Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

najveca desnicarsko trampovska prevara je ta sto su ubedili ljude da su oni ti koji se nepravedno proglasavaju za nepodobne, pa kao rezultat trpe torturu kao gradjani drugog reda... mukice...

Manir svih wannabe autokrata. Isti scenario kod Trampovaca, isti kod naprednjaka, isti kod orbanovaca. Ista kujna iste splacine, pitanje je samo ko ima dovoljno samopostovanja da to ne jede i da glasno kaze svima "no no kakanoooo"!

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

pricali su mi @Avocado i @cloudking kako sam toboze "paranoican" od levicara, kako su to desnicarske naracije i sta ti ja znam. 

Evo diskusije sa levicarima na jednoj facebook meme grupi (solidno popularnoj).

Pa vi razmislite da li bi mene ovi ljudi prebili kada bi imali dobru priliku... recimo ako bi se organizovali u proteste kao antifa po americi. Vele ne biju narod, samo narodne izdajnike i mrzitelje. A ko je narodni izdajnik oni odredjuju. Ista naracija po kojoj je levicar Slobodan MIlosevic ubijao novinare... i svak idrugi levicar. 

Levica je mentalna bolest. Mnogo opasnija i veca mentalna bolest od one koju vi zovete desnicom, jer se vi pravite da ovakvi ljudi nisu velika opasnost. 

image.thumb.png.894ac31f0c7e4fe336d52e9d66f5025c.png

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, haveaniceday рече

pricali su mi @Avocado i @cloudking kako sam toboze "paranoican" od levicara, kako su to desnicarske naracije i sta ti ja znam. 

Evo diskusije sa levicarima na jednoj facebook meme grupi (solidno popularnoj).

Pa vi razmislite da li bi mene ovi ljudi prebili kada bi imali dobru priliku... recimo ako bi se organizovali u proteste kao antifa po americi. Vele ne biju narod, samo narodne izdajnike i mrzitelje. A ko je narodni izdajnik oni odredjuju. Ista naracija po kojoj je levicar Slobodan MIlosevic ubijao novinare... i svak idrugi levicar. 

Levica je mentalna bolest. Mnogo opasnija i veca mentalna bolest od one koju vi zovete desnicom, jer se vi pravite da ovakvi ljudi nisu velika opasnost. 

image.thumb.png.894ac31f0c7e4fe336d52e9d66f5025c.png

Let me get it straight... ključni dokaz o tome da ne paranoišeš da će neka levica da te juri po Srbiji i bije... je to što je na nekoj levičarskoj grupi na internetu... povodom teksta o tome kako su desničari nekog prebili... kojeg si ti rešio da troluješ...  neko napisao da levičari možda biju narodne izdajnike i mrzitelje? 

confused1

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Avocado рече

Let me get it straight... ključni dokaz o tome da ne paranoišeš da će neka levica da te juri po Srbiji i bije... je to što je na nekoj levičarskoj grupi na internetu... povodom teksta o tome kako su desničari nekog prebili... kojeg si ti rešio da troluješ...  neko napisao da levičari možda biju narodne izdajnike i mrzitelje? 

confused1

tako ste pricali i za trampovce da paranoisu kada su ih mlatili... sve dok jednom coveku nije pucano u glavu... sada pricate "pa dobro jedan covek izolovan slucaj"... 

jednostavno kada necete da poverujete u nesto sto je realnost, a to je opsta opastnost levice zbog opste socijalne prihvatljivosti ekstremne levice.... dok ne krenu da ubijaju ljude u nekom vecem broju vi nece da budete ubedjeni. 

I da bas tako. Kljucni dokaz da ce levica da me bije po srbiji su izjave i ponasanja uticajnih levicara po Srbiji. 

Meni su vec pretili, inace. Na starom fejsbuku. Vise puta. 

mada je tvoj odgovor ocekivan, da mislis drugacije smetalo bi ti sto pojam "komunista"
 i "ekstremni levicar" nisu satanizovani u danasnjem drustvu kao sto su pojmovi "ekstremni desnicar" ili "nacista"... 

