Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 1 минут, Млађони рече

Sta ti je sve je moguce.. ako ignorises jedno 20 cinjenica realnosti koje se medjusobno povezuju tako da to cine nemogucim.

Od '45. niko u Evropi nije proteran nigde (sa izuzetkom s**nja na Balkanu devedesetih).

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 18 минута, Аурор рече

Još gore je čak, jer ako ti pustiš nekog pogrešnog u stan - ti ugrožavaš sebe. 

Ako se pitaš i pustiš nekog koga ne bi trebalo u državu - ugrožavaš sve ljude koji žive u njoj.

To što posledice mogu da budu gore i dalje ne znači da su prava i obaveze iste... i da to poređenje nije na nivou malog Perice.

Otprilike kao da kažeš da su dužnosti i prava države iste kao golmana u fudbalu i kad ti neko napiše da to nema nikakve veze jedno sa drugim kažeš da je još gore jer kad golman propusti da odbije loptu samo ugrožava rezultat svoje ekipe, a kad država propusti da odbije imigranta ugrožava rezultat svih nas.  :D

Nivo potpuno besmislenih non sequitura koje ste u stanju da produkujete je izgleda neograničen...

Цитат

Valjda razumeš da je tako nešto u ovom istorijskom trenutku ravno nemogućem.

Nije nemoguće to uraditi, nego je nemoguće da ove države požele da to urade...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Avocado рече

Nije nemoguće to uraditi, nego je nemoguće da ove države požele da to urade...

:))

statspinexpress4centrifuge.jpg

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Bokisd рече

I, pravo pitanje je, :dedica:..... da li je ova migracija muslimana prirodna ili vestacki stvorena ?

Prirodna, ljudi prirodno oce da udju u zemlje gde je bogatije. 
Zato smo i izmislili granice, da bi sprecili demografske upade spoljne kulture kada vide da nasa kultura bolje funkcionise i mogucnost da upropaste tu kulturu.

drugim recima, jako malo nemaca oce u srbiju ili siriju, jer nam je kultura krsh, zivoti su nam krs, standard nam je jadan kao posledica te kulture.

ali mnogo srba i sirijaca oce u nemacku jer im je kultura dobra, zivoti su im dobri, standardi su im dobri kao posledicu kulture koju imaju. 

I DOBAR DEO te kulture je u tome da primas ljude koji su KVALITETNi, SLICNI TEBI, ali igrom slucaja  rodjeni u drugoj zemlji.

Problem te kulture je kada uvozis nekvalitetne ljude, koji nisu slicni tebi, koji su rodjeni u drugoj zemlji samo zato sto su "drguaciji" 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Млађони рече

:))

statspinexpress4centrifuge.jpg

A šta je tačno spinovanje u citiranoj poruci?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Avocado рече

A šta je tačno spinovanje u citiranoj poruci?

Konkretno?
To sto je jasno da pricamo o realnim situacijama a ne o hipotetickim.
Hipoteticki ti si 100 % u pravu, moguce je i da oterasi 49 % ljudi. 
Samo ulozis dovoljno resursa, prebijes pohapsis i nasilni isteras one koji nece napolje. 

Medjutim cak ni zli nacisti kao ja i auror necemo da niko nikog bije i isteruje tako, samo hocemo da se usporimo/stopiramo dolazak. 

U principu ako evropa nastavi ovako, doci ce neki fasisticki rezim kad narodu dotera cara do duvara i sve ode u vrazju.... 
jer ce ljudima da dosadi da budu tolerantni prema svim muslimanima kada ih muslimani ubijaju svaku nedelju. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

Ja sam zbunjen sad (kao) jel vi ne bi ste pustali migrante zbog "realne opsnosti" od terorizma ili zbog toga sto su generalno krsh kultura?

Oba, to je povezano. Terorizam i zlocini arapskih zemalja su povezani sa njihovom kulturom. Zato treba biti posebno oprezan koga primas iz tih zemalja. 
Kada recimo primas  coveka iz saudijske arabije moras da pazis da sa sobom nosi sto manji deo saudijsko-arabijske kulture. 

da ti objasnim prakticno
- Da nisu muslimani ne bi verovali da smo ja i ti "infidels"
- Da nisu muslimani ne bi verovali da im se svaki greh oprasta ako ratuju za islam
- Da nisu muslimani ne bi se razneli( izvrsili samoubistvo) jer veruju da im se to oprasta kada udju u raj jer je ucinjeno za islam nad infidelima.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, cloudking рече

de bre pa ti, jbt kolko si naporan, mislio sam da sam odgovorio pa sam otiso da pogledam taj post i video sam da nisam, jer sam se zapisao da ti objasnim koliko vas zapravo zabole za teroriste, jer vam je samo stalo do ciste evrope...imas gore, nista nisi prokomentarisao... jel zato sto nemas kohones? Jel to? Ajde sto mi ne odogovoris? M? Sta je bilo? Gde je komentar? (vis kolko je zamorno...)

