Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

имаш ли још нешто? :))

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Vedran рече

Зато може да се каже и да се нешто (манија) погоршало, а да се при томе не сматра да је особа окарактерисана као манична. 

Подели на овим сајтовима

И ја тролујем? Хаха!

А колико пута ћеш још цитирати исту ствар? Док се не успаваш? Оно, уместо да бројиш овце?

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Vedran рече

А колико пута ћеш још цитирати исту ствар? Док се не успаваш? Оно, уместо да бројиш овце?

Pa ne znam, prijatelju. Ti spominješ da sam se ja pozvao na maniju. A ja ovde citiram šta si rekao. Rekao si da ne znam logiku. A ti ne znaš iz logike osnovne stvari. Ne znaš šta je implikacija, kondicionalni iskaz....etc. Ja ne bih prošao diferencijalni ispit, da nisam znao te stvari (za master). Ali dobro. U tvom univerzumu to valjda može...idi reci ocu Zoranu da ne zna teologiju. Čisto radi eksperimenta. Pa da  vidiš reakciju. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ivan Marković рече

Kategorije nemaju ič veze sa logikom. Imaju sa istorijom logike.

Немаш ни ти! По томе су сличне теби.

Али зато ти имаш везе с категоријама и оне с тобом. Нераскидив однос, готово ипостасни. 12:smeha:

Одох ја. Не видим да ово игде води. Упињеш се и мучиш кидајући цитате не би ли нешто извукао. Нисам сигуран шта је корисније да те пустим да се још мучиш или да те отпустим с миром? 

Ипак изабраћу ово друго. Зато, жив био и весео. 

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Vedran рече

Ако не знаш шта је манија није требало ни да се јављаш по питању исте. :))

Javio sam se po pitanju stručnog mišljenja u vezi sa tvojim dijagnostifikovanjem maničnosti kod mene. Jer mi drugi (psiholozi) to nisu dijagnostifikovali. Ukoliko to nije stvar psihologije, već druge struke, trebao si reći koja je struka u pitanju. Ja ne znam. Pitam.

Треба да у руке узмеш мало књиге и да се образујеш, па тек онда да почнеш да расправљаш о манији. :))

Ne pada mi na pamet. Psihologija/psihijatrija/medicina me ne zanimaju. Ne raspravljam o tome. Samo te pitam na konto koje struke si izneo stručno mišljenje da sam maničan, pa posle isto porekao. Ti se  ovde razbacuješ sa logikom, pa sam te uputio na knjige jer istu pojma nemaš. Ja ič ne pomenuh išta iz psih. etc. Samo te pitam, na osnovu koje struke iznosiš stručno mišljenje o mojoj malenkosti za koje si posle priznao da je greška. 

Ја сад видим да ти не само што не знаш логику

Jel?:ani_biggrin:

него не знаш ни психологију. 

Pa naravno da je ne znam. Gde napisah da je znam?

Зато може да се каже и да се нешто (манија) погоршало, а да се при томе не сматра да је особа окарактерисана као манична. 

Dobro. Dakle nisam maničan, nego mi se pogoršala manija. Ali psiholozi koji su mi radili testove smatraju da ja nema problem sa manijom. I šta sad?

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Vedran рече

Упињеш се и мучиш кидајући цитате не би ли нешто извукао. Нисам сигуран шта је корисније да те пустим да се још мучиш или да те отпустим с миром? 

Ипак изабраћу ово друго. Зато, жив био и весео. 

Veliko hvala na tolikoj velikodušnosti. :ani_biggrin: (ironija)

пре 16 минута, Vedran рече

Зато, жив био и весео.

Takođe, neka te Bog blagoslovi, prijatelju. (ovo nije ironija, zaista tako mislim)

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Vedran рече

Па нико ти и није рекао да си маничан. Видиш ли колико бркаш ствари? 

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

Преформулиши питање, оно садржи одређене нетачне контекстуалне импликације гледе тога да је стручно мишљење фактички изнешено и после поречено, које су неприхватљиве као такве и у изнешеном контексту.

Одох на терен :takeoff:

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Ivan Marković рече

Jer mi drugi (psiholozi) to nisu dijagnostifikovali.

Зато сам ти ја био препоручио да се јавиш чика Пери Јевремовићу. Никада му нисам никога послао да ми се он после смејао. 

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Ivan Marković рече

Pogrešno. Ja ti odgovaram na pitanja. Sada ću da prestanem. Jer je ovo uvreda. Kada sam radio u gimnaziji, a pre toga bio u specijalnim jedinicama, prošao sam najrigoroznije psihološke i psihijatrijske testove. Oni kažu jedno, ti drugo. Oprosti što više verujem njima. A sad, obrati pažnju na jednog iz vaše ekipe. Taj je na lekićima. Ne šalim se. Ali ti neću reći ko je. Moraćeš da otkriješ sam. A sad, pošto sam "maničan", više ti neću odgovoriti ni na jedno pitanje. Ni jedno. PP je otvoren za dobronamerna pitanja. Jedini razlog zašto te neću staviti na ignor je taj, što čekam da odgovoriš Kratosu.Na moja ne moraš. 

Ako mislis na mene ja nisam na lekicima ni na lekovima.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...