Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

пре 31 минута, Просечан србенда рече

Значи признајеш да си еволуциониста? Једном приликом си на овој теми си се изјаснио као да ниси. То ми говори да си ипак пристрасан према т.е.Самим тим и разговор губи смисао јер ћеш ти увек условним рефлексом да браниш све ставове еволуциониста.

Mislim da ne razumes  o kakvom odnosu govorimo.

Vidi, kreacionizam ne stoji nasuprot TE, jer to upucuje da se radi o dva validna misljenja o jednoj stvari. Nisu. TE je validna naucna teorija dok je kreacionizam manifest budala, zatucanih i neobrazovanih ljudi. Postoji jedan manji broj veoma pametnih i inteligentnih ljudi u kreciozniamu ali oni svoju pamet koriste da na racun pomenutih budala zgrcu velike pare.

To it je kao da ja kazem "vidi nebo je plavo zbog načina na koji atmosfera interaguje sa sunčevom svetlošću" a ti kazes "Ne! Nebo je plavo jer sam jutros isao na posao u rasparnim carapama, ajde da vodimo javnu febatu o ove dve jednako validne teorije"...

To je otprilike razlog zasto su kreacionisti beskrajno zabavni, kao svojevrsni klovnovi nauke s tom razlikom sto se pravi klovnovi namerno glupiraju da bi zabavili, a kreacionisti zabavljaju jer si tolko glupi da ne mogu ni da ukapiraju da im se ljudi smeju. Ovo ti je bez izuzetka.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Србендо јеси ли ти поп Горан?

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 39 минута, о.Горан рече

а овамо импутираш лажи на мој рачун

Као кад курва каже поштеној жени да је курва. Авокадо је демонстрирао да си патолошки лажов и фалсификатор-манипулатор. На то ниси узео да одговориш. Ваљда си и сам укапирао да си лажов? То би био први корак ка здравом покајању.

Подели на овим сајтовима

пре 44 минута, Bokisd рече

Onda, je sasvim logicno i ocekivano, da je dan, upravo ovaj obican dan. Sta ce milioni godina da rade

"Рече Бог: нека буде светлост. И би тако"

И шта би ти, Боки, брате мили, ту радио 24 h? Ето, удени логику па реци шта би? Цепао фотоне, лепио им електромагнетна крилца на корпускуларност, шта? 

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Zoran Đurović рече

Ваљда си и сам укапирао да си лажов?

Па није! Одакле вам уопште таква фантастична (од фантазија) идеја да је укапирао?

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Просечан србенда рече

Мислим да ниси у праву јер је сваки екосистем веома сложен. Почевши од бактерија, алги, биљака, планктона и других... па све до великих животиња и на крају човека, је међусобно повезано.

Zasto se nepoverenje u nauku javlja samo tamo gde verujete da se ona sukobljava sa religijom?

Zasto mislite da je samo TE suprotstavljena religji? Zasto nisu i druge naucne teorije jednako "sarlatanske" kao TE?

Teorija relativiteta npr kaze da sto se brze krecemo to vreme sporije tece... gde je bog ukazao na promenljivost protoka vremena? Zasto i ova teorija nije u klasi "sarlatanskih"?

Merenje palvog pomeraja zakljucujemo da se sve galaksije od nas udaljavaju, sto neminvono dovodi do momenta  u buducnosti kada cemo biti potpuno sami bezi ikakvih mogucih interferencija sa okolnim univerzumom... bog  o tome nije nista rekao u svom naucnom radu- Bibliji...

Sta ti mislis, da li stojima cvrsto na zemlji zato sto je takva volja bozija ili zato sto nas privlaci gravitacija zemlje?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Znamo da nije oče brate, nego vam se ugasio vaš forum

Пази, анонимус( што је тотално ван хришћанског етоса, невезано за начин функционисања форума), ја сам направио више форума па могу да пишем где и кад хоћу јер сваки сам иницирао. А ти кад направиш трећину форума, не мораш цео, онда се јави, важи:)).

Иначе, знам да сте полтрончићи, не морате стално то да истичете, дегутантно је брате. Мислим, вама није, али нама здравомислећима јесте, ви да имате карактер не би сте били то што јесте тј. фалсификат једног изанђалог оригинала тј. Ђуре хах.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Јанко рече

"Рече Бог: нека буде светлост. И би тако"

И шта би ти, Боки, брате мили, ту радио 24 h? Ето, удени логику па реци шта би? Цепао фотоне, лепио им електромагнетна крилца на корпускуларност, шта? 

Чекао би да Бог раздвоји дан и ноћ, па да почне да броји дане. :0205_whistling:

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

Управо сада, о.Горан рече

Пази, анонимус( што је тотално ван хришћанског етоса, невезано за начин функционисања форума), ја сам направио више форума па могу да пишем где и кад хоћу јер сваки сам иницирао. А ти кад направиш трећину форума, не мораш цео, онда се јави, важи:)).

Иначе, знам да сте полтрончићи, не морате стално то да истичете, дегутантно је брате. Мислим, вама није, али нама здравомислећима јесте, ви да имате карактер не би сте били то што јесте тј. фалсификат једног изанђалог оригинала тј. Ђуре хах.

Živ ti meni bio u bratskoj ljubavi oče, svako dobro drž se teologije.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Ведран* рече

Србендо јеси ли ти поп Горан?

Хахах, па наравно да није, ја се не клонирам к`о лажов и клеветник Ђура. Знам идентитет човека, он ако хоће представиће се. А ви, полтрони, на рапорт код Ђуре, на парове разбројс :))!

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Ведран* рече

Па није! Одакле вам уопште таква фантастична (од фантазија) идеја да је укапирао?

Отрово ме Путин новичоком па халуцинирам!12:smeha: Већ ме је Горанче демантовао а потврдио твој суд!

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, о.Горан рече

Хахах, па наравно да није, ја се не клонирам к`о лажов и клеветник Ђура. Знам идентитет човека?

Јесу ли други били присутни и могу ли да потврде да је заиста било два човека кад сте се упознали?

Јесте ли беседили у нечијем присуству или насамо?

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...