Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

пре 33 минута, о.Горан рече

… који само блебећеш овде и чије мишљење нема никакву тежину. Свака твоја порука је на нивоу жуте штампе и ових тупавих ријалитија.

O, bilo je doba kada je imao siri krug onih kod kojih su njegove reci imale tezinu.  Sad je takvih manje od zbira cifara iz broja njegovih poruka. A i prvi broj opada kako drugi raste. 

.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 2 часа, о.Горан рече

Очигледно много не знаш

Tačno, kao i 99,9% ljudi ove planete (ti naravno spadaš u onih 0,1%).

пре 2 часа, о.Горан рече

да те то не спречава да имаш као неки став.

A što bi me sprečavalo. Ovo je forum a ne naučni simpozijum. Uzgred koji stav?

пре 31 минута, HOA+ рече

(dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Рапсоди рече

али ме интересује, ако у свемиру нема гравитације (вакум) Да ли има гравитације  у вакуму неком на земљи

Има у фрижидеру, у вакум посудама за очување намирницa :tongue:

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Tristatri рече

O, bilo je doba kada je imao siri krug onih kod kojih su njegove reci imale tezinu.  Sad je takvih manje od zbira cifara iz broja njegovih poruka. A i prvi broj opada kako drugi raste. 

.

Pa de ti štogod pametnije napiši od Zorana ako znaš..303 mačka mu poljubim..

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Tristatri рече

.

Не пратим лик и дело дотичног, али што се тиче ове теме, годинама сам учествовао у разним дискусијама по форумима и већег лажова и клеветника од њега нисам срео. Такође и некога ко стално прича о нечему у шта се не разуме. 

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, VaSa110 рече

Tačno, kao i 99,9% ljudi ove planete (ti naravno spadaš u onih 0,1%).

Не, ја спадам у онај мали проценат који имају изграђен став на основу интензивног праћења теме тј. уложеног труда у исту, као и изношења става на основу аргумената, а не по принципу "што је баби мило то се баби снило" који имају поједини. Ти се стави сам у одговарајућу групу.

Подели на овим сајтовима

Иначе, ова тема би могла комотно да се преименује у "Потпуни дебакл еволуционих лажи и потврда библијског Стварања" :smeh1:...

images?q=tbn:ANd9GcQX79YqquDEnXFNLSJiBbA

Подели на овим сајтовима

200.webp?cid=3640f6095c14b6d561676655494evolution GIF

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 37 минута, Рапсоди рече

200.webp?cid=3640f6095c14b6d561676655494evolution GIF

Jes vala. Lil Jon nema pojma o čemu oni pričaju.

Lil Jon Opens Second School in Ghana

LIL JON OPENS SECOND SCHOOL IN GHANA

NOVEMBER 15, 2018

Lil Jon opened a second elementary school in the West African country of Ghana.

AOL reports the multi-hyphenate opened his second school in the town of Mafi Atitekpo. The new school, named Mafi Atitekpo DA Primary School, got things started in December 2017 and was formally introduced in July 2018, as indicated by Pencils of Promise (PoP), the non-profit association working with the “Snap Yo Fingers” rapper. PoP helps assemble schools and increment instructive open doors in creating countries. The school presently has 313 kids enlisted.

The main school the “Get Low” rapper created, Abomayaw D.A. Kindergarten, was built in honor of his late mother, Carrie M. Smith.

“Last year [October of 2017], I went with my family to open up my first Pencils of Promise school in Ghana, and now to have over 300 kids already enrolled in my second school there is incredible! It’s been really fulfilling to see the impact these schools have made on so many of these children’s and families’ futures,” said the rapper.

Lil Jon addressed CNN in January about his underlying excursion to Ghana and why he felt compelled to assist PoP with his $70,000 commitment.

“When I saw the conditions where these children were trying to learn, one community they had a big mango tree and two classes were sitting under the mango tree and that’s not a condition conducive with learning,” he told the news network. “Kids are going to get distracted, plus, it’s extremely hot. It compelled me to want to do more.”

He added, “Children shouldn’t have to suffer for any reason.One of these kids could grow up to be a scientist, a lawyer, an astronaut, the president of their country. I could create an environment where all these things could happen.”

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, о.Горан рече

Иначе, ова тема би могла комотно да се преименује у "Потпуни дебакл еволуционих лажи и потврда библијског Стварања" :smeh1:...

images?q=tbn:ANd9GcQX79YqquDEnXFNLSJiBbA

Kako ti po svom običaju ili dobroj staroj psihološkoj projekciji kazes ono sto je u realnosti suprotno, jasno ko je potucen do nogu i osramoćen na ovoj temi. :))

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, о.Горан рече

ја спадам у онај мали проценат који имају изграђен став на основу интензивног праћења теме

Попе, ја ћу почети да те ценим кад ти почнеш да мислиш својом главом и да не падаш на насине, циа, ватиканско-илуминаторске патке о равној земљи! Сви научници који проповедају куглу и гравитацију то проповедају јер су обманути или подржавају ту заверу, а део њих који расте, не иступа у јавности да не би изгубили посао. Нећеш ти изгубити посао ако узмеш да по Библији и Оцима проповедаш равну земљу! Буди свој! Ено га твој Терзин који се примакао равној земљи, али је још увек донекле скептичан, јер многи научни докази указују на РЗ. 

Подели на овим сајтовима

пре 18 часа, о.Горан рече

ја нпр. поштујем некога са ким се начелно слажем, али у неким доменима имам и различито мишљење од њих.

Извршио сам противприродни блуд над тобом око Лазе Милина. Јер си се ти експлицитно исмевао са његовим ставовима око ТЕ (а читао их код нас), који су умерени и који су јако блиски добром делу учесника у овој дискусији, а тиме је прсла и твоја теза о нужности апологетике, јер ако иста Лазу није научила, онда је боље на БФ увести директно катедру за Кретардизам где ће да предаје Терзин а ти да му будеш асистент. 

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Zoran Đurović рече

Извршио сам противприродни блуд над тобом око Лазе Милина. Јер си се ти експлицитно исмевао са његовим ставовима око ТЕ (а читао их код нас), који су умерени и који су јако блиски добром делу учесника у овој дискусији, а тиме је прсла и твоја теза о нужности апологетике, јер ако иста Лазу није научила, онда је боље на БФ увести директно катедру за Кретардизам где ће да предаје Терзин а ти да му будеш асистент. 

Чини ми се да се чак и раније позивао на оца Лазара Милина не знајући ово.

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Жика рече

Чини ми се да се чак и раније позивао на оца Лазара Милина не знајући ово.

Од њега ме ништа не изненађује. Човек је шарлатан. Мени је жао што су ми Лазине књиге у Србији, јер лако бих нашао друге цитате, зато што су ми сви његови томови исподвлачени. 

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, о.Горан рече

ја спадам у онај мали проценат који имају изграђен став на основу интензивног праћења теме тј. уложеног труда у исту, као и изношења става на основу аргумената,

Da imaš stav i da intezivno pratiš temu je tačno. A što se tiče argumenata svode se razne tekstove i video klipove za koje ti je jasno i najčešće vrlo precizno pokazano da su blago rečeno netačni.

пре 31 минута, HOA+ рече

(dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...