Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

Vi ste i dalje opsednuti time sta tramp twituje i kaze? 

Jel imate neki spomeran gde pisete svaki twit i sve triggered emocije koje vam je probudio? :)

Covek radi odlicno posao, posto nemate tu sta da zamerate, vi jurite twitove i "pogresne stvari" koje je rekao.. koja patetika ajoj majko :D 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 23 часа, Avocado рече

Samo celebrity libtarde ili sve celebrities ne treba ni za šta zarezivati?

Ma jok, celbrity su samo primeri kako mainstream kultura propagira kroz sve moguce kanale odredjena misljenja. 
Nema puno celbritija koji su podrzali trampa, uglavnom su  demokrate, levicari, "libtardi" i slicni politicki korektni likovi. 

Evo npr kako bill burr lepo prica o tome 

Подели на овим сајтовима

пре 23 часа, cloudking рече

Nas mesija, najveci covek nasih naroda i narodnosti, gospodin "super sto je on predsednik, raduje me kolko se libtardi nerviraju" bi sad malo da zatvara medije zato sto pisu ruzno o njemu! :D

Peti amandman treba braniti zivotima ako treba a prvi... ma ko j*** prvi. :D

Odlicno se sete prvog admadmana samo onda kada je njihova sloboda govora ugrozena. Dok su libertarijanci bili protiv licenci za televizije svi su se smejali... eto vam posledice. 

Ko sto se danas nama smejete sto smo protiv drzavnog finasiranja pozorista sve dok ne dodje vucic da vam uredjuje pozoriste, diktira sta ce da bude i koristi ga za svoje propagandne svrhe (sto verovatno vec rade ) 

Подели на овим сајтовима

пре 23 часа, cloudking рече

kad se ukine nosenje oruzja, nestace i naoruzani telohranitelji.

Nece. Zakoni o oruziju ce pogadjati samo osobe koje nemaju para da plate telohranitelje. Koji ce verovatno postati jako skupi, i moci ce da ih priuste samo bogati. 
Sustina drugog admandmana je samoodbrana, kako od lopova tako i od tiranijske fasisticke vlasti. 

Naravno korak po korak im ukidaju pravo na posedovanje i nosenje oruzija, nekad su sudovi branili pravo brodova da nose topove, danas jure lovacke puske jer je neki ludak modifikovao. 

Подели на овим сајтовима

@Avocado Proslu put ti nisam odgovorio za oruzije. 

U pravu si izuzetno je lako (i leglano) u americi modofikovati lovacku pusku u pusku koja puca mnogo brze.
Ali je isto tako lako modifikovati bilo koju polu automatsku lovacku pusku bilo gde (mada ne znam koliko je legalno)
Ali je jako lako, svako ko ima malo znanja iz metalostrugarstva moze da napravi takav uredjaj jako brzo i lako. 
A mozes cak i da improvizujes sa kaisem. 

evo ti primer, obicna lovacka puska, jedino sto ima razlicito od one lovacke koju furaju nasi lovci je to sto ima "pistol grip" 
Evo ti ovde primer takve puske koju mozes sasvim legalno kupiti u srbiji: http://www.zastava-arms.rs/sr/civilianproduct/poluautomatski-lovački-karabin-pap

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Млађони рече

Vi ste i dalje opsednuti time sta tramp twituje i kaze? 

Jel imate neki spomeran gde pisete svaki twit i sve triggered emocije koje vam je probudio? :)

Covek radi odlicno posao, posto nemate tu sta da zamerate, vi jurite twitove i "pogresne stvari" koje je rekao.. koja patetika ajoj majko :D 

Pa nije on majstor za bosh pumpe iz Stopanje koji je otkrio tviter dok je spijunirao zenu pa mu se usladilo da stalkuje balavice a na zenu zaboravio...

Nego "lider slobodnog sveta", autoritativna figura cija se svaka rec meri jer utice na mnoge ljude kao uzor, role model. Isti je fazon kao kad pokusavam da vam objasnim da nije isto kad neki pravoslavac kaze "pederi su smrad" i ka to kaze vladika ili patrijarh, ali ni tad niste mogli to da ukapirate, sto bi sad bilo drugacije...