Mada u nekim krugovima desnicar je gori pojam od "ekstremnog levicara".

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, haveaniceday рече

tako ste pricali i za trampovce da paranoisu kada su ih mlatili... sve dok jednom coveku nije pucano u glavu... sada pricate "pa dobro jedan covek izolovan slucaj"... 

jednostavno kada necete da poverujete u nesto sto je realnost, a to je opsta opastnost levice zbog opste socijalne prihvatljivosti ekstremne levice.... dok ne krenu da ubijaju ljude u nekom vecem broju vi nece da budete ubedjeni. 

Ubeđeni u šta? Ako želiš da me ubediš u to da će pobiti stotine ljudi, okolnost da su za 5 godina koliko o tome trubiš ubili jednog čoveka zaista nije ubedljiva...

пре 1 минут, haveaniceday рече

I da bas tako. Kljucni dokaz da ce levica da me bije po srbiji su izjave i ponasanja uticajnih levicara po Srbiji.

Na internetu... kao odgovor na tvoje trolovanje... uz reči "možda"... :D

A ako sad ja napišem da ću možda da te prebijem jer me smaraš sa lupetanjem gluposti to će biti dokaz da i centar hoće da te bije?  :D

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Avocado рече

Ubeđeni u šta? Ako želiš da me ubediš u to da će pobiti stotine ljudi, okolnost da su za 5 godina koliko o tome trubiš ubili jednog čoveka zaista nije ubedljiva...

Nece. Stotine ce prebiti, a ubice desetak. Jer su jos uvek mali i nikada nece porasti jer se organizujemo protiv njih. 

Evo ti jos pretnji.. gde ne trolujem vec sasvim pristojno i ozbiljno pricam.

image.png.af18aef3eb7c0967ae9ad6bf977d2253.png

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, cloudking рече

E a zamisli ti sad to... pre samo nedelju dana si mi pisao  da je USA jedina zemlja gde "neko etnickog porekla" moze slobodno da postane direktor kompanije (za razliku od nemacke, tvoj primer) a vec danas je to zemlja gde se "urusavaju citave karijere" samo ako podrzis politickog kandidata...?

Па да. И даље је тачно и једно и друго и једно није противуречно другом.

Логика 101.

У Америци не можеш да пијеш алкохол до 21, али можеш да постанеш извршни директор Мајкрософта ако си рођен у Индији. У Немачкој можеш да пијеш пиво од 18, уз гледање кроз прсте и пар година раније, ал не можеш да напредујеш са неке средишње позиције у компанијама осим ако ниси етнички Немац, нема везе што си трећа генерација тамо рођена.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Avocado рече

Na internetu... kao odgovor na tvoje trolovanje... uz reči "možda"... :D

A ako sad ja napišem da ću možda da te prebijem jer me smaraš sa lupetanjem gluposti to će biti dokaz da i centar hoće da te bije?  :D

Je l ti stvarno toliko podnistavas moje iskustvo? sta ti mislis, sto sam ti slikao jedan post da se to samo jednom desilo? Svasta stvarno. 

Ok, eksperiment zavrsen, odgovor ocekivan. Teranje inata meni, bez ikakvog ozbiljnog shvatanja jako ozbiljne opasnosti zbog biasa. 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Juanito рече

Па да. И даље је тачно и једно и друго и једно није противуречно другом.

Логика 101.

Ja sam ga blokirao ali mi je prosto neverovatno da ne shvata da i jedno i drugo moze da bude tacno. 

Imam osecaj da samo hoce da tera inat, iz biasa, i zato je i zavrsio na bloku. Jer je prosto neverovatno da mislis da i jedno i drugo ne mogu da budu tacni u isto vreme. 

Da u americi imas kulturu koja diskriminise na osnovu politike ali ne diskriminise na osnovu etnickog porekla... 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, haveaniceday рече

Nece. Stotine ce prebiti, a ubice desetak. Jer su jos uvek mali i nikada nece porasti jer se organizujemo protiv njih. 