Sto se tice migracija, pustati svakoga ko prodje kontrolu... ali pre nego sto skocis "Ha  pa to i mi pricamo" odma da te siparvim unapred, da ja ZAISTA mislim samo na evidenciju... za razliku od vas kojima su ipak neke druge stvari pre na umu a krijete se iza toga kako "vi samo zelite pojacanu kontrolu i nista vise"... valjda zato i citamo sve one mimove koji treba da nam objasne koliki smo carevi samo zato sto smo rodjeni u evropi, i kako ne bi smeli da pustimo one koji ec nam zaprljati superiornu kulturu... a valjda se tu misli "sami na terorite" jel da? :D:D:D

eeee ko vas ne zna...

Odgovor:

1 hour ago, Млађони рече

Ja ne znam gde si ti zakljucio da je nama bilo sta na umu. To sta ti umisljas meni nije preterano bitno. A umislio si mnogo toga. 
Sve zato sto si cuo neke reci koje ti zvuce "lose" pa si ih intepretirao pogresno.

ma koliko god sam se ja trudio da ih objasnim, ti nikad nisi razumeo.

I ne prođe ni sat vremena do:

пре 19 минута, Млађони рече

Prirodna, ljudi prirodno oce da udju u zemlje gde je bogatije. 
Zato smo i izmislili granice, da bi sprecili demografske upade spoljne kulture kada vide da nasa kultura bolje funkcionise i mogucnost da upropaste tu kulturu.

drugim recima, jako malo nemaca oce u srbiju ili siriju, jer nam je kultura krsh, zivoti su nam krs, standard nam je jadan kao posledica te kulture.

ali mnogo srba i sirijaca oce u nemacku jer im je kultura dobra, zivoti su im dobri, standardi su im dobri kao posledicu kulture koju imaju. 

I DOBAR DEO te kulture je u tome da primas ljude koji su KVALITETNi, SLICNI TEBI, ali igrom slucaja  rodjeni u drugoj zemlji.

Problem te kulture je kada uvozis nekvalitetne ljude, koji nisu slicni tebi, koji su rodjeni u drugoj zemlji samo zato sto su "drguaciji"

12:smeha::))12:smeha::)):aplauz:

Подели на овим сајтовима

Uostalom imas mnogo blizi primer problematicne kulture, tu oko sebe, srpska kultura, kriminal, nasilje i korupcija. Duboko utkani u nasu kulturu, duboko povezani. 

Ja potpuno podrzvam nemce koji hoce strozije da skeniraju srbe. Pametni su, neka primaju studente, fakultetski obrazovane, biznismene a nemoj da primaju sve i svakog odavde. Sto i rade sto je i pametno. 

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Avocado рече

Odgovor:

I ne prođe ni sat vremena do:

12:smeha::))12:smeha::)):aplauz:

Opet spin, probrao si sve iz nase diskusije sem onog kljucnog detalja. 

To sto je cloudking rekao "bele evropske kulture"

Kao sto rekoh, zabole me za boju, ali mi kulturna cistota jeste bitna.

Vise volim crnca kapitalista makar i keynesianca, nego belca komunistu. 

Meni BOJA KOZE u celoj toj prici nije bitna VEC UVERENJA KOJA OSOBA DRZI. 

I sto je najgore, ja mislim da sve to namerno radis, da namerno sve to ignorises, da sve odlicno povezujes ali te ne zanima istina o protivnikovim stavovima. Ako mozes da izignorises da je protivnik napadnu za "belu evropsku luturu" i izostavis to belu da bi izgradio neki slucaj rado ces to uraditi. 

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Млађони рече

Konkretno?
To sto je jasno da pricamo o realnim situacijama a ne o hipotetickim.

Pa i ja pričam o realnim situacijama... i samo razjašnjavam ovu reč "nemoguće" koju ste upotrebili... potvrđujem to što pričate da je nemoguće da Nemačka sutra protera 3 miliona, ali skrećem pažnju da to nije zato što je nemoguće da se to uradi, nego zato što većina građana Nemačke NEĆE ŽELETI da se to uradi. Ako budu želeli onda to mogu i da urade. Ne znam šta je tu spinovanje?

A zašto to radim? Pa nadajući se da će ti možda postati jasno da ti baš nešto i nemaš prava da većini građana Nemačke određuješ šta oni treba da urade...

Ako Nemci budu hteli da ih proteraju, proteraće ih.

Ako Nemci ne budu hteli da ih proteraju, ne vidim u čemu je problem?

Da je zaista faktički neizvodljivo to proterivanje, onda bi mi bilo jasno u čemu je problem, jer onda Nemci tu opciju ne bi imali čak i ako je požele.

Zato mislim da je bitno da se razjasni šta znači ovo "nemoguće" ih je proterati.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Avocado рече

A zašto to radim? Pa nadajući se da će ti možda postati jasno da ti baš nešto i nemaš prava da većini građana Nemačke određuješ šta oni treba da urade...

Al ti imas pravo da pricas da su 50 % amerckih glasaca rasisti? 

Ajde pali... 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...