајстор да направи буре, али је мајстор ... наставак стиха сами знате:))

Подели на овим сајтовима

пре 44 минута, Zoran Đurović рече

поп ће ти га иститловати... Он је зналац... Није мајстор да направи буре, али је мајстор ... наставак стиха сами знате:))

Taj kalibar je otvoren za TE ali je pitanje koliko? A to sto je iz Vatikana ne da komentarisem.:D

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, Isusovo magare рече

@grigorije22 Gregorijane nisi mi odgovorio na pitanje?!!Izgleda to neodgovaranje na pitanja zarazna bolest..

Sta ces, evo i ovaj pop Djurovic nece da odgovara na moja pitanja o paklu. Plus imam jos jedan tekst za njega kako odricanje od Hrista moze da bude dobrovoljno a da nije svesno. Al covek nema vremena da odgovara. A mozda nece ni za dzabe.:)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...