Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 5 минута, cloudking рече

Realno, da je Tramp clan foruma morali bi ste da ga banujete posle dva posta a ovamo mu se satro divite... sve vernici i pravoslavci obozavaju kurvara i ploditelja protituki, rtazvodio se i zenio sto puta i ptitom prem alicnom priznanju zenske muva tako sto im pridje i uvati ih za pi**u... svetac maltene :D 

Видиш ово је та интелектуална неискреност због које си на блоку..... људи га готиве јер није толико крвождеран, ти мешаш у целу причу њихову веру и кажеш им ВИ СТЕ ЛИЦЕМЕРНИ ЈЕР ГОТОВИТЕ ЧОВЕКА КОЈИ НИЈЕ КРВОЖДЕРАН ЈЕР ЈЕ КУРВАР... и још кривиш нашу веру... као да не може да волимо курваре и као да не сматрамо да су сви људи грешни. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 3 минута, Вилер Текс рече

Конкретно сам мисло на сузе просуте када су уз песму цигани и тира епта ишли кроз град заједно на утакмицу.

Ове антифа против анти антифа приче су ми кретенске. Волео бих да знам шта рецимо овај човек из те иницијативе мисли конкретно о томе када му другови левичари бацају коктеле и штанглама туку полицију и политичке неистомишљенике у рецимо Америци.

A pusti ameriku... sta ti mislis o tome sto desnicarske narodne patrole presrecu i legitimisu ljude tamnije puti po ulicama prestnice? Ili sto zovu urednike medija da im lome noge? Ili sto upadaju na izlozbe  i unistavaju imovinu?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, haveaniceday рече

Зато например он може супер да се сложи са левичарима, све је уметност, све је дозвољено, све је отворено, нема никакве хијеархије... левичарки став, али не може да се сложи са мном да имаш хијеархије, боље и лошије уметнике и уметности то јест постојање хијерархије.

Sta  li lupas gluposti ovde bog da te pita...

пре 5 минута, haveaniceday рече

Међутим оно што је лицемерно код њега, он је професионални уметник, и буквално живи у некој уметничкој хијеархији, где је он плаћен да буде бољи уметник од других.... 

И то је мени најсменије код левичара... јер за њих не постоји боље и лошије само када расправљају са другима, у стварном животу им и те како постоји... 

Tebra... koliko ti veze nemas sa realnoscu ovo je cirkus. Tipicno levicarsko palamudjenje o stvarima koje ne poznaje jer gde sme desnicar da se  u nesto ne razume, bio bi mu poremecen Alfamuzjak status...

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, cloudking рече

A pusti ameriku... sta ti mislis o tome sto desnicarske narodne patrole presrecu i legitimisu ljude tamnije puti po ulicama prestnice? Ili sto zovu urednike medija da im lome noge? Ili sto upadaju na izlozbe  i unistavaju imovinu?

Мислим да лажеш. Упозоравали су мигранте који су толико пута нападали Србе и Српкиње (ако ти не звучи сувише радикално да кашем да има Срба и Српкиња) да им се то даље неће толерисати. Многи од тих миграната су исис војници. То једино другови не виде. Е сад ако полиција не брани свој народ мора народ сам. Кад си толико мигрантољубив пусти их код тебе у кућу.

Не мислим ништа добро о тим прењама. Као што не мислим да другови раде за добробит Срба већ на штету.

О изложби смо апсолвирали.

И сад назад на Америку. Јебо је то тема.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Вилер Текс рече

Мислим да лажеш. Упозоравали су мигранте који су толико пута нападали Србе и Српкиње (ако ти не звучи сувише радикално да кашем да има Срба и Српкиња) да им се то дање нече толерисати. Многи од тих миграната су исис војници. То једино другови не виде.

I sta je dalje da pricam... posle ovoga cak i ne moram ista lose da pricam o desnicarenju.

A pizde ste zato sto kad bi neko drugi krenuo da isto to primenjuje na vama, ne bi moglo da se zivi od kuknjave o tome kako su vam ugrozena naciJonalna i ne znam kakva sve druga prava koja korisitite kao izgovor za to sto nemate cime u zivotu da se ponosite pa mora to mesto da popuni nacija i vera...