Jel tebi smesno ono sto je govorio portoriku dok su ljudi bili apsolutno devastirani katastrofom? Tebi je to "pa dovro nek prica sta oce on ipak radi dobar poso"... koji poso? Tim ljudima treba pomoc a pre svega im treba nada, a dobili su papirne ubruse. (Ozbiljno, ima snimak... al posto prikazuje Trampa kako ljudima sa srusenim kucama baca papirne ubruse (rolnu po rolnu) onda je to vrv FAKE NEWS...)

Udare te kola i polome obe noge, ti ppzoves svog caleta, on dodje pogleda te i kaze "mozes i da puzis, idem kod tvoje sestre njoj je teze, izgleda da joj momak nije dobio vizu, kazu da lici na muslimana" i ostavi te da lezis u blatu...el bi ti bilo lepo? El bi reko "bre sto moj cale radi dobar roditeljski poso, sta ima veze sta mi reko.sad" :D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

Jel tebi smesno ono sto je govorio portoriku dok su ljudi bili apsolutno devastirani katastrofom? Tebi je to "pa dovro nek prica sta oce on ipak radi dobar poso"... koji poso? Tim ljudima treba pomoc a pre svega im treba nada, a dobili su papirne ubruse. (Ozbiljno, ima snimak... al posto prikazuje Trampa kako ljudima sa srusenim kucama baca papirne ubruse (rolnu po rolnu) onda je to vrv FAKE NEWS...)

Meni je smesno da vi za portoriko vise krivite trampa, nego vlast portorika. Ali oce to kada demokrate i njihovi mediji vole demokrate koji vladaju portorikom a ne vole trampa, pa vam usade u glavu da je tramp tu nesto kriv a ne demokratska stranka koja vlada u  portoriku koji tu zemlju unistava vec godinama..

Nego "lider slobodnog sveta", autoritativna figura cija se svaka rec meri jer utice na mnoge ljude kao uzor, role model. Isti je fazon kao kad pokusavam da vam objasnim da nije isto kad neki pravoslavac kaze "pederi su smrad" i ka to kaze vladika ili patrijarh, ali ni tad niste mogli to da ukapirate, sto bi sad bilo drugacije...

kad mi kazes da je neko autoritativna figura a ja znam da covek umanjuje moc drzave (regulacije i poreze) meni dodje da se prevrnem od smeha koliko ne znas o cemu pricas. :D

Подели на овим сајтовима

пре 46 минута, Млађони рече

Odlicno se sete prvog admadmana samo onda kada je njihova sloboda govora ugrozena. Dok su libertarijanci bili protiv licenci za televizije svi su se smejali... eto vam posledice. 

Ko sto se danas nama smejete sto smo protiv drzavnog finasiranja pozorista sve dok ne dodje vucic da vam uredjuje pozoriste, diktira sta ce da bude i koristi ga za svoje propagandne svrhe (sto verovatno vec rade ) 

A kad cete vi da ga se setite? Sad Trampovo gazenje prvog amandmana pravdas Vucicevim rezonom "a sta su tek onib radili"... ne kapiras da takav diskurs pokazuje da ste vi libertarijanci isti kao oni protiv kojih se kao borite?

Slobode, ovo, ono a na prvu krivinu- krk! 

I sta da ocekujemo od drustva koje bi u potpunosti bilo libertarijansko? 

Auror bi zabranio da se peferi ljube na ulici. To je ok.

Tramp bi zatvorio medije koji ga pljuju. I to je ok.

Sva trojica bi ste odtrfjuvali sta je podobno u estetici. I to vam je ok.

Jbg, ima li nesto libertarijansko u tom vasem libertarijaizmu? Jel ce ostane makar nesto sto bi ljudi mogli da rade onako kako oni sami zele?

