Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

Momci ovo sve podseća na staro dobro zlatno vreme žru-a

Ali nemojte molim vas

@cloudking @haveaniceday

Polako ljudi molim vas

Malo manje gasa i vatre 

Stići ćemo sve

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Avocado рече

Podseća me... na tebe...  kako da izmislim nešto što bi mi pomoglo u trenutnoj diskusiji... nema veze koliko je inače glupo... ako se pravim da to ima nekakve dodirne tačke sa realnošću i dovoljno sam uporan, ne moram nikad da priznam da sam pogrešio...   klasični ti...

Šta u toj tvoj izmišljenoj realnosti pišu oni koji nisu Bajdenovi botovi... koji misle da su i Tramp i Bajden loši... i misle da je Tramp veći lažov? Jel postoje takvi u tvojim fantazijama?

Мораћеш да нађеш неког другог да се занимаш. Трошиш ми превише енергије да ти доказујем неке глупости, коју могу да уложим у креативнији ствари а онда када те искулирам будеш батхурт па ме прозивап да сам подвукао реп. 

Одма да ти кажем једноставно ми се више не губи време са тобом, а ти то тумачи како оћеш. 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, cloudking рече

koncpet

Видели смо концепт 1995 у Босни, 1999 на Косову и Метохији.

А у Западној Европи последње "успехе" концепта пре пар дана у Бечу, Лиону и Паризу. То су само три последња, осталима се број не зна.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Драшко рече

Ali nemojte molim vas

@cloudking @haveaniceday

Polako ljudi molim vas

Malo manje gasa i vatre 

Stići ćemo sve

Матори, ја сам са њиме завршио, да се ово сада није одиграло продао би ме сутра за кесицу бомбона у некој ситуацији. 

ме верујем му више ништа, овако као човеку... а искрено волео сам га из дна душе. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Драшко рече

Ali nemojte molim vas

@cloudking @haveaniceday

Polako ljudi molim vas

Malo manje gasa i vatre 

Stići ćemo sve

Sveti Sava miri bracu :D 

Sve je ok, samo je nervozan u poslednjih par meseci jer je poceo da zalazi u tesko desnicarenje bas u momentu dok je postajalo ocigledno da Tramp gubi podrsku (talk about misdirected energy :) ) Proci ce ga...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, haveaniceday рече

Мораћеш да нађеш неког другог да се занимаш. Трошиш ми превише енергије да ти доказујем неке глупости, коју могу да уложим у креативнији ствари а онда када те искулирам будеш батхурт па ме прозивап да сам подвукао реп. 

Одма да ти кажем једноставно ми се више не губи време са тобом, а ти то тумачи како оћеш. 

More blokiraj ga bre!

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Вилер Текс рече

А у Европи последње "успехе" концепта пре пар дана у Бечу, Лиону и Паризу. То су само три последња, осталима се број не зна.

Тако је и тито пуштао мигранте на косово од 1950 на овамо, а стављао ултрадесничаре у затвор јер су се плашиле ирационално миграната..

Резултат?

Па срби су дошли са 50 % демографије косова на 1 % демографије косова у 50 година, а албанци са 50 % демографије на 99 %. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, haveaniceday рече

Матори, ја сам са њиме завршио, да се ово сада није одиграло продао би ме сутра за кесицу бомбона у некој ситуацији. 

Cekaj sad malo! Ovo je vec previse!

O kojim tacno bombonama pricamo?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Јанко рече

Ево мени није јасно како је Бејден добио 10 а Трамп 1 (ЈЕДАН) електорски глас !!! на овом пресеку? Где има 1 глас, шта је завршено?

Nebraska - Tramp ima 4 a Bajden 1

Mejn - Bajden ima 3 a Tramp 1

Подели на овим сајтовима

Управо сада, haveaniceday рече

Па срби су дошли са 50 % демографије косова на 1 % демографије косова у 50 година, а албанци са 50 % демографије на 99 %. 

Ово није политички коректно што си рекао. Десничару!

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Вилер Текс рече

А у Западној Европи последње "успехе" концепта пре пар дана у Бечу, Лиону и Паризу. То су само три последња, осталима се број не зна.

Nemas ti pojma o cemu ja pricam... zivi bili! 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, haveaniceday рече

Тако је и тито пуштао мигранте на косово од 1950 на овамо, а стављао ултрадесничаре у затвор јер су се плашиле ирационално миграната..

Резултат?

Gledaj kako se komplikovani skoro vekovni politicki odnosi svedu na pomije kad ih ultra desnicar objasnjava...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Вилер Текс рече

Ово није политички коректно што си рекао. Десничару!

Него шта него сам десничар нећу да се правим луд да исто не може да се деси ако ми гомила људи који долазе из клерофашистичких држава неће донети исте проблеме. 

Па имам здрав разум. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...