Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

36 minutes ago, Господин Дареалис рече

A povratiti Carigrad?

To me malo zbunjuje, moram da priznam... Namerno si izostavila. ;)

Čak ni najgore levonjare nisu protiv toga... ko bi mogao bilo šta da prigovori na pokretanje novih krstaških ratova?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

15032794_10154783426414060_6640926115419992790_n.png?oh=e2548896ab85f696ef82dc321eff74b5&oe=58D41A04

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

8 minutes ago, Avocado рече

Čak ni najgore levonjare nisu protiv toga... ko bi mogao bilo šta da prigovori na pokretanje novih krstaških ratova?

Ne znam... Ti mi delujes pro-saracenski orijentisano. ;)

Saladinov co'ek.

Подели на овим сајтовима

Чек, је л треба САД на челу с Трампом д се повуку војно и оставе остатак света на миру или да поведу нове крсташке ратове или и једно и друго истовремено?

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, ☺︎ Juan ☺︎ рече

Чек, је л треба САД на челу с Трампом д се повуку војно и оставе остатак света на миру или да поведу нове крсташке ратове или и једно и друго истовремено?

Jel mi ozbiljno diskutujemo da li ce da se povede 10. Krstaski rat? :D

(Ja verujem da ce ici miroljubivim putem i da mracne neokonske i druge sile nece dobiti sta zele. :) Za pocetak - on misli da je 'no-fly' zona iznad Sirije uzasna ideja, a Hilari je to htela... To je lako moglo da eskalira u nesto zaista strasno. Verovatno je i najbolja stvar u vezi njegovog biranja ta miroljubiva spoljna politika. Nadam se da necu morati da pojedem ove reci... Nista ne ukazuje na to, cak i obecava situacija. :) )

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, RYLAH рече

Ел ова скроз лево наша Зорана? Тако ми делује.

Pre bi rekao Mari Le Pen.Fali jš samo Šešelj.:D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

5 minutes ago, RYLAH рече

Ел ова скроз лево наша Зорана? Тако ми делује.

Liči... mada je u pitanju Marie Le Pen... stavili je u drugi plan jer se ne ponose baš svim Šešeljevim miljenicima podjednako...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

25 minutes ago, Господин Дареалис рече

Jel mi ozbiljno diskutujemo da li ce da se povede 10. Krstaski rat? :D

Не. 

Дискутујемо о томе да си рекао да би се "левоњаре" буниле у случају хипотетичког крсташког рата, што ваљда значи да мислиш да они који би се бунили не би били у праву, те да је у питању некаква позитивна ствар. Па се питам од када су крсташки ратови напрасно постали позитивна ИДЕЈА. Јуче се славило "враћање војске кући", а данас се сањају крсташки ратови, па сам мало збуњен.  То што не верујем да ће се крсташки ратови десити и што знам да се ради о маштању напаљених клинаца, не значи да не могу да расправљам о идеологији самог маштања. 

Подели на овим сајтовима

24 minutes ago, ☺︎ Juan ☺︎ рече

Не. 

Дискутујемо о томе да си рекао да би се "левоњаре" буниле у случају хипотетичког крсташког рата, што ваљда значи да мислиш да они који би се бунили не би били у праву, те да је у питању некаква позитивна ствар. Па се питам од када су крсташки ратови напрасно постали позитивна ИДЕЈА. Јуче се славило "враћање војске кући", а данас се сањају крсташки ратови, па сам мало збуњен.  То што не верујем да ће се крсташки ратови десити и што знам да се ради о маштању напаљених клинаца, не значи да не могу да расправљам о идеологији самог маштања. 

Linija izmedju sale i zbilje, istine i lazi, realnosti i fikcije je izgleda totalno izbledela. 

Ono je bila sala i hiperbola, niko nije ozbiljno mislio o 10. Krstaskom ratu i o 'osvajanju Carigrada'. Niti ce neko da 'procisti degenerike' i 'uhapsi kurve' sa 'pribranim osmehom na licu'. :) Can't believe I am explaining this s**t...

Tacno su vam grupno nesto stavili u burrito. :)

Подели на овим сајтовима

24 minutes ago, Avocado рече

Liči... mada je u pitanju Marie Le Pen... stavili je u drugi plan jer se ne ponose baš svim Šešeljevim miljenicima podjednako...

Није Марин сигурно. Да је Марин, груди би, у складу са сликом која је покрадена, морале да јој буду откривене. Она, као поносна Францускиња, не би пристала на било шта друго.

Ово сто посто Зорана.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...