Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 22 минута, Аурор рече

Jesi li video velikim slovima "Novi Zavjet ukida Stari"?

Da video sam. Jel to to? To je dokaz? Naslov u nekom isecku?

Ok... ekstra ;)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Аурор рече

Tu imaš i objašnjeno, ima i na nekim drugim mestima, mada nije ni da te zanima...

Mozda nisi video prethodna dva puta kad sam napisao, pa cu da napisem ponovo... ja to o cemu ti pricas ne vidim u napisanom. Zato sam  i zamolio za objasnjenje, al evo po obicaju vozas me vec 5-6 poruka... ;)

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

Mozda nisi video prethodna dva puta kad sam napisao, pa cu da napisem ponovo... ja to o cemu ti pricas ne vidim u napisanom. Zato sam  i zamolio za objasnjenje, al evo po obicaju vozas me vec 5-6 poruka... ;)

Imaš klinarske fazone koji se veoma lako prozrevaju, čisto da te upozorim da ne gubiš vreme...

Sad možeš da nastaviš da "ne razumeš". ;)

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Икар Губелкијан рече

Ko nije ukapirao da je Auror jedan najobičniji trol, pomoći mu nema. Samo sebi živce kidate.

O ne, nikako. Ti samo ne poznajes terminologiju... da ti predocim:

Trol

internet-troll-650.jpg

Ork

Untitled-1.jpg

AurOrk

Untitled-2.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Икар Губелкијан рече

Ko nije ukapirao da je Auror jedan najobičniji trol, pomoći mu nema. Samo sebi živce kidate.

Kamo sreće da je trol...

• Волим 1

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Аурор рече

Imaš klinarske fazone koji se veoma lako prozrevaju, čisto da te upozorim da ne gubiš vreme...

Sad možeš da nastaviš da "ne razumeš". ;)

Ja jedino razumem da ti nemas pojma o cemu pricas.... i da znas nije ti prvi put da pokusavas nebulozama da se izvuces iz necega sto si napisao pa posle nisi umeo da potkrepis napisano... sto puta smo do sada videli taj proizvod iz tvoje laboratorije, cak sad ima i svoj naziv- Aurorkovanje ;)... vrdas, pod*ebavas, pises nebuloze i dosetke samo da ne bi morao da konkretno adresiras pitanje koje ti je postavljeno.

Medjutim jos uvek imam veliko postovanje prema tebi i tvom intelektu (jos uvek) i jos ne umem da se posteno naljutim na tebe samo zbog zajednickog drugara iz proslosti koji se zvao DarkoV... uvek ce mi biti krivo sto si ga ubio a danas mu nisi ni do kolena...

"Sto Aurorku do koljena bese

DarkuV po zemlji se vuce..."

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Аурор рече

Ti nisi svestan da to velikim slovima nije napisao Pavle i da to nije deo Svetog Pisma?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Avocado рече

Ti nisi svestan da to velikim slovima nije napisao Pavle i da to nije deo Svetog Pisma?

To je stavio Sinod (moja Biblija je njihov prevod) i rezimirao tu glavu. Ako misliš da to nije značajno, takođe grešiš... To je zaključak koji možda može i bez Pisma da se izvede.

A Pavle je to isto objasnio tu, ali i na nekim drugim mestima (dakle nisu oni tu ništa pogrešili):

13. A kad veli Zavjet novi, prvi je učinio zastarjelim; a ono što zastarijeva i stari, blizu je iščeznuća.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, cloudking рече

Ja jedino razumem da ti nemas pojma o cemu pricas.... i da znas nije ti prvi put da pokusavas nebulozama da se izvuces iz necega sto si napisao pa posle nisi umeo da potkrepis napisano... sto puta smo do sada videli taj proizvod iz tvoje laboratorije, cak sad ima i svoj naziv- Aurorkovanje ;)... vrdas, pod*ebavas, pises nebuloze i dosetke samo da ne bi morao da konkretno adresiras pitanje koje ti je postavljeno.

'Nači anbilivabl...

Ja iskreno ne kapiram.

Подели на овим сајтовима

пре 49 минута, Grizzly Adams рече

Jel bi mogao neko da mi objasni navode iz članka... piše da je Trampova administracija povukla predlog iz "Obamine ere" koji zabranjuje naknadu za donore organa... a onda niže u tekstu piše ovo:

These advances prompted the libertarian legal advocacy group Institute for Justice (IJ) to challenge the previous federal ban.

"Federal policy has long trailed medical progress. The 1984 National Organ Transplant Act prohibited payment for organ donors, and bone marrow was included, though it regenerates like blood, eggs or plasma. Represented by the Institute for Justice in 2012, the mother of three girls suffering from a condition known as Fanconi anemi, which often impairs bone marrow function, won a lawsuit against the federal government to allow compensation."

To što je omogućeno da se legalno prodaju organi će svakako sačuvati živote... a dodatni benefit je što sad i mi iz civilizovanih zemalja možemo da odemo u Ameriku i kupimo neki organ ako zatreba...

Подели на овим сајтовима

Jel bi mogao neko da mi objasni navode iz članka... piše da je Trampova administracija povukla predlog iz "Obamine ere" koji zabranjuje naknadu za donore organa... a onda niže u tekstu piše ovo:
These advances prompted the libertarian legal advocacy group Institute for Justice (IJ) to challenge the previous federal ban.
"Federal policy has long trailed medical progress. The 1984 National Organ Transplant Act prohibited payment for organ donors, and bone marrow was included, though it regenerates like blood, eggs or plasma. Represented by the Institute for Justice in 2012, the mother of three girls suffering from a condition known as Fanconi anemi, which often impairs bone marrow function, won a lawsuit against the federal government to allow compensation."
To što je omogućeno da se legalno prodaju organi će svakako sačuvati živote... a dodatni benefit je što sad i mi iz civilizovanih zemalja možemo da odemo u Ameriku i kupimo neki organ ako zatreba...

У питању је закон који се односи на донације коштане сржи. Која се регенерише, што значи не "продајеш орган" него само донираш као крв нпр.

Обмана је хтео да забрани "компензацију" за такве донације што би нормално смањило број заинтересованих донатора.
  • Волим 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Аурор рече

Мислим да се под Старим Заветом не подразумевају канонске књиге Библије које су писане пре Христа, већ ми користимо тај термин као временску одредницу.

Правилнији превод за Завет је Савез. 

Значи, успостављен је Нови Савез са Богом доласком Спаситеља, а Стари је тамо где јесте, у даљој прошлости. <:-) 

Рекао бих да се у том контексту у Библији користе термини: Стари-Нови. 

Књиге нису укинуте. =Д

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...