Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 2 часа, Paradoksologija рече

Кола је возио Џејмс Алекс Филдс млађи. Допутовао је у Шарлотвил због скупа. ФБ му је пун слика учешћа на претходним скуповима, слика кукастих крстова, Хитлера као бебе, Пепеа.

Што ништа не доказује. Али ме занима да се неки Ибрахим са ФБ пуним исламизма забио у масу, бисмо ли исто тако опрезно чекали да добијемо све доказе?

Isto važi i za progresivizam, pošto je 99% nasilja do sada bilo njihovo delo.

Bilo je pitanje vremena kada će bad guys sa druge strane da iskoče.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 6 минута, Juanito рече

Тај је лијепе њихове горе лист... Сигуран сам да мисли да су Срби такође носиоци и чувари примордијалне западне #Традиције. 

Baš je zanimljivo što najviše o tome nešto kakiš ti, a živiš...  Upravo tamo 12:smeha:

Bilbija sindrom much?

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Juanito рече

Тај је лијепе њихове горе лист... Сигуран сам да мисли да су Срби такође носиоци и чувари примордијалне западне #Традиције. 

E pa ako je tako onda sigurno ne misli.

I u krivu je.  xD

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Juanito рече

Где "тамо"? Ја живим на дегенерисаном и прогресивном западу. 

Što ne živiš u Kazahstanu ili u Nigeriji ili (pošto se toliko borite protiv navodnog demonizovanja muslimana) na primer u Iranu? 

Nisi valjda nacista da preferiraš jednu kulturu iznad drugih?

Подели на овим сајтовима

пре 41 минута, Juanito рече

Тај је лијепе њихове горе лист

Ено на твитеру и ФБ километарске преписке о том лику... углавном се спрдају

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Juanito рече

Па кад после крену избеглице из Венецуеле, биће: "Илегални имигранти и бед омбрес долазе да нам узму социјалну помоћ, гласају за Хитлари, униште традиционалну западну културу и убаце гвакамоле у хамбургер!" 

КАКО ЗНАМО ДА ЋЕ ГЛАСАТИ ЗА СОЦИЈАЛИСТИЧКЕ МЈЕРЕ!!! ПА ЈЕР СУ ГЛАСАЛИ ЗА ЧАВЕЗА И МАДУРА!!! ОТВОРИЋЕ ГУЛАГЕ ПО ФЛОРИДИ!!!

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Paradoksologija рече

Брат брату, ти би вероватно чекао. Већина не би, и ту не искључујем себе. Поента је да мислим да је овакав опрез углавном за охрабривање у свим ситуацијама.

Зови ме онда благим оптимистом...

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Аурор рече

Što ne živiš u Kazahstanu

Моја братаница је живела у Астани неколико месеци.

Каже да су Швајцарска у поређењу са нама :) 

Мислим да им је просечна плата нешто типа 1500 евра...

Подели на овим сајтовима

A što mitinguju ovi naci pederčići?Šta oće?

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Milo:

If you insist on identity politics, you can't act surprised when groups you don't like demand their own pride movements and you can't blame them for reacting to your deliberate provocations. If we are to have identity politics, we have to have them for everyone. 

If you select as your primary target the the architects of western civilization -- straight white men -- don't be surprised if you lose the war you started. 

Personally, I hate the politics of gender, orientation and skin color. But if there are any remaining white nationalist sentiments in America, it's the Left sustaining and nourishing them.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...