Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 5 минута, Џуманџи рече

Како ми драго. :))) Сигурним корацима, у тоталитаризам! Аве! :))

Ma nije samo to, totalno se okrenuo mesija:

image.png

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

Фотографија корисника Mark Dice

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Па, љољ! :D

пре 12 минута, cloudking рече

Ma nije samo to, totalno se okrenuo mesija

Ofc. А неки још увек мисле да је земаљско и "небеско" одвојено. Well, "god" says... 1bbr8l.jpg

https://imgflip.com/tag/wrong meme

:D

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, RYLAH рече

http://edition.cnn.com/2017/08/31/politics/hurricane-harvey-recovery-money/index.html

http://edition.cnn.com/2017/09/06/politics/house-votes-harvey-aid/index.html

Чланак је глупост тешка. Изгласали су помоћ од осам милијарди долара (други чланак). Колико су давали пре тога је у првом чланку. А пре тога, иако нема у овом чланку, влада је дала помоћ из фонда за хитна реаговања, како год то код њих да се зове. Да не помињем да је тамо одмах отишла ФЕМА.

Чуди ме да методисти и адвентисти седмог дана лажу :)) 

Naravno Rile. I ja sam maloprije nasao ovaj prvi clanak i provjerio ove iznose koji su potroseni odmah i isnos koji je najavljen za pokrivanje stete. Zapitah se sta postavih?Objasnjen je odnos troskova i iznos za njihovo finansiranje izmedju steta koje su napravilu uragani.Prejerao ga je Marko sa liberal.hr, hehehe, mora covjek sve zivo sto procita provjeriti, cak se ni na adventiste i metodiste ne moze osloniti, hahah:D

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Branka62 рече

Naravno. Tako sam ga i ja razumela.

I ne mislim da pojedinci, grupe ljudi, organizacije... sada treba da se takmiče ko će više pomoći da bi, kasnije, drugima "trljali nos". Deo teksta i link do celog teksta sam dala zato što sam mislila, a i dalje tako mislim, da Kratosovo pitanje nije maliciozno, već da doista nema informaciju.

Clanak je svakako pogresan, postavio sam ga bez provjere, Riletova dva linka ga ispravljaju, a i ja sam tek kasnije vidio. Marko sa liberal.hr ga je ostrasceno napisao.:) 

Kratos se salio, naravno da nije mislio nista lose. Sve institucije i organizacije i pojedinci koji ih cine ce bez obzira jesu li hriscanske ili ne, ukoliko imaju osjecaj empetije za druge, pomoci u ovim za njihove sugradjane teskim prilikama.:)

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Џуманџи рече

Super odgovor bi bio:

ESPN suggests that White House fire Trump over outrageous and stupid comments. ;)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 21 часа, Avocado рече

Super odgovor bi bio:

ESPN suggests that White House fire Trump over outrageous and stupid comments. ;)

loop trump request donald wrong GIF

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Фотографија корисника Mark Dice

Подели на овим сајтовима

пре 23 часа, Кратос рече

Teroristi su muslimani? Zabrani ulaz SVIM muslimanima.

Teroristi koriste internet? Ukini net SVIMA

Znam sta je sledece

Teroristi imaju dve noge. Seci svima po jednu nogu.

Teroristi nose odecu. Skidaj sve ljude redom! :D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, cloudking рече

Teroristi su muslimani? Zabrani ulaz SVIM muslimanima.

Teroristi koriste internet? Ukini net SVIMA

Znam sta je sledece

Teroristi imaju dve noge. Seci svima po jednu nogu.

Teroristi nose odecu. Skidaj sve ljude redom! :D

Ne izmisljaj gluposti. Niko nikad nije ni spomenuo zabranjivanje ulaza svim muslimanima. 
Vise puta ti je objasnjeno zasto su izabrane zemlje koje su izabrane i zasto nisu izabrane zemlje tipa saudijska arabija ili katar. 

Smorili ste sa CNN izmisljotinama o zabrani ulaska svim muslimanima. Ne blamirajte se vise. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

On 9/14/2017 at 13:47, cloudking рече

Ma nije samo to, totalno se okrenuo mesija:

image.png

Nije se okrenuo ama uopste. 
I prekini da nam podmeces da ga smatramo "mesijom"

Uzasno je jadno. 

I prekini da izmisljas stvari, i to je jadno. 

Ako ti avokado lajkuje post ne znaci da si u pravu, samo da ga pirkas vetrom koji njemu prija. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...