Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 31 минута, haveaniceday рече

Посвећујеш своје време на интернету констатно нападању једне те исте групе људи(грубо речено десничара) и скоро апсолутно игнорисању глупости друге групе људи(губо речено левичара). 

To nije tačno.... to je samo klasična, uobičajna ekstremistička (i ekstremnih desničara i levičara) uobrazilja da ako neko nije tvoj onda je protiv tebe... i sad ja mogu da ti nađem gomilu mojih rasprava sa levičarima na ovom forumu, gomilu poruka o levici, komunizmu i slično ali to neće pomoći... kao što evo nije pomoglo ni to što sam ti ukazao na to da ni jednog trenutka nisam napisao da je Bajden bolji od Trampa i da smatram da su obojica goveda... prosto, koji god podatak da se iznese, on ne može da promeni tvoje mišljenje... jer se isto ne zasniva na činjenicama već samo na onome šta si ti istripovao... i onda pribegavaš ovim "eteričnim" konstatacijama koje su naravno neproverljive ili u najmanju ruku irelevantne, jer to šta tvoja inteligencija tebi dozvoljava ili ne dozvoljava da vidiš ne utiče na to šta jeste ili nije...

Jednostavno rečeno, kad neko ko piše bukvalno kao Trampov bot, povodom američkih izbora napiše nekom ko kaže da su i Tramp i Bajden goveda da je njegovo ponašanje tribalističko to je više nego smešno... i ako ti tvoja inteligencija ne dozvoljava da to vidiš, to je samo tvoj problem... i muka...

Цитат

Имамо право на погрешно мишљење али моја интелигенција ми не дозвољава да видим како је твоје понашање ишта ако не требиалистичко. Једноставно нема логике да се неко тако понаша ако није трибалистички окренут. 

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 7 минута, cloudking рече

Ne znam tacno o cemu se radi al ivec sam pisao da je logicno da ce dopisni glasovi da bude velikom vecinom bajdenovi jer je tramp pozivao svoje birace da ne glasaju na takav nacin a oni su prilicno disciplinovano glasacko telo, kao nasi naprednjaci otprilike.

Велика већина и 100% је огромна разлика.

Волео бих објашњење. Авокадо је пружио једно, али колико сам пратио нико не ажурира "кандидат по кандидат" већ одједном пакет.

Ово је мени заиста чудно (што не значи да не постоји логичан одговор, само хоћу да знам који је, јер ако га нема - онда је дедукцијом јасно да постоји велики простор за манипулацију).

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, haveaniceday рече

Кукавица није онај ко се плаши. 
И храбри се плаше. Разлика је у томе што се храбри суочавају, а кукавице се повлаче.

Значи овако, знаш ме десет година, знаш колико сам се овде расправљао о геј правима и геј прајду. Знаш да се мој став ту није уопште променио. 

Сада идеш опет на блок па измишљај како ниси рекао да сам хомофоб. Исто као што си ме на курвинске начине оптуживао да оћу да људи умиру и слично.

Ајде бежи издајо од човека, не знаш ни за поштење ни верност ни лојалност. И да знаш не идеш на блок јер сам кукавица, већ јер си издајник пријатељства и способасн на овакве ствари. 

Bljak.

Evo deco- ovako izlgeda lazljiva placip**ka...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Јанко рече

Велика већина и 100% је огромна разлика.

Волео бих објашњење. Авокадо је пружио једно, али колико сам пратио нико не ажурира "кандидат по кандидат" већ одједном пакет.

Ово је мени заиста чудно (што не значи да не постоји логичан одговор, само хоћу да знам који је, јер ако га нема - онда је дедукцијом јасно да постоји велики простор за манипулацију).

Ajd bas i mene zanima, obraticu paznju na taj deo.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Avocado рече

Jednostavno rečeno, kad neko ko piše bukvalno kao Trampov bot, povodom američkih izbora napiše nekom ko kaže da su i Tramp i Bajden goveda da je njegovo ponašanje tribalističko to je više nego smešno... i ako ti tvoja inteligencija ne dozvoljava da to vidiš, to je samo tvoj problem... i muka...

