Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 2 минута, Аурор рече

Po Evropi svako malo lete glave, epidemija je silovanja i maltretiranja žena od strane migranata, a feministkinjama je problem što Pens ne bi da večera sa ženom koja nije njegova.

Toliko o tome... :)

Po Evropi čitavu istoriju lete glave, sad manje no ikad, silovanja i maltretiranja od muškaraca ukupno manje no ikad, ali je baš zabavno kad se jedni proglase za nevine žrtve zlih lažovki a drugi za divljake koje treba deportovati i/ili pobiti, baš se time pokazuje iskrena briga za žene, a feministkinjama je problem svako silovanje i maltretiranje, ko god da ga čini, a takođe je problem kad se gura kao normalno da se ne može sa ženama ni poslovna večera normalno održati.  

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 2 часа, Avocado рече

Измењено од RYLAH
Нема потребе за овим. 

Šikaniraš me samo zato što sam crnac...

VLR!

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Paradoksologija рече

Sad stvarno počinjem da brinem za tebe...

Ne moraš i za mene :)

пре 17 минута, RYLAH рече

Не бих да звучим као папагај, али код миграната нема било којих кривичних дела која су било како диспропорционална у односу на њихов број.

Piše čak i u onom vladinom članku (znači da je verovatno i gore) što si okačio.

Oni objašnjavaju socioekonomskom situacijom, što nije tačno, zato što npr. ljudi iz Indokine to rade neuporedivo ređe.

пре 17 минута, RYLAH рече

Има терористичких дела која су везана за религију, али и то ретко кад праве мигранти. Најчешће су то друга или трећа генерација, статоседеоци у тим земљама.

To je tačno, islam je drugi problem...

Mada su se i ovi što su napali u Parizu jednostavno ušetali sa ostalima:

http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/terrorism-in-the-uk/12006892/International-manhunt-underway-after-French-police-let-Paris-attacks-suspect-slip-through-their-fingers.html

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, RYLAH рече

али и то ретко кад праве мигранти. Најчешће су то друга или трећа генерација, статоседеоци у тим земљама.

Амин. Невјероватно како се то згодно заборавља.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Avocado рече

Šikaniraš me samo zato što sam crnac...

VLR!

Ма јок, него си ти као црнац склонији преступима. Проста чињеница, Белова крива, раса је реална, прогутај црвену пилулу...

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Paradoksologija рече

Po Evropi čitavu istoriju lete glave, sad manje no ikad, silovanja i maltretiranja od muškaraca ukupno manje no ikad, ali je baš zabavno kad se jedni proglase za nevine žrtve zlih lažovki a drugi za divljake koje treba deportovati i/ili pobiti, baš se time pokazuje iskrena briga za žene, a feministkinjama je problem svako silovanje i maltretiranje, ko god da ga čini, a takođe je problem kad se gura kao normalno da se ne može sa ženama ni poslovna večera normalno održati.  

Је ли видиш зашто имам замејрке вама феменацистима? Умјесто да сконташ прагматичну корист од тога да се одједном Ауроровци и алтрајташи брину за добробит жена, па то искористиш и каналишеш у правом правцу - ти форсираш идеолошку чистоту. 

Пффффф, типични култур-марксизам :tongue:

Подели на овим сајтовима

Gausova kriva, u obliku zvona, stoga "bell" ;)

Правичу се да сам то само саркастично погријешио.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ћириличар рече

Је ли видиш зашто имам замејрке вама феменацистима? Умјесто да сконташ прагматичну корист од тога да се одједном Ауроровци и алтрајташи брину за добробит жена, па то искористиш и каналишеш у правом правцу - ти форсираш идеолошку чистоту. 

Пффффф, типични култур-марксизам :tongue:

Ili prosto doslednost i kapiranje da je alt-rajtovska "briga" za žene njima, ne ženama, trenutno korisna udica...

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Ili prosto doslednost i kapiranje da je alt-rajtovska "briga" za žene njima, ne ženama, trenutno korisna udica...

Потејто - потато. Управо си само поновила шта сам ти рекао :D

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ћириличар рече

Умјесто да сконташ прагматичну корист од тога да се одједном Ауроровци и алтрајташи брину за добробит жена, па то искористиш и каналишеш у правом правцу - ти форсираш идеолошку чистоту. 

Njima uopšte nije poenta da se brinu za žene, nego da se bore protiv "patrijarhata" (=Zapadna civilizacija).

Ništa ne slušaš Pitersona... :)

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Аурор рече

Njima uopšte nije poenta da se brinu za žene, nego da se bore protiv "patrijarhata" (=Zapadna civilizacija).

Ništa ne slušaš Pitersona... :)

1 hour ago, Аурор рече

Pa kultur-marksizam, tačno.

Marksisti se takođe nisu borili za siromašne nego protiv "kapitalizma". Siromašnima i prosečnim ljudima je bilo daleko gore u komunizmu nego surovom kapitalizmu.

@Paradoksologija Упамти ове одговоре његове на обичну зезанцију.

Кренеш да се зезаш, и онај што је зглајзнуо у идеологију ће наставити бити озбиљан јер је то њему стварно озбиљно ( хтјео ти то или не хтјео да изазовеш ). 

И онда он озбиљан наспрам обичне шале.

Као Клинтонова када се фата у коштац са Пепеом жапцем бијелим супрематистом.

И онда сконтај ( тј. већ си сконтала наравно ) што се онолико волим зезати :D И зашто је Кекистан најкул ствар икад.

Подели на овим сајтовима

пре 50 минута, Ћириличар рече

Белова крива, 

пре 47 минута, Paradoksologija рече

Gausova kriva, u obliku zvona, stoga "bell" ;)

U prvoj godini sam ovo na predavanju ispravio trenutnog rektora BU (Bumbaširević), rekao je "brdašce".

Smejo se narod.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...