Подели на овим сајтовима

Мирољбуб Петровић и друг Клауд исто мисле о курварима :))

Ja?

Sve najbolje mislim o kurvarima! Ali ja nisam licemeran pa da se krijem iza vere kad treba da se kamen baci na migranta ili pedera a da stanem prvi kad treba da se pomazi kurvar... ;)

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, cloudking рече

I sta je dalje da pricam... posle ovoga cak i ne moram ista lose da pricam o desnicarenju.

A pizde ste zato sto kad bi neko drugi krenuo da isto to primenjuje na vama, ne bi moglo da se zivi od kuknjave o tome kako su vam ugrozena naciJonalna i ne znam kakva sve druga prava koja korisitite kao izgovor za to sto nemate cime u zivotu da se ponosite pa mora to mesto da popuni nacija i vera...

Друже Клауде није морално псовати. Ти си чистунац немој се спуштати на ниво навијача.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Вилер Текс рече

Мислим да лажеш. Упозоравали су мигранте који су толико пута нападали Србе и Српкиње (ако ти не звучи сувише радикално да кашем да има Срба и Српкиња) да им се то дање нече толерисати. Многи од тих миграната су исис војници. То једино другови не виде.

E da... ne presrecu samo migrante nego su poceli i da presrecu i beogradjane za koje "veruju" da su narkomani... sirti im se taj delokrug delovanja. uskoro ce da presrecu i mene zato sto sam umetnik koji je nacrtao nesto smesno na fejsu a vi ce se radujete "e vidi dovatili klauda, ako tako mu i treba hnjo hnjo hnjo"

Uostalom, neka lazem... Levijatan sam postavlja klipove na Tw idi gledaj sam...

Подели на овим сајтовима

Друше Клауде није морално псовати. Ти си чистунац немој се спуштати на ниво навијача.

Izvinjavam se, ispada da pricam tebi i maldji a nisam to hteo. Epitet je za sve ekstremne desnicare pa ko se tu pronadje taj nek se nadje uvredjenim.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, cloudking рече

Sve najbolje mislim o kurvarima! Ali ja nisam licemeran pa da se krijem iza vere kad treba da se kamen baci na migranta ili pedera a da stanem prvi kad treba da se pomazi kurvar... ;)

Ти си обичан комунац.

Ти си једини који прича о каменовању миграната и пустахија. И једини који овде причаш о туђем личном греху, тј курвању Трамповом.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вилер Текс рече

Друше Клауде није морално псовати. Ти си чистунац немој се спуштати на ниво навијача.

offtopic

ti si nehoticno opsovao na prethodnom postu

hteo si reci "JERBO" ali R izostalo :)) 

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Ти си обичан комунац.

Ти си једини који прича о каменовању миграната и пустахија. И једини који овде причаш о туђем личном греху, тј курвању Трамповом.

Tako je.

Da je pameti, sad bi smo svi pricali o desnicarskim falanagama koje polako uzimaju zakone  u svoje ruke ali trt... nekima se ovde to nekako bas svidja samo zato sto rade stvari sa kojima se precutno i sami slazete. E to je vec tipicno desnicarski. U stanju ste da zamzurite na bilo sta samo ako vam rezultat ide u prilog. 

Levicar bi branio tvoje pravo da se setas slobodno i da glasno pricas  o svemu sto zelis iako pricas stvari koje se levicaru ne dopadaju. To je koncept koji desnicari ne samo sto ne razumeju nego im je potpuno stran... prirodno.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, cloudking рече

E da... ne presrecu samo migrante nego su poceli i da presrecu i beogradjane za koje "veruju" da su narkomani... sirti im se taj delokrug delovanja. uskoro ce da presrecu i mene zato sto sam umetnik koji je nacrtao nesto smesno na fejsu a vi ce se radujete "e vidi dovatili klauda, ako tako mu i treba hnjo hnjo hnjo"

Uostalom, neka lazem... Levijatan sam postavlja klipove na Tw idi gledaj sam...

Ја сам причао о народним патролама. Не пратим левијаторе. 

Ја нисам припадник ни једне групе или било шта тако. Нити подржавам идеју да наркомани требају да се туку. Као што не подржавам ни жене у црном и остале слепце са друге стране штапа.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...