Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

пре 24 минута, Zoran Đurović рече

Знам, Писма лажу, а ти уместо да си проучавао Писма, јер она говоре о Христу, ти си се бавио будалаштинама Јелене Вајт. И ово све је за тебе новина, јер Библију не читаш. Терзин-сан и МП ти је тумаче. 

Ти лажеш, лажеш, лажеш па се не покриваш колико лажеш. У животу нисам прочитао ни слово Вајтове нити ме занима, о чему ти причаш човече? Где сам тачно и у којој реченици поменуо било шта од ње? Пошто клеветаш за 5 алапача има да изнесеш овде тачно место.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 12 минута, Рапсоди рече

Зар те не интересује шта Оливер Суботић мисли о пореклу и узроцима атеизма као и о класификацији атеиста. И зар те не интересује којој грани припадаш по његовој класификацији.

Ispravih ti poruku... :)

Ako su pomenute pričice nekako relevantne za zaključke ili argumentaciju autora, onda me zaista ne interesuje mnogo njegovo mišljenje o tim temama...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Zoran Đurović рече

Хвалим те, Господе неба и земље, да си укапирао шта ти говорим! Напокон! 

Тек сада видиш шта излаже православна наука. Остао си шокиран, али можда, ако будеш имао стрпљења, објаснићу ти детаљније ствари. 

Још само кад би умео себи да објасниш :))

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Zoran Đurović рече

Хвалим те, Господе неба и земље,

Sad vidjeh da ste i Vi hvalili Boga..dobro je,aman je i On došao na forum.:blush:

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Avocado рече

Ispravih ti poruku... :)

Ako su pomenute pričice nekako relevantne za zaključke ili argumentaciju autora, onda me zaista ne interesuje mnogo njegovo mišljenje o tim temama...

Исто бих то и ја и сви ми могли да кажемо рецимо да почнемо да читамо Докинса, шта чика Доле мисли  о том и том .....јел капираш колико ти је ступидо исправка.(поставка)

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Avocado рече

Obožavam te vaše psihološke mehanizme... to mi je jedan od razloga učestvovanja u ovakvim raspravama... zaista me fasciniraju... to kako uspete da napravite postavku u kojoj ste uvek u pravu bez obzira na sve, jer protivljenje vašim sumanutim idejama samo po sebi ukazuje na to da protivnik ima neki problem.... i to mrtvi ladni i bez blama izgovarate tj. pišete u javnosti...

Ајде прочитај поново шта си ми написао у горе цитираној поруци и како намећеш ту т.е. По томе сам закључио да ти имаш  неки проблем. Сумануто је твоје наметање т.е а слажеш се да колико сутра може да падне и то ти радиш овде јавно што иритира и о. Горана кога исто тако и још свакојако вређаш.

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, о.Горан рече
пре 22 минута, Bokisd рече

Nije mi nista jasno,.....

Зар мислиш да је њему јасно :)). Поштено онако...

Ne bih da ulazim dalje u pricu ( takav sam po karakteru....1306_womens.... :smeh1:) ... 

U principu, najvise me na temi interesuje prica odnosa TE i vere, i mislim, da je stvar tu prilicno jasna, sta i kako. Ali, po svojoj savesti i licnom karakteru,  ne osudjujem  drugog brata koji misli da moze TE i vera da budu nekako komplemetarne.

To je to.

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Ведран* рече

Тако ми примордијалне чорбице, тебе ће папа Горане бановати!!

Ви''ш тога зла!!!

Ал' си се зарадовао хах

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, о.Горан рече

Ал' си се зарадовао хах

Не греши душу попе!

Ја тебе браним и по другм темама! И кад си утамничен. 

Јербо неправедно те каштига твој друг. Мислим, ај за каштигање мање више, него не суди онако како види, и суд његов није праведан. 

Видиш, ја могу бити аспида и хијена, и ниђе длаке да ти зафали. А ови се једе о'ма' што су само лажови. :0212_rolleyes:

Аспида се залаже за твоје равно право да и њима речеш да су лажови и да останеш неочупан са свим длакама. :))

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 51 минута, Просечан србенда рече

Ајде прочитај поново шта си ми написао у горе цитираној поруци и како намећеш ту т.е. По томе сам закључио да ти имаш  неки проблем. Сумануто је твоје наметање т.е а слажеш се да колико сутра може да падне и то ти радиш овде јавно што иритира и о. Горана кога исто тако и још свакојако вређаш.

Ово је много моћно, твоја порука је најбоља потврда поруке коју си цитирао :D 

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Zoran Đurović рече

Стари (Panthera leo spelaea) су нестали.   

А овај лавић да ли је имао велики зубићи?

:D

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, о.Горан рече

Е сад ме расплака хах

Нека! Добро је то, јер сузе покајања чисте душу. 

:D

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...