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Млађони рече

Meni je smesno da vi za portoriko vise krivite trampa, nego vlast portorika. Ali oce to kada demokrate i njihovi mediji vole demokrate koji vladaju portorikom a ne vole trampa, pa vam usade u glavu da je tramp tu nesto kriv a ne demokratska stranka koja vlada u  portoriku koji tu zemlju unistava vec godinama..

kad mi kazes da je neko autoritativna figura a ja znam da covek umanjuje moc drzave (regulacije i poreze) meni dodje da se prevrnem od smeha koliko ne znas o cemu pricas. :D

Aha oce... samo je gradinacelnica San Juan-a napisala ovo nakon sto se tramp poneo kao seljak prema svojim gradjanima koji su bili u nevolji.

While you are amusing yourself throwing paper towels at us, your compatriots and the world are sending love and help our way," she wrote. "Condemn us to a slow death of non drinkable water, lack of food, lack of medicine while you keep others eager to help from reaching us since they face the impediment of the Jones Act

prrtppstavljam da tebi ovaj odgovir lici na hvalospev Trampu, s obzirom da mi "vise napadamo trampa nego sam porto riko."

A sto se tice tvog pomena demokrata, isto je jedan tako za prirodnu neppgodu krivio bivsu vlast... valjda su i kod njih kao kod nas demokrate izazvale taj uragan... mamicu im demokratsku, sve zivo unistise...

Dzastin Biber ti je autoritet i to sa nula drzave... ne kontam da pametan civek kao ti ne kapira prost koncept javne autoritatuvne licnosti. Biber ako izadje na tV i kaze "svi da pijete bozuu" siptari bi postali milijarderi preko noci... tolika je moc autoriteta a ti to ne vidis kod PREDSEDNIKA AMERIKE.

naravno da treba da mu se meri svaka napisana rec, on nije seljak koji kenja ispred dragstora...

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, cloudking рече

A kad cete vi da ga se setite? Sad Trampovo gazenje prvog amandmana pravdas Vucicevim rezonom "a sta su tek onib radili"... ne kapiras da takav diskurs pokazuje da ste vi libertarijanci isti kao oni protiv kojih se kao borite?

Sama ideja licence za medije je gazenje prvog admadmana. Onog trenutka kada je drzava krenula da daje licence ko moze da bude medij ko ne moze je pogazila prvi admaman. 
Naravno da mi smeta trampvo gazenje prvog admanama, ali tu kritiku nisi kadar da uputis jer i tebe boli briga za prvi admana i slobodu govora. 

Da ti je stalo do slobode govora, do sada bi trubio o recimo britnskoj i nemackoj vladi koja hapsi ljude zbog islamofobije ili zbog saradnje nemacke i fejsbuk koji dostavlja nemackoj vladi podatke o tome ko sta pise, ili o saradnji googla sa raznoraznim organizacijama da namesta rezultate pretrazivanja ili o fejsbukovoj cenzuri konzervativnih vesti. 

Ti si o svemu tome cutao nije te zanimalo, e sad kada tramp radi nesto sto ne valja, ti tu skaces nesto glumis moralnu velicinu. Ne ide to tako bato. Mene svakako zanima i brine gazenje slobode govora ali za razliku od tebe, ne samo kada TRAMP to radi. :)

Kada se dogovorimo da je sloboda govora vazan princip, onda ja iti moze da pricamo i kada tramp to radi, ali ako pricamo i kada drugi to rade, pa i oni koje ti volis. Dotle - ne mozemo. 

ije koji ga pljuju. I to je ok.

Naravno da nije ok. Ali problem je sto ti ne razumesl ibertarijanstvo iza argumente zasto to nije ok. Prvenstveno sto nije ok da uopste drzava kontrolise ko SME A KO NE SME DA KONTROLISE MEDIJ.

To sto bi tramp radio je posledica toga sto su tvoji istomisljenice uveli to da drzava kontrolise ko sme a ko ne sme da kontrolise medij. Dakle to sto bi tramp zatvorio medijske kuce nije ok, ali jos vise nije ok sto uopste bilo ko u drzavi ima tu mogucnost.

Ali ne ocekujem od tebe puno da povezes vezu izmedju politike i morala, gde se drzimo principa da svako ima pravo na slobodu govora te je sama ideja bilo kakve kontrole medija(davanje licenci) suprotna tom principu.

