Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 2 часа, Justin Waters рече

Čovjek je suspendovan jer je dao podršaku Trampu, iako ga ne terete da je prekršio nikakov pravilo, protokol, izbornnu šutnju i sl. Prosto grijeh mu je jer je podržao legitimnog kandidata, da je podržao Bajdena sve bi bilo uredu. Toliko o slobodi govora u "slobodarskoj zemlji". 

Zanimljiva igra reci, ali ipak nije zvanicno suspendovan. Njegovi timski igraci su ga izopstili iz tima a ne zvanicna selekcija ili takmicenje.

Ne kazem ni da je to u redu svakako, ali valja biti precizan jer ovakvi naslovi ljude poput haveaniceday-a zapale za sekund pa posle imamo jos veci problem dok mu objasnis da to "nije gore od rasizma (koji ne postoji)", a realno ne mozes da mu objasnis i tako... dok si reko keks napravis ogroman problem.

Dakle nije suspendovan, timski igraci su ga sami izbacili iz ekipe, glup i ruzan potez ali na koncu- njihova stvar.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 25 минута, cloudking рече

Zanimljiva igra reci, ali ipak nije zvanicno suspendovan. Njegovi timski igraci su ga izopstili iz tima a ne zvanicna selekcija ili takmicenje.

Ne kazem ni da je to u redu svakako, ali valja biti precizan jer ovakvi naslovi ljude poput haveaniceday-a zapale za sekund pa posle imamo jos veci problem dok mu objasnis da to "nije gore od rasizma (koji ne postoji)", a realno ne mozes da mu objasnis i tako... dok si reko keks napravis ogroman problem.

Dakle nije suspendovan, timski igraci su ga sami izbacili iz ekipe, glup i ruzan potez ali na koncu- njihova stvar.

Ne razumijem te kako ga mogu igraci izbaciti? Guglao sam par vijesti na engleskom i tamo se ne pominje ni riječ o njegovim kolegama, nego da je suspendovan od strane tima. Osim ako ne misliš da u biciklizmu timovi nemaju menadzere i upravu, nego se sastoje od samih aktivnih biciklista koji vode tim po modelu samoupravljanja? 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Justin Waters рече

Ne razumijem te kako ga mogu igraci izbaciti? Guglao sam par vijesti na engleskom i tamo se ne pominje ni riječ o njegovim kolegama, nego da je suspendovan od strane tima. Osim ako ne misliš da u biciklizmu timovi nemaju menadzere i upravu, nego se sastoje od samih biciklista koji vode tim po modelu samoupravljanja? 

Ja ga nikada ne bih suspendovao zbog ovoga, ali uprava tima ima prava da svoj tim vodi onako kako oni smatraju da je podobno. Da je suspendovan od strane organiatora samog takmicenja takmicenja onda bi mogli da pricamo o nekom skandalu, ovako se radi o unutrasnjoj politici jednog privatnog kluba... kao sto rekoh, njihova stvar.

Iskljucenje ne mora nuzno da znaci da je zbog politickog neslaganja, verovatnije je je da je uprava procenila da bi ova vrsta medijskog eksponiranja ostetila njihove finansijske planove jer moraju da vode racuna  o svojim sponzorima... za mene je ovo poslovna odluka a ne politicka zato sto "mrze trampa". 

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, cloudking рече

Ja ga nikada ne bih suspendovao zbog ovoga, ali uprava tima ima prava da svoj tim vodi onako kako oni smatraju da je podobno. Da je suspendovan od strane organiatora samog takmicenja takmicenja onda bi mogli da pricamo o nekom skandalu, ovako se radi o unutrasnjoj politici jednog privatnog kluba... kao sto rekoh, njihova stvar.

Iskljucenje ne mora nuzno da znaci da je zbog politickog neslaganja, verovatnije je je da je uprava procenila da bi ova vrsta medijskog eksponiranja ostetila njihove finansijske planove jer moraju da vode racuna  o svojim sponzorima... za mene je ovo poslovna odluka a ne politicka zato sto "mrze trampa". 

