Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

пре 2 часа, Avocado рече

Jel kreacionisti imaju pamćenje zlatne ribice?

OMG, je li to nekakav dokaz?

• Хахаха 1

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 8 минута, Bokisd рече

А Господ Бог викну Адама и рече му: гдје си?

( Naravno da je Bog tacno znao gde je Adam, nema potrebe da ga trazi,..... pa, mu kroz ovaj poziv specificno nagovestava da se zapita,.....sta je sad problem,....)

Бокисде чини ми се да ти некад више волиш да учитаваш у СвПисмо и Оце него леба да једеш.

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 57 минута, Bokisd рече

Pa, naravno da ne hoda, ali, se tim opisuje njegova poseta raju ,......i, zacuse Adam i Eva ,glas Boga,....naravno , da Bog  nema glas, ali se time naglasava da je Bog stupio u konverzaciju  sa Adamom i Evom,....

Zar nije Bog od samog stvaranja bio u zajednici sa Adamom?To valjda podrazumeva komunikaciju,to gde si je više pitanje Adamu gde si,el znaš di biješ? :ani_biggrin:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 46 минута, Avocado рече

moja zabrana isto... al me ne zarezuje ni 2%...

Ja se ponasam kao intervencionisticki otac. Znam, ukidam mu parce beskrajne slobode, ali on je ionako rodjen u najboljem od svih svetova...

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

A propo tog da su Adam i Eva bili deca,negde sam čitao da je Isus zapravo bio dete al da to nisu mogli svi da vide,samo duhovno spremni....

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Ведран* рече
пре 20 минута, Bokisd рече

А Господ Бог викну Адама и рече му: гдје си?

( Naravno da je Bog tacno znao gde je Adam, nema potrebe da ga trazi,..... pa, mu kroz ovaj poziv specificno nagovestava da se zapita,.....sta je sad problem,....)

Бокисде чини ми се да ти некад више волиш да учитаваш у СвПисмо и Оце него леба да једеш

Moze da bude. ( da preterujem u opisivanju )

U svakom slucaju, to je uvod u dalje dogadjaje ( prica oko pokajanja ) pa, reko', ajde, ....da plasticno kazem i kao objasnim,...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Bokisd рече

Moze da bude. ( da preterujem )

U svakom slucaju, to je uvod u dalje dogadjaje, pa, reko', ajde, ....da plasticno kazem i kao objasnim,...

Кад се одлучим да идем на лекције код тебе, затражићу ти број рачуна, да уплатим за исте... Не лудуј, него читај, али са смирењем.  

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Благовесник рече

E мoj... Хаха... :D  Јоој!хахаа... Па ови твоји другари истомишљеници, боље да су те нечему научили и поучили, 

уместо што своју сабраћу омаловажавају као ненаучене, необразоване, глупе, клевећући и нападајући... 

Ово су они требали да ти одгорворе, да ти дају одгвор! На њихову срамоту говорим :-//

I zapovedi Gospod Bog čoveku govoreći: jedi slobodno sa svakoga drveta u vrtu,

Ali s drveta od znanja dobra i zla, s njega ne jedi, jer u koji dan okusiš s njega, umrećeš!

A od cega ce umreti ako probaju?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, ana čarnojević рече

Nisam ni mislila da možeš da skapiraš šta sam napisala. Neko ko mi glumi nekakvu argumentovanu raspravu o podatku koji se dobija za 10 sekundi guglanja. 

I sad ti glumiš nekakvu argumentovanu raspravu i ne znaš da li sam skapirala da li je netačan podatak koji se dobija sa 10 sekundi guglanja i pri tom je potpuno nebitan za ono što sam htela da kažem ubacujući ga bez ikakvog stvarnog razloga, čisto da ilustrujem šta mislim o mogućnostima oholog ljudskog uma da shvati tajnu svetova...

Evo ne znam šta da ti kažem. Važi.

Ja i dalje ne znam da li znas da je izrecen podatak netacan. Ako znas onda bi bilo super da objasnis koji bi bio razlog za potezanjem podatka za koji znas da je netacan. A ako ne znas, pa jbg izguglaj onda ta dva minuta ;)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Zoran Đurović рече

Кад се одлучим да идем на лекције код тебе, затражићу ти број рачуна, да уплатим за исте... Не лудуј, него читај, али са смирењем.  

( takav sam, kakav sam,....bice bolje,... )

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Кратос рече
1 hour ago, Bokisd рече

Pa, naravno da ne hoda, ali, se tim opisuje njegova poseta raju ,......i, zacuse Adam i Eva ,glas Boga,....naravno , da Bog  nema glas, ali se time naglasava da je Bog stupio u konverzaciju  sa Adamom i Evom,....

Zar nije Bog od samog stvaranja bio u zajednici sa Adamom?To valjda podrazumeva komunikaciju,to gde si je više pitanje Adamu gde si,el znaš di biješ? :ani_biggrin:

Bio je, samo mi se cini da su razliciti nivoi komunikacije u pitanju i sad posle pada treba specijalna komunikacija, ... jel' Adam ne zna gde bije' i trebalo bi ga nekako vrnuti nazad u raj,....al' sta da radimo, opet je Adam imao slobodu da izabere,....sada, ne vise kao dete, nego kao matorac,... :D

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Драгана Милошевић рече

@Zoran Đurović 

Што се смејете мом незнању?:D

Моји су смајлији вишезначни:)))

Подели на овим сајтовима

Krucijalna tačka gde je TE nespojiva sa Biblijskim stvaranjem je u tome da smrt nije nikakva posledica bilo kakvog greha i pada već oruđe stvaranja,dva dijametralno suprotna koncepta.Za hrišćanstvo je smrt uljez za TE razvojni mehanizam prirode...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Zoran Đurović рече

Моји су смајлији вишезначни:)))

смејем се, а плакао бих   :smeh1:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...