Kao sto rekoh, kada se slozimo oko tog principa, onda moze da pricamo o libertarijanizmu. A dok god se ti zalazes za to da drzava ima licence nad medijima, zabole me za tvoju kritiku trampovih postupaka jer ti ne smeta kada to radi TVOJA EKIPA. ;) 

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, cloudking рече

Aha oce... samo je gradinacelnica San Juan-a napisala ovo nakon sto se tramp poneo kao seljak prema svojim gradjanima koji su bili u nevolji.

While you are amusing yourself throwing paper towels at us, your compatriots and the world are sending love and help our way," she wrote. "Condemn us to a slow death of non drinkable water, lack of food, lack of medicine while you keep others eager to help from reaching us since they face the impediment of the Jones Act

prrtppstavljam da tebi ovaj odgovir lici na hvalospev Trampu, s obzirom da mi "vise napadamo trampa nego sam porto riko."

A sto se tice tvog pomena demokrata, isto je jedan tako za prirodnu neppgodu krivio bivsu vlast... valjda su i kod njih kao kod nas demokrate izazvale taj uragan... mamicu im demokratsku, sve zivo unistise....

Evo tog strasnog bacanja tolet papira.. covek im dao par rolni ako sto im je dobacio to @cloudking komentarise kao nesot strasno i nehumano...
ljudi se smeju i zajebavaju i uzimaju od njega..

Ali ocigledno neki moraju i ovakve benigne postupke da satanizuju ko da su nesto strasno

Prosto kada se odgleda ovaj snimak.. i procita se ono sto ti pises o ovom snimku.. zapitaju se ljudi... sta li si ti prso pa toliko mrzis tog trampa... covek bukvalno nista lose ne radi na ovom snimku.. i dal je moguce.... da uopste neko komentarise to kao nesto bitno.... i kao nesto strasno.... :)) 

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, cloudking рече

.. tolika je moc autoriteta a ti to ne vidis kod PREDSEDNIKA AMERIKE.

naravno da treba da mu se meri svaka napisana rec, on nije seljak koji kenja ispred dragstora...

Opet ti kazem. Da se ti drzis tog principa, ja bih i pricao sa tobom.. ali ti se ne drzis vec si se setio principa kad je tramp u pitanju... dok je sva ta sr*nja radio Barak Obama bolelo te je uvo.

Sta je razlika? Pa ovi mediji koje gledas vole demokrate (baraka obamu) a mrze trampa. A ti se njima hranis - otud i tvoja misljenja. Ne kao posledica objektivne analize, vec kao posledica medijske propagande. 

Trampu zameras sto DOBACA papir nekim likovima, dok se slika i pozdravlja sa njima.. dok si za obamu osam dina cutao dok je dronovima rokao narod, urnisao ekonomiju sad i skupljao zasluge za stvari sa kojima on veze nije imao.

Zato sto si zrtva medijske propagande... 

ida jeste fake news praviti od ovoga vest.. umesto da pisu o necemu sto se stvarno desava (reforma poreskog sistema u usa) tebe ti glupavi mediji hrane time sto je tramp dobacao toalet papir. 

i meni je iskreno super, sto vise pljuju po njemu to mu popularnost skace... ko da rade za njega... 

Подели на овим сајтовима

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Avocado рече

:)) 
iz istih novina: 
Survey finds Hillary Clinton has ‘more than 99% chance’ of winning election over Donald Trump
http://www.independent.co.uk/news/world/americas/sam-wang-princeton-election-consortium-poll-hillary-clinton-donald-trump-victory-a7399671.html

Подели на овим сајтовима

пре 57 минута, Млађони рече

Da ti je stalo do slobode govora, do sada bi trubio o recimo britnskoj i nemackoj vladi koja hapsi ljude zbog islamofobije

Bregzitovski vrli novi slobodni svet hapsi ljude!? Ma ajde, nema šanse...

Nego, ne kapiram "Eto, jel smo vam govorili šta će se desiti ako se ne ukinu licence za medije?" argument baš najbolje. Zar ti i ostali libertarijanci ne podržavate Trampa, kako sad ispada loše kad on traži da se oduzmu licence onima čije vesti mu se ne sviđaju?

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...