Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 7 минута, Вилер Текс рече

Заборавише овом слинавцу десно да додају: коктел, штанглу, нож, циглу...можда нестало тинте.

па не исти ликови који су ширили овакве пропаганде о србима сада шире о американцима... а он сад пиј те пропаганде само јер не воле кину..... исто су тако и нас цртали ко насилнике и кољаче са пушкама а сироте наше драге нам комшије као жртвице таквих животиња... оно мало сам се исповраћао у себи..

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

Управо сада, haveaniceday рече

па не исти ликови који су ширили овакве пропаганде о србима сада шире о американцима... а он сад пиј те пропаганде само јер не воле кину..... исто су тако и нас цртали ко насилнике и кољаче са пушкама а сироте наше драге нам комшије као жртвице таквих животиња... оно мало сам се исповраћао у себи..

Апсолутно. Уместо четинка што силују 500000 муслиманки по Босни сад сликају реднеке. Највећи малограђани живе у центру града. Тако му то дође.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, haveaniceday рече

Ти си ми највећи цар... лижеш пропаганду људи који су гађали бомбама по теби само јер ти овај напао кинезе. :Д краљино

Haha... to je samo karikatura... Ne ripaj odma ko poparen pet'l ;)

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Драшко рече

@fsa  brate smem li ovde offtopic/ovati

1) jesi li bio u Kini nekada?

2) fsa? (meaning)

3) tko je bio na prethodnom avataru tvome?

:skidamkapu:

Odgovoriću ti u privatnoj poruci :skidamkapu:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, fsa рече

Haha... to je samo karikatura... Ne ripaj odma ko poparen pet'l ;)

Ма јесте али пропаганда.Чист булшит. Зли реднеки јадни мали урбани добри хонки. И ово ће да попије маса. А то што ти јадни мали добри хонкији пале град кад им се нешто не свиди нема везе. Цртајмо реднеке. 

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, haveaniceday рече

Aman, oladi malo s tom Kinom... loše utiče na tvoje rasuđivanje. :drugarstvo:

Ne delim tvoje mišljenje da će Bajden okrenuti ćurak i da će njegova politika prema Kini biti drugačija od Trampove, a isto važi i za Rusiju... tako da se varaš ako misliš da sam mu naklonjen. Nemam svoje favorite među američkim političarima i strankama :stadaradim: 

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, haveaniceday рече

На две локације истовремено... грешкица... ево ту су фектчекери да нам објасне како две локације, две државе, два рашличита човека направе исту гречкицу. :Д

Ne znam koja je druga... ovu su razjasnili... pošto znam da ne voleš da čitaš osim ako ne pišu nešto tvoji, ima i slika koja je linkovana:

Cifre se uklapaju... 153.710-15.371=138.339

Imaš linkove ka objavama u kojima su povećali:

i zatim smanjili 40 minuta kasnije:

Nisam siguran šta bi još hteo?

• Свиђа ми се 1

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 45 минута, mario beloti рече

попе она екипа тамо у Охају предизборних ликова који стоје испред изборних кутија као и ови ликови овде који раде за Сороша 24-7:) Интернационална екипа која мрзи Србе.

...политичко-секташка фамилија издувана из истог пркна...

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, haveaniceday рече

haha evo ti ako oćeš kvalitetne mimove 

Баста Рајмс и Еминем су прошлост емсијинга. Ала баца риме:ok:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...