Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 39 минута, Млађони рече

Ovo  samo svedoci koliko niste vredni ozbiljne diskusije, nemogucnost da ne koristite tu taktiku u diskusiji gde izjednacavate Richarda Spencera i vecinu trampovih glasaca. 

Pateticno... zato i gubite svud.. zato ce i da izgubite... ljudi vide tu slabost. 

Migracije su vam samo izgovor, misim da je to popriicno jasno svima osim vama samima...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 41 минута, Млађони рече

@Avocado @cloudking Posto ste toliko posveceni kritikovanju nasih imigracionih ideja, mozete li da predstavite vase? Sta bi ste vi radili? 

Jel bi ste otvorili granice za sve i svakog? 
Posto eto, kriminalci i teroristi ce iovako i onako da udju, valjda je logicno da otvorimo granice za sve da setaju kako hoce, da ceo svet bude jedna velika evropska unija. 

A kako ti zamisljas tu kontrolu migranata na granici?

- sta ste po zanimanju?

- alahov ratnik

- e pa zao mi je ne mozete unutra.

- nista, onda, izvinjavam se...

- nema lose, prijatno...

Ne ubacuj se mladjo... pa ne citamo vec par meseci one bljuvotine od "superiorne zapadne kulture", "degenerisanosti", "nemogucnosti integracije", "migranti koji idu u skolu da gledaju devojcice", "silovanja", raznoraznih mimova sa orcima, i ostale lazi zato sto vam "samo teroristi" smetaju... jes boli ga... a insisitiranje na tome je posle svega sto ste izgovorili u najmanju ruku smesno- da smo svi ostali debili, a posto nismo, nije ni smesno vise...

Подели на овим сајтовима

пре 52 минута, Млађони рече

@Avocado @cloudking Posto ste toliko posveceni kritikovanju nasih imigracionih ideja, mozete li da predstavite vase? Sta bi ste vi radili? 

Posto eto, kriminalci i teroristi ce iovako i onako da udju, valjda je logicno da otvorimo granice za sve da setaju kako hoce, da ceo svet bude jedna velika evropska unija.

Da, otvorio bih granice za sve, naravno pod uslovima reciprociteta (ko traži nama vizu, tražimo i mi njemu). To naravno nema veze sa tim ko može koliko da ostane u zemlji i pod kojim uslovima, ali to je posebna priča...

To takođe naravno ne znači da može da uđe neko kome je odlukom suda zabranjen ulazak u zemlju ili neko za koga postoji osnovana sumnja da će izvršiti neko krivično delo (članovi terorističkih ili kriminalnih grupa i slično) s tim da ne mora on da dokazuje da nije takav, nego se prosto ne pusti (ili se uhapsi ako postoji međunarodna poternica) neko za koga već znamo da je takav.

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Млађони рече

Vidi, Mladjo, to je mozda i cilj ovih na vlasti. Zamena teza.

Mislim, nije glavna prica oko otvaranja granica, to je samo posledica, fora je, u uzroku,.... tamo odakle su izbeglice i dosle. Zasto dolaze ? Zasto bas najvise u Evropu ? Zasto se na takav nacin primaju, bez ikakve kontrole i bezbednosne selekcije i slicno ?  ;)

Verujem da bi sve bilo drugacije kada bi se sredilo stanje u tim zemljama odakle i izbeglice dolaze. Zasto je takvo stanje , tamo kod njih ? Zasto ne moze da se sredi ? 

Подели на овим сајтовима

пре 47 минута, Avocado рече

Da, otvorio bih granice za sve, naravno pod uslovima reciprociteta (ko traži nama vizu, tražimo i mi njemu). To naravno nema veze sa tim ko može koliko da ostane u zemlji i pod kojim uslovima, ali to je posebna priča...

I kako ces da vratis dva tri miliona ljudi kada ti udju u zemlju? Kako ces da sprovedes te uslove? 
Recimo da sad dobijes vlast u nemackoj tamo imas oko 3 miliona izbeglica u poslednjih par godina.

Kako ces da ih vratis? 

To takođe naravno ne znači da može da uđe neko kome je odlukom suda zabranjen ulazak u zemlju ili neko za koga postoji osnovana sumnja da će izvršiti neko krivično delo (članovi terorističkih ili kriminalnih grupa i slično) s tim da ne mora on da dokazuje da nije takav, nego se prosto ne pusti (ili se uhapsi ako postoji međunarodna poternica) neko za koga već znamo da je takav.

Opet, isto pitanje, kako mislis to da sprovedes kada ti u zmelju udje 3 miliona ljudi kojima se ne zna poreklo. 

To tvoje objasnjenje je apsolutno neprimenljivo na danasnju nemacku. Totalno je neprakticno i neefikasno.

Kazes osnovana sumnja? Doslo njih par iljada, svaki drugi dan tako, niko nema dokumenata, ne mozes sa maticnom zemljom da proveris njihov identitet, dosta je da kazu da su sirijci i ti ih pustas unutra. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Аурор рече

Only good can come from this...

Jel bi otvorio vrata svog stana baš svakom?

Jesi ti ono 100% siguran da si hriscanin? :D

Isto pitanje i za mladju...

Подели на овим сајтовима

@cloudking Znaci ne smes da odgovoris. Dobro avokado je makar odgovorio, sad znamo koliko su njegove ideje besmislene kada pogledamo kompletnu situaciju. 
On bi vise manje pustao sve i svakog sa par jako neefikasnih mera da urade bilo sta. 