Бајденови ботови не пишу како је Бајден супер лик. Већ сву своју енергију фокусирају на то да је Трамп лош и расиста и лажов. Јел те то подсећа на неког? 

А ако ти твоја интелигенција не дозвољава да то видиш... то је само твој проблем.. и мука... 

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Вилер Текс рече

А и као опарен скачеш на идеју да би Срби требали да се бране од исисоваца.

Kao oparen skacem na ideju da se srbi brane  od onoga sto oni sami proglase za Isisovca... ostaje mi samo da zalim sto niste u stanju da razumete koncpet  o kojem govorim a razumecete ga kad neki otkaceni antiteista krene da se brani od verskih ultradesnicara a naravno on ce sam da procenjuje  ko je ultra desnicar a ko ne... 

Sto je fora... ni tad necete moci da skapirate o cemu ja sad ovde govorim. Zato ako ne zameris ne bih se vise zadrzavao na ovome. Peace!

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, cloudking рече

Bljak.

Evo deco- ovako izlgeda lazljiva placip**ka...

Само ћу рећи да си класичан лик левичарског менталитета. Лепо су ми причали аурор, гризли, василије... окренуо си се против мене на најгори могући начин на прво озбиљно јавно неслагање. 

Жао ми је што сам их икад убеђивао да си ти заправо ок лик.. а не безобразник и покварењак. 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, haveaniceday рече

труди се да опише људе који имају бриге према тим опасностима као кукавице

a za to vreme, "ljudi koji imaju brige" :D:D:D 

image.png

Dajte neki SMS broj da se pomogne ovim jadnim ljudima sa brigama... plaky

Подели на овим сајтовима

RS.SPUTNIKNEWS.COM

Председник САД Доналд Трамп поново је на Твитеру указао на изборне нерегуларности. Он...

Подели на овим сајтовима

Ови муте горе него Милошевић... 

После овога републиканци треба да покрену неки процес за проверавање свих маил ин гласања. И не треба да стану док не испеглају свако неправилност. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, haveaniceday рече

Бајденови ботови не пишу како је Бајден супер лик. Већ сву своју енергију фокусирају на то да је Трамп лош и расиста и лажов. Јел те то подсећа на неког? 

Podseća me... na tebe...  kako da izmislim nešto što bi mi pomoglo u trenutnoj diskusiji... nema veze koliko je inače glupo... ako se pravim da to ima nekakve dodirne tačke sa realnošću i dovoljno sam uporan, ne moram nikad da priznam da sam pogrešio...   klasični ti...

Šta u toj tvoj izmišljenoj realnosti pišu oni koji nisu Bajdenovi botovi... koji misle da su i Tramp i Bajden loši... i misle da je Tramp veći lažov? Jel postoje takvi u tvojim fantazijama?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Лепо су ми причали аурор, гризли, василије

Perjanice zdravog razume :D 

пре 3 минута, haveaniceday рече

окренуо си се против мене на најгори могући начин на прво озбиљно јавно неслагање. 

Jok. Netacno. Lazes. Kukumavcis, preciznije... Sam,o ti je  u datom trenutku bilo jednostavnije da me proglasis za- stagod i tako resis problem koji imas sam sa sobom. Ja tu nemam nikakvog udela.

пре 4 минута, haveaniceday рече

Жао ми је што сам их икад убеђивао да си ти заправо ок лик.. а не безобразник и покварењак. 

Hvala. 

Подели на овим сајтовима

Ево мени није јасно како је Бејден добио 10 а Трамп 1 (ЈЕДАН) електорски глас !!! на овом пресеку? Где има 1 глас, шта је завршено?

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

После овога републиканци треба да покрену неки процес за проверавање свих маил ин гласања. И не треба да стану док не испеглају свако неправилност. 

Slazem se. Samo se sklonite negde da ne smetate dok to radite, bice sad dosta posla za novu administraciju.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...