Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 16 минута, Млађони рече

Nijedan libertarijanac nece da se slozi da je uvoz 2 miliona ljudi iz jedne nacisticke zemlje dobra ideja.Мулти

Мултикултурализам је добар, под једним условом - да све те "културе" које дођу прихвате основне идеје либерализма, тј. поштовање индивидуалних права и слобода.

Иначе, нисам сигуран...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

1 hour ago, Grizzly Adams рече

Нисам мислио да се "већина пита" у смислу некаквог гласања, него - на пример - ако су све авио компаније приватне и Амери генерално не воле нацисте, тешко би неки нациста нашао авион који жели да га довезе. Исто важи за ауто путеве, железницу итд.

Hvala na razjašnjenju...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Млађони рече

Da ne muljam? A ja mislio da se bas toga igramo posto to radis vec 22 strane. :) 

Nisam ni sumnjao da neću dobiti konkretne odgovore na pitanja iz te poruke... ... ali ja se toga šatro igram... :D

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Млађони рече

I sad ovde dodje avokado i prica mi da nisam dovoljno libertarijanac jer sam u te dve REALNE OPCIJE izabrao onu koja je BLIZA libertarijanizmu.

Baš je bez veze da stalno lažeš kada navodiš nešto što sam ja navodno rekao... ne samo da je bez veze nego se i krši jedna od deset zapovesti...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Grizzly Adams рече

Мултикултурализам је добар, под једним условом - да све те "културе" које дођу прихвате основне идеје либерализма, тј. поштовање индивидуалних права и слобода.

Иначе, нисам сигуран...

Kapiram da te mrzi da citas sve ali bas sam se to trudio da objasnim avokadu, skoro bas isto tim recima.

Ne vezano za avokada, ali u onom klipu milton friedman nikad nije rekao da je multikulturalizam super ili da multikulturalizam ne valja. 
Sve zavisi sta smatras multikulturalizmom, ako multikulturalizmom smatras da imas dve kulture od kojih jedna mislim da je u redu kamenovati pedere a druga misli da za to treba da se ide na robiju - onda takav multikulturalizam ocigledno ne moze uspeti.

Multikulturalizam je super dok postoji slicna osnova u obe kulture, neki set moralnih vrednosti koji ako nije isti slican je. 
Naprimer irci, italijani, i spanci u americi. Imaju svoju hranu, imaju svoje sportove, imaju svoje krajeve, imaju svoje obicaje ali svi dele set slicnih moralnih vrednosti. 

I posle gomile takvih objasnjenja, posto je bankrotoraio sa argumentima ima da proverava moj libertarijanizam na oltaru ideoloske cistote. 

jer eto, znas, ja nisam libertarijanac nego alt-licimur ako necu da mi u zemlju migrira covek koji ne veruje u individualna prava i slobode. To ja da pitam PRAVE LIBERTARIJANCE da objasne meni NEPRAVOM zasto treba da pustimo naciste u zemlju iako nismo ni naoruzani nit smo ogranicili drzavnu vlast. 

eto, nije libertarijanski zabraniti komunistima ulaz u zemlju dok si ti razoruzan i dok su tvoja prava potiskivana od drzavne vlasti a tvoj novac uziman bez tvoj slaganja... 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Avocado рече

Nisam ni sumnjao da neću dobiti konkretne odgovore na pitanja iz te poruke... ... ali ja se toga šatro igram... :D

Dokazi mi naucno da se ne igras? 

пре 6 минута, Avocado рече

Baš je bez veze da stalno lažeš kada navodiš nešto što sam ja navodno rekao... ne samo da je bez veze nego se i

isto ko sto nisi rekao da sam moron, bas je bezveze sto sam ja tebi procitao misli da ti kazes da sam ja moron kad ti zapravo to nigde nisi rekao. 
Kako je nehriscanski od mene sto sam to pretpostavio.. nije da si implicirao niti da se to jasno vidi iz konteksta. :))

Цитат

krši jedna od deset zapovesti...

Ne brini, bog zna bolje od mene i tebe sta je ko rekao, kad dodjemo kod njega na sud ce rascistimo to! :)

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Млађони рече

Ja to zovem nazi ban. Banovao covek migraciju iz nacistickih zemalja, zemalja gde vladaju nacisticko opresivni sistemi. Steta samo sto nije iz svih nacistickih zemalja banovao vec samo iz onih najnestabilnijih. 

:smeh1:

Баново Иранце који су цивилизована господа, а остао најбољи ортак са катарском и саудијском екипом. 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Juanito рече

:smeh1:

Баново Иранце који су цивилизована господа, а остао најбољи ортак са катарском и саудијском екипом. 

Iranci civilizovana gospoda? Ne bih se slozio: https://en.wikipedia.org/wiki/Human_rights_in_Iran

Saudijsku ekipu i katar nije banovao jer je sa njima dogovorio da primaju izbeglice iz sirije umesto u usa i evropu:
1. http://www.npr.org/sections/thetwo-way/2017/07/25/539318758/trump-says-keeping-syrian-refugees-in-region-is-best-way-to-help-most-people

2. http://www.reuters.com/article/us-usa-trump-saudi-idUSKBN15D14L

Samo sto to fake mediji nece da vam prenesu, njima je bitnije da prenose kako je tramp seksista jer je na twitteru nekoj debloj ribi rekao da je debela i povredio joj osecanja... 

Ja to zovem dobra diplomatija. 

Подели на овим сајтовима

Ти што владају Ираном јесу дебили (мада су им Амери помогли...) али Иранци ко народ, кад упознаш лично људе, су легенде. Супер су људи. Савремени, либерални (у добром смислу) итд.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Млађони рече

Iranci civilizovana gospoda? Ne bih se slozio: https://en.wikipedia.org/wiki/Human_rights_in_Iran

Да, управо ти Иранци којима се у Ирану крше људска права су цивилизована господа. Упознао сам их сасвим довољно да то могу да тврдим.

А жене су међу најлепшим на свету, ако је то неком битно.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Juanito рече

Да, управо ти Иранци којима се у Ирану крше људска права су цивилизована господа. Упознао сам их сасвим довољно да то могу да тврдим.

У том случају им желимо сву срећу у збацивању исламског тоталитаризма.

Подели на овим сајтовима

Да бре, баш господа.

А за ово друго, леле бате... :D
  • Волим 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Млађони рече

Samo sto to fake mediji nece da vam prenesu, njima je bitnije da prenose kako je tramp seksista jer je na twitteru nekoj debloj ribi rekao da je debela i povredio joj osecanja... 

Не требају никоме медији да би могао да прочита шта дотични пискара. :scratch_head:

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Juanito рече

Фотографије лепотица из харема иранског шаха.

Spoiler

0dbf3bf8.jpg

3ec15cc1.jpg

4781adf0.jpg

http://xubux.com/articles/nasseredin-shah-and-his-84-wives.html

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Џуманџи рече

Не требају никоме медији да би могао да прочита шта дотични пискара. :scratch_head:

Нажалост, мишљења се углавном формирају на основу медијских спинова и наратива.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...