Ok, sad se razumjemo da je u pitanju ipak suspenzija od strane kluba. Ne mora se riječ suspenzija odnositi samo na potez organizatora takmičenja. Ako nije riječ suspnezija odgovarajuća, onda može i "izbačen". To ne mijenja suštinu da je izbačen jer je izražavao svoju slobodu govora pri čemu nije nije nikog ugrozio, nije dao podršku nekoj marginalnoj grupi koja nema nikakve šanse na izborima, a imaju radikalne i opasne stavove. Dao je podršku aktuelnom predsjedniku i legitimnom kandidatu koji ima 50% šanse da osvoji izbore. 

Slažem se da je isključenje vrlo vjerovarno finansijske prirode, zbog sponzora koji bi mogli da se povuku samo što to ne briše činjenicu da je to totalitaristički potez u jednoj državi koja drži da je perjanica slobodarstva. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, cloudking рече

Pa da ali nije samo njihova stvar... taj čovek je izgubio posao i priliku da se takmiči a nije uradio ništa loše... ta cancel kultura, iako ima mnogo svojih prednosti kad je normalna i kad se aktivira sa dobrim razlozima, je tamo otišla skroz u k......

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Avocado рече

Pa da ali nije samo njihova stvar... taj čovek je izgubio posao i priliku da se takmiči a nije uradio ništa loše... ta cancel kultura, iako ima mnogo svojih prednosti kad je normalna i kad se aktivira sa dobrim razlozima, je tamo otišla skroz u k......

Jbg zivot nije fer...  i par gejeva je izgubio tortu za vencanje iz slicnih razloga a oni BUKVALNO nisu nista uradili.

On ima izbora, moze da promeni tim npr. Ja ne bih vise nikad ni vozio za nekog ko moze da donese ovakvu odluku iz ovako glupog razloga.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, cloudking рече

Jbg zivot nije fer...  i par gejeva je izgubio tortu za vencanje iz slicnih razloga a oni BUKVALNO nisu nista uradili.

On ima izbora, moze da promeni tim npr. Ja ne bih vise nikad ni vozio za nekog ko moze da donese ovakvu odluku iz ovako glupog razloga.

Pa isto se može reći i za gejeve...mogu da se obrate drugom tortadžiji.

Samo je razlika što onaj potez slastičara koji nije htjeo da im napravi tortu za vjenčanje je izazvao mnogo više reakcija i osuda nego što će biti ovaj potez biciklističkog kluba. 

Tačno je da nije fer život, ali je to u podnevlju koje se diči ferplejem. Ja bih najviše volio da prestanu s tim i da onda rade apsolutno šta hoće, a pogotovo da drugima ne gledaju preko ograde šta rade i kritikuju ih kako bi šta bi mogli. 

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, cloudking рече

Jbg zivot nije fer...

... i zato je bitno da one stvari koje nisu fer prepoznamo i osudimo, kako bi pokušali da napravimo da bude bar malo više fer.

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Avocado рече

... i zato je bitno da one stvari koje nisu fer prepoznamo i osudimo, kako bi pokušali da napravimo da bude bar malo više fer.

To sam i uradio, napisao sam da je moje misljenje da je to pogresan i los postupak, ali bih ipak da odmah predupredim i pahuljice koje ce da se jave kako je to neki sistemski problem ukorenjen u "levonjarsko" drustvo... i kako je to sad veliki teror nad jadnim tramp suporterima na svim meridijanima odavde do andromede jer svi koji pomisle da podrze Trampa momentalno bivaju ocrnjeni, ozloglaseni, malterirani, muceni, ubijani... haos... ha-os!

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, cloudking рече

To sam i uradio, napisao sam da je moje misljenje da je to pogresan i los postupak, ali bih ipak da odmah predupredim i pahuljice koje ce da se jave kako je to neki sistemski problem ukorenjen u "levonjarsko" drustvo... i kako je to sad veliki teror nad jadnim tramp suporterima na svim meridijanima odavde do andromede jer svi koji pomisle da podrze Trampa momentalno bivaju ocrnjeni, ozloglaseni, malterirani, muceni, ubijani... haos... ha-os!

