Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 3 часа, Avocado рече

... pa nemamo genijalce koji baljezgaju o apstraktnim modelima umiranja od gripa...

Nemaju ni potrebe jer ih niko ne prisiljava, niko im ne paranoise, niko nece da zatvara kompletne ekonomije.. samim tim "nemas ni genijalce"....

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 3 часа, Avocado рече

Tvoje konstantno menjanje konteksta razgovora užasno zamara... 

Mislis moje odbijanje da kontekst razgovora ode tamo gde bi ti hteo, nego sto ga vucem tamo gde ja hocu? zamisli.. i mene zamara tvoje supanje vode na tvoju vodenicu... 

Цитат

Može i ne mora da bude... mada to i dalje ne znači da je javna investicija ≠ šteta...

Kompletan komunizam je bio jedna velika "javna investicija". Uzeo si pare od bogatih (sve) i investirao si ih u javnost. Opet, ne nazivam te komunistom, ali ta logika da ako je nesto "javna investicija" nije isto sto i steta je glupost.

To da li je javna investicija steta ili korist zavisi od toga da li donosi vise koristi nego sto stete pravi. Svaka javna investicija apsolutno pravi neku stetu. I tu nema diskusije... 

Osim ako nisi debil, pa verujes da javne investicije ne prave nikakvu stetu....

inace, kakav ti je ovo  -> ≠  simbol neki govor mrznje furas? :D da nisi ti neki white supremacist?
image.thumb.png.3fd8d9d185ce463ead801b6cd670f384.png

Ja koliko znam simbol nejednakosti u logickim izjavama je != a ne ≠ .. to je neki nacisticki simbol :P 

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Avocado рече

Prvi vidoe nije kritka molenuxa nego moctona. Molenux prica o korupciji u nauci koja svakako postoji, najbolje moze da vidimo na priemra sociologije, a tek ce da vidimo na primerima globalnog zagrevanja. 

Drugi video, heller, pa vecina kritike mu jeste ovo sto sam ti reko cak i pominje al gora i njegove lagarije ... ne znam kako ovaj drugi video opvrgava moju tvrdnju da je vecina helerovih kritika - kritika medija. 

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, haveaniceday рече

Mislis moje odbijanje da kontekst razgovora ode tamo gde bi ti hteo, nego sto ga vucem tamo gde ja hocu? zamisli.. i mene zamara tvoje supanje vode na tvoju vodenicu... 

Ne, mislim (kao i uvek) na ono što sam i napisao... tj. na tvoje konstantno menjanje konteksta priče... što i sam znaš da je tačno i zato si preskočio nastavak tog citata... jedino ne znam šta misliš da postižeš iznošenjem svojih "alternativnih činjenica"... ali kad se neko toliko loži na narandžastog valjda može i da pomisli da to nekad može i da prođe... ono - samo furaš svoju priču i boli te uvo što svi vide da lažeš/lupetaš...

Цитат

Kompletan komunizam je bio jedna velika "javna investicija". Uzeo si pare od bogatih (sve) i investirao si ih u javnost. Opet, ne nazivam te komunistom, ali ta logika da ako je nesto "javna investicija" nije isto sto i steta je glupost.

To da li je javna investicija steta ili korist zavisi od toga da li donosi vise koristi nego sto stete pravi.

Kontradiktoran si... ne bi bilo loše da sabereš svoje misli pre nego što počneš da kucaš... a možda i da pročitaš šta je sagovornik napisao...

Цитат

inace, kakav ti je ovo  -> ≠  simbol neki govor mrznje furas? :D da nisi ti neki white supremacist?
image.thumb.png.3fd8d9d185ce463ead801b6cd670f384.png

Ja koliko znam simbol nejednakosti u logickim izjavama je != a ne ≠ .. to je neki nacisticki simbol :P 

100%

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 59 минута, haveaniceday рече

Prvi vidoe nije kritka molenuxa nego moctona.

Ladno ga nisi ni pogledao.  :D

Molenux prica o korupciji u nauci koja svakako postoji, najbolje moze da vidimo na priemra sociologije, a tek ce da vidimo na primerima globalnog zagrevanja. 

Molyneux priča gluposti i folira se da je skeptik... što je prilično lepo ismejano u klipu...

Drugi video, heller, pa vecina kritike mu jeste ovo sto sam ti reko cak i pominje al gora i njegove lagarije ... ne znam kako ovaj drugi video opvrgava moju tvrdnju da je vecina helerovih kritika - kritika medija.

Bojim se da ipak moraš da pogledaš klip da bismo o njemu razgovarali...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, fsa рече

;)

Kakva bolest... 
Kad Tramp izgubi izbore ulice amerike bice kao u jugoslaviji kad je umro Tito, ljudi ce da placu gde god se  nalazili, i svi ce se kasnije secati gde su bili tog kobnog dana :D

• Свиђа ми се 1
пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Čovjek je suspendovan jer je dao podršaku Trampu, iako ga ne terete da je prekršio nikakov pravilo, protokol, izbornnu šutnju i sl. Prosto grijeh mu je jer je podržao legitimnog kandidata, da je podržao Bajdena sve bi bilo uredu. Toliko o slobodi govora u "slobodarskoj zemlji". 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...