Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 1 сат, Zoran Đurović рече

И после бестидно лажеш како не подржаваш младу земљу?

:))

Апенински шпијун опет у акцији :smeh1:

Иначе, Дан безбедности пада 13. маја чисто да знаш :smeh1:...

Подели на овим сајтовима

пре 42 минута, Heraklit рече

Pazi logičniji su neki vanzemunci tipa anunaki koji su vršili genetski inženjering od ove bajke o akumuliranom mutiranju kroz milione godina.

Све је логичније од акумулираних мутација кад је мозак у питању ... Али "мали" проблем је да неки то укапирају :))...

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Heraklit рече

Oblačni ma aj ja što ne kapiram nego što ni Dobžanski,Goldsmith ne kapiraju i blamiraju se,jbga kad nisu tako pametni kao ti 12:smeha::))

Ne znam ko su gospoda, tako da mi ta imena nista ne znace.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, о.Горан рече

Све је логичније од акумулираних мутација кад је мозак у питању ... Али "мали" проблем је да неки то укапирају :))...

Sasvim slucajno da problem sa kapiranjem evoucije imaju bas oni koji o njoj pojma nemaju :D sve sam intelektualac do intelektualca? Sta zna onih stotina hiljada naucnika sto citav zivot provedu buljeci u mikroskop kad gosa i kratos to sve jednim mrkim pogledom obaraju :D:D:D 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Heraklit рече

Aje ovako jedno prosto pitanje,da li ima više slučajeva bolesti izazvanih mutacija i oštećenja genoma usled njih ili onih takozvanih ,,korisnih,, koji čine organizme prilagodljivijim i sposobnijim za preživljavanje?

Pa kako jedan TE strucnjak da ne zna odgovor na ovo pitanje da mora da ga postavlja sad ovde... e bre, doktore, opet blam :D

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Heraklit рече

Ma jok,udruga postanak.cro ;)

• Mutacije — temelj za evoluciju?
  • Život — kako je nastao? Evolucijom ili stvaranjem?
8. poglavlje

Mutacije — temelj za evoluciju?

https://wol.jw.org/hr/wol/d/r19/lp-c/1101985018

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, о.Горан рече

И ти `оћеш да ти се чује мишљење о овој теми :))

Procitao dva naucnika i posisao svu pamet sa interenet mimova- najveca pretnja po svetsku nauku :D

Подели на овим сајтовима

пре 37 минута, Branka62 рече

I tako, od Terzina do Jehovinih svedoka https://wol.jw.org/hr/wol/d/r19/lp-c/1101985018

Haha bravo. 

Islamski apologeta i bordel bos Adnan Oktar, Miroljub Petrović trgovac - hulitelj, Mr Tomislav Terzin - Adventista sedmog dana, Jehovini Svjedoci . negatori Hristovog Božanstva...Koliko je jadno da ne može biti jadnije da su im jedina slamka za koju se mogu uhvatiti ovakvi likovi...

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 41 минута, Branka62 рече

I tako, od Terzina do Jehovinih svedoka https://wol.jw.org/hr/wol/d/r19/lp-c/1101985018

Ја сам ове ликове у старту провалио, јер сам доктор за јереси и црквено учење. Овом опрелешћеном попу и његовим адептима то из дупата у главу не може да дође. Ово су ђаволске науке, јер директно ударају на науку и научни метод, као и на црквену доктрину. Поп који испали повремено паролу како је СПЦ за "здрав креационизам" неће да се замисли да ли је његов секташки креационизам оно што би заступала СПЦ. Наиме, не би било потребно да се нагласи "здрав", када не би постојао и болестан, као овај што га поп, Боксит, Кратос и слични заступају.  

Подели на овим сајтовима

пре 37 минута, Heraklit рече

Pa aje ti si pametan sav,obrazovan i načitan daj prosvetli i nas neuke,slušam te...

Dogovoreno.

Ali ako moze molba? Objasnicu ti sve sto znam o ovoj temi ali da mi ti pre toga nesto objasnis:

Znam da je recenica "ne postoje dobre ili lose mutacije" napisana na ovom forumu jedno milion i dvesta puta, od toga je verovatno pola bilo konkretno upuceno tebi. E  sad mene zanima, kako je moguce da opet dolazis sa tim istim pitanjem kao da se nikad nista nije desilo? Moguci odogovri:

1. ne znas da citas

2. glup si (ovo nije, mada ne mogu da siguram bas 100%)

3. jednostavno si iskompleksiran i bezobrazan (mada je ovo gošina opcija)

4. namerno nas zajebavas  i smejes nam se (trolujes)

5. nesto drugo sto nisam uspeo da ukapiram?

Jer cak bi i tvoj daleki predak do sada mogao da zapamti toliko puta ponovljenu stvar a ti pokazujes poteskoce u tom sektoru... ?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...