Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

Управо сада, Zoran Đurović рече

Боксит је такав по целом телу... :D Кретенише се за све паре... Није ово смиреност код њега него морална имбецилност. 

Deluje mi oce da zanat nije ucio kod nikog. Niko se naucen nije rodio. :mahmah:

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Управо сада, елТорнеро рече

Реци ти мени, слуго Бога Вишњег, докле мислиш да се узбуђаваш, џаба.?:)

Док не помре овај нараштај у пустињи! :))

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Zoran Đurović рече

Док не помре овај нараштај у пустињи! :))

Хе, хе, хе, Ђуровићу наш докторе, комаданту...:ok:

Да је бар да провиримо преко, као Мојсеј.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Zoran Đurović рече

Новојављени Златоструни, мало те коље текст: Jer Manoje nije znao da je anđeo Gospodnji (Суд 13, 16; замолио бих те да убудуће наводиш цитате - нисам ја суботар па да одмах се сетим где је стих). Другим речима, да је знао не би га нудио да једе јер овај не може да једе. Ако те не мрзи, нахрани ме из своје премудрости шта значи ова реченица... :)) Али у "контексту", што би река Боксит, овог текста.

Лепо сам те био замолио да ми приведеш један једини текст где се тврди да анђели кркају, и ти то не можеш, него би са докетима да негираш доказ из Јн јеванђеља да је Хр васкрсао у материјалном телу. Свака ти част!  

Pa znači da ga je video kao čoveka,sve lepo piše,i žena,materijalizovao se i prikazao kao čovek.I kake to veze ima sa doketizmom i Hristovim ovaploćenjem?El anđeli nemaju sposobnost materijalizacije tj u ovom slučaju je sam Bog,Sin Božiji?Duhovno biće ne može da se materijalizuje?Sam pominješ primer da su anđele teli da poznaju u S i G.I ko su po tebi bili ta trojica?Mojsije i Ilija sa ovaploćenim Hristom se javila iz eshatološke realnosti?

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Bokisd рече

Zasto vam je moja licnost toliko zanimljiva, nije mi bas jasno.

Steta sto smo na forumu, a ne u nekoj drugoj situaciji, ....bilo bi mnogo znimljivije i mnogo veselije, nema sta. 

Било би веселије, али бих ти зубе наживо извадио! Овако си срећан!:)) Мало сам људи пребио, али ти се уклапаш у параметре које су ови задовољили... :D

Подели на овим сајтовима

Било би веселије, али бих ти зубе наживо извадио! Овако си срећан!:)) Мало сам људи пребио, али ти се уклапаш у параметре које су ови задовољили... :D

Ti karate , ja djudo i ostale sportove,......a, posle....ko bez zuba, ko sa zubima,....:pivo:

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Кратос рече

Pa znači da ga je video kao čoveka,sve lepo piše,i žena,materijalizovao se i prikazao kao čovek.I kake to veze ima sa doketizmom i Hristovim ovaploćenjem?El anđeli nemaju sposobnost materijalizacije tj u ovom slučaju je sam Bog,Sin Božiji?Duhovno biće ne može da se materijalizuje?Sam pominješ primer da su anđele teli da poznaju u S i G.I ko su po tebi bili ta trojica?Mojsije i Ilija sa ovaploćenim Hristom se javila iz eshatološke realnosti?

Узми да мрсиш, уби те овај пост... 

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Zoran Đurović рече

Новојављени Златоструни, мало те коље текст: Jer Manoje nije znao da je anđeo Gospodnji (Суд 13, 16; замолио бих те да убудуће наводиш цитате - нисам ја суботар па да одмах се сетим где је стих). Другим речима, да је знао не би га нудио да једе јер овај не може да једе. Ако те не мрзи, нахрани ме из своје премудрости шта значи ова реченица... :)) Али у "контексту", што би река Боксит, овог текста.

Лепо сам те био замолио да ми приведеш један једини текст где се тврди да анђели кркају, и ти то не можеш, него би са докетима да негираш доказ из Јн јеванђеља да је Хр васкрсао у материјалном телу. Свака ти част!  

Pa on ti je lepo naveo tekst gde nije andjeo jeo sad tje na tri strane da tvrdi da si ti rekao da je andjeo jeo I na kraju da te optuzi za jeres bez prava na pokajanje a tvoja blagodat od Svetoga Duha ide pod mac bato. 

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Кратос рече

El anđeli nemaju sposobnost materijalizacije tj u ovom slučaju je sam Bog,Sin Božiji?Duhovno biće ne može da se materijalizuje?

А анђели кад се "материјализују" да ли су и даље анђели или престају да буду анђели?

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

Узми да мрсиш, уби те овај пост... 

Ovo mu dođe kao neka autosugestija....:)) 

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Vedran рече

А анђели кад се "материјализују" да ли су и даље анђели или престају да буду анђели?

I dalje su anđeli.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Кратос рече
пре 2 минута, Vedran рече

I dalje su anđeli.

Значи имамо још један анђелски чин. Оно, херувими, серафими, престоли,....анђели И материјалци? Ови последњи су они који се "материјализују". 

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Vedran рече

Значи имамо још један анђелски чин. Оно, херувими, серафими, престоли,....анђели И материјалци? Ови последњи су они који се "материјализују". 

Programira coek.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...