У САД практично више не можеш да имаш било какву иоле јавну каријеру ако подржиш Трампа или те нпр. само оптуже за расизам због неког глупог вица што си пре 8 година окачио на твитер.  Одма отказ и практичан крај каријере ако си глумац или слично. 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

WWW.NYTIMES.COM

Bussa Krishna, a farmer who called President Trump his god, stopped eating after Mr. Trump became infected with the coronavirus, his family said. He died on Sunday.

Mr. Krishna was drawn to Mr. Trump’s “straightforward ways and blunt speech,” said the headman of his village. 

:unbelieveble:

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, cloudking рече

Razvoj situacije za dalje će biti zanimljiv. Levonjare imaju nominalno veću moć i kapital od desnonjara, jer drže šoubiznis, sport, IT gdje je ogromna lova i praktičko ekonomski motor u SAD ... desnonjara ima bogatih, ali su najviše zastupljeni među radničkom populacijom.  Pobijedi li Bajden nastaviće nesmetano uvođenje diktiranog mišljenja kao ono za oskar, upravne odbore u javnim preduzećima u Kaliforniji ili ono što FB i Tviter rade sad. Pobijedi li Tramp, opet će se nastaviti uvođenje ali će biti više okršaja oko toga šta treba da prevlada u društvu kao normativ. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Juanito рече

У САД практично више не можеш да имаш било какву иоле јавну каријеру ако подржиш Трампа или те нпр. само оптуже за расизам због неког глупог вица што си пре 8 година окачио на твитер.  Одма отказ и практичан крај каријере ако си глумац или слично. 

Ovde si adresirao dva razlicita problema.

Jedan problem je taj sto se ljudima kopa svaki tvit koji su napisali pa ako im se nadje nesto problmeaticno onda njihove trenutne karijere ispastaju, sto je bzvz, jer ljudi se menjaju i nema potrebe da nekome uzimas za zlo nesto sto je rekao pre 10 ili vise godina, ALI Trampovci vrlo rado kidnapuju ovaj problem pa ga predstavljaju kao nesto sto pogadja iskljucivo pristalice Trampa sto ne da nije tacno nego je bezobrazno kao ikakav argument. Ako im je tolko zao zbog toga sto se ljudima kopaju stari tvitovi onda neka im bude zao za sve kojima se to radi a ne da vuku taj argumenAt samo kad njima zafali neka nezna dlacica s glave.

Drugi problem je to sto navodno sama podrska trampu ljudima "rusi karijere", sto je tipicna trampovsko desnjicarska kuknjava i ne kapiram kako si pao na te zalopojke? Eno onoliko poznatih glumaca i istaknutih licnosti javno podrzavaju trampa i nista im ne fali, osim sto ih politicki protivnici prozivaju a posto se radi o trampovcima razumljivo je da se svaka prozivka automatski regsitruje kao atak na prava, na zivot, na smrt na univerzum na sveeeeeeee

K4Oxyu.gif

Ne kazem da se takve stvari ne desavaju, ali stob braca desnicari rekli to su "incidencije" ili "izolovani primeri", narocito kad pogledas da se to ne radi samo Trampovcima iako oni zdusno pokusavaju svima da zamazu oci kako se to iskljucivo bas njima desava (mukice), nego se desava svima bez obzira na politicku pripadnost.

Da sam mladja sad bih te "napao" primerima ljudi koji nemaju veze s Trampom a koji su ostajali bez poslova ili angazmana zbog starih tvitova... ali mislim da nema potrebe.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Juanito рече

У САД практично више не можеш да имаш било какву иоле јавну каријеру ако подржиш Трампа

E a zamisli ti sad to... pre samo nedelju dana si mi pisao  da je USA jedina zemlja gde "neko etnickog porekla" moze slobodno da postane direktor kompanije (za razliku od nemacke, tvoj primer) a vec danas je to zemlja gde se "urusavaju citave karijere" samo ako podrzis politickog kandidata...?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...