Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

пре 4 минута, Heraklit рече

A kakav je to haos Serafim napravio?Njegovo tumačenje postanja je utemeljno na svetim ocima Crkve.Koga briga uopšte za Darvina?

Ниси читао осврте. Зато су ти коментари депласирани. Не можеш да дођеш овде и да очекујеш да ти ја препричавам шта сам писао. Узми и читај. Поуке говоре о мени!:)) 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 6 минута, Heraklit рече

A kakav je to haos Serafim napravio?Njegovo tumačenje postanja je utemeljno na svetim ocima Crkve.Koga briga uopšte za Darvina?

Па хаос је по њему што се усудио да им дира Дарвина :)). За њих је он идол над идолима :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 58 минута, Zoran Đurović рече

Честитамо @о.Горану и нама 700. страницу!

Такође, мада на твом месту нам не бих честитао кад се узме у обзир колико си пута добио по носу од мене. Док си ти мене стално омашивао :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, о.Горан рече

Па хаос је по њему што се усудио да им дира Дарвина :)). За њих је он идол над идолима :smeh1:.

Не лупај, попе, иди и служи вечерње пошто си чредни...:pop:

Подели на овим сајтовима

пре 47 минута, Bokisd рече

Ako ne bude tema do 1000 bas cu da se razocaram. :D

Па стално губе од нас у дискусијама, а упорни ли упорни :smeh1:. До 1000. стране још гори ће дебакл да буде. 

Подели на овим сајтовима

пре 34 минута, Justin Waters рече

Serafima Rouza ne treba prozivati za homoseksualnost. Međutim njegova pisanija protiv evolucije svakako treba.

Хахах, може све живо, само немој да дираш у еволуционе лажи ... Шта ти је идолатрија човече :)).

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Zoran Đurović рече

Не лупај, попе, иди и служи вечерње пошто си чредни...:pop:

Шта се ти секираш за то, не треба мени суфлер, ја сам у порти, до храма дођем за мање од минута. Ти гледај како ћеш што безболније да преживиш све ове дебакле које си доживео овде :)). Види стави неке облоге на чело, попиј чај, помоли се Богу да се што мање сусрећеш у дискусијама овде са мном :)).

Подели на овим сајтовима

@Avocado et alii 

Ја сада водим ову заједницу св. Марка Ефеског у Палерму. Оснивач је био о. Грегорије Коњети (http://spazioinwind.libero.it/sanmassimo_decaita/testi/testimoni/gregorio cognetti.html), који је био биолог, професор и истраживач и радио је на различитим институтима у свету, свакако престижнијим од места где предаје Терзин. Прилажем неколико страница из једног његовог текста. Знам да то неће зауставити сеоског попа да трабуња, али је лепо чути просвећеног биолога и свештеника: 

NR2XRgY.jpg

BXgbp3e.jpg

SBLjDWW.jpg

cQNhegi.jpg

M0b0Ggp.jpg

fLfh1pw.jpg

Подели на овим сајтовима

Jao koja bajka  sa visokim travama i onda došlo do krca u lijeđa,ustvari do krckanja iz generacije u generaciju  dok se na kraju nije iskrckao čovek....:))12:smeha:E ako je to nauka ja ću dizvršim kikiriki ko one kurosave u Japanu....:laugh1:

Dal stvarno takvo infantilno objašnjene nastanka ljudske vrste i dalje stoji u udžbenicima?Mada ako drže onu halucinaicju od hekelovih embriona ne bi me čudilo da se i ovakva bajka servira maloj deci kao neki naučni fakt....joooj

Подели на овим сајтовима

Навео сам Padre Gregorio Cognetti, зато што је је он контра пример Роузу, јер, иако конвертит, није флипнуо. Оженио се сјајном женом, Габријелом, која је, хвала Богу, жива. Предавао је (наводим јер тешко да ће неко читати линковани текст на италијанском) биологију на Università di Palermo (Italia); као истражиувач ради 1975 у Houston (Texas) M.D. Anderson Tumor Center. Затим 1979 ради у департменту за хемију на Duke University, Durham, N.C. - Зато помињем лаковернима да се не примају на попове будалаштине око ТЕ, јер он о томе нема благе везе, разуме се као Марица, а не Даница (чак не зна да се ова зове Марица), јер је ТЕ научна теорија о којој се може дискутовати научним аргументима, а не суботарским баљезгаријама.    

Подели на овим сајтовима

пре 55 минута, Heraklit рече

Pa, da, odavno sam citao knjigu, ali, koliko se secam o.Serafim se u toj knizi detaljno bavio pitanjem postanka kroz navodjenje mnogih referenci na svete oce i njihovo tumacenje stvaranje sveta i coveka.

E, sad cu' da je procitam ponovo, ...zainat... :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 55 минута, Heraklit рече

Jao koja bajka  sa visokim travama i onda došlo do krca u lijeđa,ustvari do krckanja iz generacije u generaciju  dok se na kraju nije iskrckao čovek....:))12:smeha:E ako je to nauka ja ću dizvršim kikiriki ko one kurosave u Japanu....:laugh1:

i, ne skapiram, kakva sad inteligencija kod prvih ljudi, sta je sa natural i opstanak jacih, boljih,... (lepsih, zgodnijih....:D)

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Zoran Đurović рече

@Avocado et alii 

Ја сада водим ову заједницу св. Марка Ефеског у Палерму. Оснивач је био о. Грегорије Коњети (http://spazioinwind.libero.it/sanmassimo_decaita/testi/testimoni/gregorio cognetti.html), који је био биолог, професор и истраживач и радио је на различитим институтима у свету, свакако престижнијим од места где предаје Терзин. Прилажем неколико страница из једног његовог текста. Знам да то неће зауставити сеоског попа да трабуња, али је лепо чути просвећеног биолога и свештеника:

Njemu i sličnima da Isus siđe sa neba i kaže da je TE valjana teorija ne bi mu verovali...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Heraklit рече

Ne moraš da vršiš kikiriki jer to nije nauka... to je kreacionističko lupetanje... koje obično iznose neuki, pa ne znam što to radiš kada nisi neuk...

пре 1 сат, Heraklit рече

Dal stvarno takvo infantilno objašnjene nastanka ljudske vrste i dalje stoji u udžbenicima?Mada ako drže onu halucinaicju od hekelovih embriona ne bi me čudilo da se i ovakva bajka servira maloj deci kao neki naučni fakt....joooj

Kad smestiš neko isčuđavanje i podsmevanje među argumente, može i dobro da ispadne... ovako samo ukazuje na nedostatak argumenata...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Avocado рече

Njemu i sličnima da Isus siđe sa neba i kaže da je TE valjana teorija ne bi mu verovali...

E, ima i nastavak.....И није чудо, јер се сам сотона претвара у анђела светла.... pa,.....Али ако и ми, или анђео с неба јави вам јеванђеље другачије него што вам јависмо, проклет да буде!.....

tako, ako neko , i sam andjeo sa neba, dodje i kaze, TE je okey,:ok:.... necemo da mu verujemo....  (:smeh1:)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...