Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

пре 34 минута, GeniusAtWork рече

Мислим да је нешто простије у питању: лик је једноставно натприродно безобразан.

Није да само понавља једно те исто као покварена плоча, него у сваком посту проглашава сопствену победу и смеје се "пораженима". Уз стално игнорисање свих питања која му се поставаљају и обавезно вређање неистомишљеника. Почео је да се спрда са сопственом темом и то ради намерно, потпуно је он свестан шта се дешава. Али када имаш его и сујету величине галаксије (оне праве, не мале креационистичке), тешко можеш да повучеш ручну на време.

:) 

Sto bi rekao drug Ivica ostace samo Tirana i Pristina da priznaju Kosovo. :ani_biggrin: Da ja imam vlast to bi bilo reseno ekspresno. Svaki naredni post bi bio obrisan dok se ne resi konkretno pitanje. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 9 минута, grigorije22 рече

Evo ga jos jedan avinatski poltron:ani_biggrin:

Авини су кло(в)нови. :))

А имам и ја моје :))), нисам ни ја за бацање, :)) како се оно зову моји? 

Какву част ми чини фра Горан лав! :whackado:

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Ведран* рече

како се оно зову моји? 

манипулатори, тако некако. Само Хах-а нисам разумео ко је ту манипулатор а ко манипулисан...

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Avocado рече

Ako si hteo da kažeš da nije imao nosni otvor na vrhu lobanje, ne znam zašto to uopšte pričaš, kada niko to i ne tvrdi... imao je nosni otvor na vrhu njuške... imaš lobanju Pakicetusa u poruci na koju repliciraš...

Добро знам шта сам написао, за пакицетуса пише у тексту а амбулоцетус је само шлаг на торту у побијању т.е китова. Све три наводне прелазне форме су лажњаци.

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Јанко рече

После толико страна, човек на питања одговара даљим затрпавањем материјала по некој својој матрици... Подсетило ме на:

Прва година студија (на ЕТФ-у). Први стан на студијама. Газдарица у Швабији, свуда по кући "Кула стражара". Станујем са рођаком, кречимо

Брате чим видиш јеховисте и тамо где их нема доказ је да ти је остала баш велика траума од тог догађаја са бакицом.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Просечан србенда рече

Брате чим видиш јеховисте и тамо где их нема доказ је да ти је остала баш велика траума од тог догађаја са бакицом.

Ни ти ниси далеко од јехова...:uraaaaaa:

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Ведран* рече

А пошто се зачаурио у самомњење, оно се може разбити само духовном ћускијом.

Баш се нашло ко ће да прича о само мњењу. Још се бавиш и лицемерством а ето га и фарисејство на делу.

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Јанко рече

Jа одушевљен (атеизирани клипан који не зна ни Б о Богу и вери). 

Сад више ниси атеизирани клипан, сад си само клипан:)). Јер овакво лупетање не може да пише неко ко је бистар већ постоје два случаја, или је дрогиран или је, по твом признању, клипан. Пошто верујем да ниси дрогиран, онда је ово друго евидентно. 

А што се тиче овог јефтиног, провидног и Богу гадног полтронисања, овако( као на почетку клипа) се понашају пред овим хохштаплером Ђуром његове улизице, пре него што дођу на рапорт, а он им каже "ајде пиши тамо против Горана било шта, пусти више то паметан си, паметан си, паметан си":)):)):))

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, о.Горан рече

ајде пиши тамо против Горана било шта, пусти више то паметан си, паметан си, паметан си":)):)):))

Да "ава" ко прави ава слепих послушника све прећутно аминује, па чак и на оне атеистичке бљувотине драгог му авокада и других. Али брат Горан му је из неког разлога трн у оку.

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Ведран* рече

Дакле нема одговора ни овај пут?

Наспрам временског континуума 6 дана или 10 на 50 година су трен. Али поента овде је да су вама који верујете у бајке потребне милијарде година. То је укапирао Лајел када је адвокатском вештином градио униформизам иако је катастрофизам логичнији, а касније и Дарвин који је спекулисао о милионима да би после увећали то на милијарде. Наравно, да би неко поверовао у бајке потребно је да глупост добро упакујеш и да даље обрађујеш оне који су себе убедили да су паметни као што си ти и остали полтрончићи.

Подели на овим сајтовима

@о.Горан Zar samim tim ne možemo reći da je 6 dana 6 milijardi godina ako je to samo tren?

Zar nije bolje reći 6 etapa stvaranja? Da je 1 dan - jedna etapa?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...