Ok, onda su male bebe u odnosu na desničare....

https://en.wikipedia.org/wiki/Right-wing_terrorism#Post-2001

пре 2 минута, haveaniceday рече

Evo ti jos pretnji.. gde ne trolujem vec sasvim pristojno i ozbiljno pricam.

Ozbiljne pretnje... da ti to prijaviš policiji i tražiš neku zaštitu?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Avocado рече

Ok, onda su male bebe u odnosu na desničare....

https://en.wikipedia.org/wiki/Right-wing_terrorism#Post-2001

Jako objektivan clanak..momka su napala tri degenerika, levicara, jedan izvadio pistolj na njega, drugi mu skocio na facu, sva trojica su sa kriminalnim dosjeima (jedan je pedofil) i ovaj "objektivan" clanak mi to navede kao "right wing terrorism" a napadace kao "zrtve"

image.thumb.png.f22cd16f050ddeba5d42606e793ff462.png

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, haveaniceday рече

Je l ti stvarno toliko podnistavas moje iskustvo? sta ti mislis, sto sam ti slikao jedan post da se to samo jednom desilo? Svasta stvarno. 

Sad hoću... inače ne bih... ali kad konkretno vidim šta ti uzmeš kao nekakav krunski dokaz o tome da tu postoji nekakva ozbiljna pretnja i postaviš ga ovde trijumfalno, onda mogu samo da pretpostavim kakvi su ostali primeri iz tvog iskustva...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Avocado рече

Sad hoću... inače ne bih... ali kad konkretno vidim šta ti uzmeš kao nekakav krunski dokaz o tome da tu postoji nekakva ozbiljna pretnja i postaviš ga ovde trijumfalno, onda mogu samo da pretpostavim kakvi su ostali primeri iz tvog iskustva...

Da da, zato si mi od starta pricao da sam paranoican.. valjda jer nemam dokaze. A nisam ih imao, jer ih nisam skupljao.. nisam pravio screenshotove, pretnje i ostalo... A onda krenem da skupljam dokaze, na mom licnom iskustvu, i da ti pokazem delic onoga sto dozivljavam... ti postavis to kao neki strawman "krunski dokaz" i dajes mi idiotske biased liste koje guraju sve i svasta u right wing terrorism. 

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, haveaniceday рече

Jako objektivan clanak..momka su napala tri degenerika, levicara, jedan izvadio pistolj na njega, drugi mu skocio na facu, sva trojica su sa kriminalnim dosjeima (jedan je pedofil) i ovaj "objektivan" clanak mi to navede kao "right wing terrorism" a napadace kao "zrtve"

image.thumb.png.f22cd16f050ddeba5d42606e793ff462.png

Ti si i dalje pod utiskom onog snimka kojeg ste svi delili i nisi skontao da tom snimku nešto prethodi?

Evo ti clue... na tom snimku se vidi kako jednog ranjava i jednog ubija... nekim čudom nedostaje jedno ubistvo... hmmm... kad li je to jedno moglo da se dogodi... 

Nego, čak i kad bi to bilo tačno, to nekako negira sve ostale slučajeve?

Jer ja Kenošu ne bih stavio na tu listu... ali to ne menja druge slučejeve...

Подели на овим сајтовима

A pazi ovo... posle svih paljenja, rusenja, ubistava ljudi... prebijanja ludi.. lista "left wing terrorism" nigde ne postoji.

ahahaha

bukvalno je jedna osoba prisla drugoj, rekla "we have trumpian over here", pucala mu u glavu.... ta osoba koja je pucala na svom fejsbuku ima "100% antifa" izjavu o sebi... i nigde dokumentovano u javnim kanalima... valjda da bude zaboravljeno sto pre, kao i svako drugo sra*e koje levicari rade... da bi mogli sutra dan da pricaju desnicarima da su paranoici. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...