Ti ne smes ni da odgovoris. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

Jesi ti ono 100% siguran da si hriscanin? :D

Isto pitanje i za mladju...

Kad nadjes kohones pa mi odgovoris na to kako bi ti sprovodio migraciju po milion-dva ljudi godisnje sa bliskog istoka.

Cisto da vidimo ko nam se smeje, i koja pametna resenja imaju oni. 

I kako bi vi resili problem terorizma, da li uopste razmisljate o tome ili ko avokado imas da pruzis neka izuzetno neefikasna i neprakticna resenja cisto da ne ispadne da si za  "ajde ulazite svi

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Млађони рече

Kad nadjes kohones pa mi odgovoris na to kako bi ti sprovodio migraciju po milion-dva ljudi godisnje sa bliskog istoka.

Cisto da vidimo ko nam se smeje, i koja pametna resenja imaju oni. 

I kako bi vi resili problem terorizma, da li uopste razmisljate o tome ili ko avokado imas da pruzis neka izuzetno neefikasna i neprakticna resenja cisto da ne ispadne da si za  "ajde ulazite svi

de bre pa ti, jbt kolko si naporan, mislio sam da sam odgovorio pa sam otiso da pogledam taj post i video sam da nisam, jer sam se zapisao da ti objasnim koliko vas zapravo zabole za teroriste, jer vam je samo stalo do ciste evrope...imas gore, nista nisi prokomentarisao... jel zato sto nemas kohones? Jel to? Ajde sto mi ne odogovoris? M? Sta je bilo? Gde je komentar? (vis kolko je zamorno...)

Sto se tice migracija, pustati svakoga ko prodje kontrolu... ali pre nego sto skocis "Ha  pa to i mi pricamo" odma da te siparvim unapred, da ja ZAISTA mislim samo na evidenciju... za razliku od vas kojima su ipak neke druge stvari pre na umu a krijete se iza toga kako "vi samo zelite pojacanu kontrolu i nista vise"... valjda zato i citamo sve one mimove koji treba da nam objasne koliki smo carevi samo zato sto smo rodjeni u evropi, i kako ne bi smeli da pustimo one koji ec nam zaprljati superiornu kulturu... a valjda se tu misli "sami na terorite" jel da? :D:D:D 

eeee ko vas ne zna...

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Аурор рече

Tako što bi optuživali one koji ga navode kao problem za rasizam, mnogo lako :)

sve je bolje od nacizma jbg... ;)

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, cloudking рече

Sto se tice migracija, pustati svakoga ko prodje kontrolu... ali pre nego sto skocis "Ha  pa to i mi pricamo"

U nemacku je uslu oko 3 miliona ljudi u poslednjih par godina bez ikakve kontrole. 

Trump kada prica o migrantima on prica o ilegalnim migrantima, migrantima koji su usli u usa BEZ IKAKVE KONTROLE.
cak i koristi termin ilegalne migracije. 
Kada trump hoce da gradi zid on hoce da gradi zid da bi SPRECIO MIGRANTE KOJI NISU PROSLI KONTROLU da UDJU 

Kada je trump udario MUSLIM BAN on ga je udario zemljama gde ne MOZE DA SE SPROVEDE KONTROLA.

naravno da bas to pricamo. SAMO NAS VI NE CITATE, NEGO NAM KONTRIRATE BEZ IKAKVIH PRAVIH RACIONALNIH RAZLOGA.

za razliku od vas kojima su ipak neke druge stvari pre na umu a krijete se iza toga kako "vi samo zelite pojacanu kontrolu i nista vise"... valjda zato i citamo sve one mimove koji treba da nam objasne koliki smo carevi samo zato sto smo rodjeni u evropi, i kako ne bi smeli da pustimo one koji ec nam zaprljati superiornu kulturu... a valjda se tu misli "sami na terorite" jel da? 

Ja ne znam gde si ti zakljucio da je nama bilo sta na umu. To sta ti umisljas meni nije preterano bitno. A umislio si mnogo toga. 
Sve zato sto si cuo neke reci koje ti zvuce "lose" pa si ih intepretirao pogresno.

ma koliko god sam se ja trudio da ih objasnim, ti nikad nisi razumeo.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Млађони рече

пре 5 минута, Аурор рече

Tako što bi optuživali one koji ga navode kao problem za rasizam, mnogo lako :)

Hahahh jaooo, a vi kako cete da resavate terorizam? Tako sto cete da kukate da vam je neko ugrozio vasu savrsenu belu zapadnu kulturu?

Brate smesni ste ko ringispil... aj da ste za SVE OVO VREME dali barem JEDAN JEDINI predlog kako izaci na kraj sa terorizmom! ALi bar jedan jedini! JEs djavola ce date kad je vama terorizam blagoslsov... nista bolje nije moglo da vam se desi jer sada mozete da budete sovinisti pod plastom "opasnosti od terorizma" bez da vam mnogi zameraju... izmililei iz podruma pa se raduju... :D

nije frka, vec smo vas jednom saterali u te podrume, pa cete ponovo tamo, pitanje vremena... :D 

Apsolutna lepota, odrasli migrati upisuju skole, migratni sliuju potene evropljanke, migranti se ne integrisu, migranti su muslimani a muslimani podrzavaju terorizam... ali ne, mi nemamo nista protiv muslimana, nama "samo teroristi smetaju".... kakve smeske tebrići...

• Збуњен 1

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...