Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 6 минута, Млађони рече

Npr: Colbert je znao da je anti fa takodje bila nasilna i da su obe grupe inicirale nasilje.
On je to precutao jer bi onda trampova izjava "on many sides" imala smisla. 
Ovako je namerno precutao da bi izgledalo kao da pravda nasilnike.
U tom klupu jos tramp adresira sve, samo je kolbert to isekao. Ostavio samo onaj deo ON MANY SIDES.

To je po meni par exelance vrhunsko laganje. 

Tako da tvoj standard "laganja" ne mogu da zadovoljim.  
Nesto slicno kao sto ti ne mozes da zadovoljs standard "dokaza" kod kreacionista.

Trevor je ceo jedan segment posvetio "pljuvanju" antife...

Ti si samo, kao i svi desnicari nalazis na mestu gde postoji samo jedna stvar- manija proganjanja. Nista drugo nema tu sangu da vas pokrene kao taj psihicki problem koji se drugacije zove i paranoja.

Svi vam nesto kriju, sve je uroceno protiv vas, svako laze, svi sakrivaju istinu... mnogo je be...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 6 минута, cloudking рече

Vrlo moguce ali se trenutno mnjenje podelilo na one koji nebi dozvolili deci da idu u skolu i one koji su ostvarnje tog decijeg prava a ja sam toliko ponosan na sebe jer se nalazim na pravoj, ljudskoj strani, da su mi tvoja kategorisanja mene najnebitnija stvar u zivotu :D 

xD

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

... Nemoj da  si naivan..

Ok, ajd mi objasni sta je racionalno u tome da primis u jednog godini milion i po dva muslimana sa bliskog istoka i da ne planiras da smanjis brojku vec sledece godine planiras da primis jos? Jer to je..... stav druge strane... 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Аурор рече

xD

Posto me Mladja ignorise, kako se tebi cini onaj odrasli mirant koji se upisao u skolu "da bi bio blizu devojcica"?

Nista mi ne komentarisete taj post pa sam se zabrinuo dal ste ga uopste procitali?

Znas? Ima gore negde taj post... onaj bre kad sam vam pokazao na kakve ste sve obmane  i propagande spremni, samo da plasirate pljuvacinu koja ce da diskriminise grupu koja vam se ne svidja? Ma video si garant? Jel jesi?

m?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, cloudking рече

Posto me Mladja ignorise, kako se tebi cini onaj odrasli mirant koji se upisao u skolu "da bi bio blizu devojcica"?

Hvala bogu da ignorisem adresiranje jednog holistickog drustvenog problema redukcionisticki.

Ko da mi objasnjavas da sudski proces ne valja jer imas par primera nevino osudjenih. 

Подели на овим сајтовима

Meni je zapravo drago sto ste vi toliko naivni, hvala bogu mi nismo imali nijedan kamion religije mira da trsi po srbiji.... pa imate luksuz da budete naivni i da verujete Trevoru. 

ovi nasi muslimani su fin i poprilicno westernizovan svet koji je prihvatio blagodeti zapadne kulture, ne zanima ih puno sti im alah naredjuje da ubijaju ljude koji crtaju muhameda. 

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Млађони рече

Hvala bogu da ignorisem adresiranje jednog holistickog drustvenog problema redukcionisticki.

Ko da mi objasnjavas da sudski proces ne valja jer imas par primera nevino osudjenih. 

Haha sto si tolki spiner! :)

Pa to je bio TVOJ argument! Sad kad sam ti ga dekonstruisao, odjednom te "ne zanima", ih bre, malo vise postenja u diskusiji bre... vecito ovako razgivarate, ko deca... kako da vas covek onda shvati ozbiljno? Em se svaki argument ispostavi kao netacan i prenaduvan em se stalno ponasate ko deca i durite se kad vam se nesto ne svidja :)

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, cloudking рече

Haha sto si tolki spiner! :)

Pa to je bio TVOJ argument! Sad kad sam ti ga dekonstruisao, odjednom te "ne zanima", ih bre, malo vise postenja u diskusiji bre... vecito ovako razgivarate, ko deca... kako da vas covek onda shvati ozbiljno? Em se svaki argument ispostavi kao netacan i prenaduvan em se stalno ponasate ko deca i durite se kad vam se nesto ne svidja :)

Dobro brale sve si u pravu
Muslimani nisu nikakav problem u evropi.
I nije dosta dva miliona muslimana (samo u nemackoj) godisnje, trebaju da uvoze po 3-4 miliona.
To sto su odgovorni za 90 % teroristickih napada sa smrtnim slucajevima to je statisticka greska. 
To sto vecina zemalja u kojima su muslimani vecina ima zakone gde naprimer zatvara u corku ljudi jer su ateisti. To je isto slucajnost.

I ko se ne slaze taj je zli desnicar. 

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Млађони рече

I nije dosta dva miliona muslimana (samo u nemackoj) godisnje, trebaju da uvoze po 3-4 miliona.
To sto su odgovorni za 90 % teroristickih napada sa smrtnim slucajevima to je statisticka greska. 
To sto vecina zemalja u kojima su muslimani vecina ima zakone gde naprimer zatvara u corku ljudi jer su ateisti. To je isto slucajnost.

Sad dramis da bi skrenuo s teme. Pasivna agresija je bzvz i uzivo a kamoli na forumu.

Neposten si jer bezis od konkretnog argumenta koji si ti vrlo rado upotrebio za potkrep svojih politickih stavova ali cim sam ti pokazao da je full of.. air (kao i vecina desnicarskih argumenata) odjednim drama i epik konkluzije.

Ima vremena za epohalne zakljucke sad je vreme da razmislite o konkretnom slucaju i da makar jednom pomislite "au covece, ko zna koliko ljudi je donelo sud o migrantima na osnivu ove lazne vesti o odraslim migrantima u skolama. Ko zna koliko ljudi sad migrante mrze jos i vise jer su poverovali u nesto sto je cista laz aja sam doprineo njenom sirenju jer kad ljudi jednom poveruju u nesto dzaba im posle pokazes da je to lazno, gorak ukus u ustima ostaje zauvek"

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Млађони рече

Jos nesto, da je sve ovo zaista tacno, uopste vam ne bilo potrebno da izmisljate, al posto ste se vec opredelili za taj vid borbe bar sacuvajte dostojanstvo kad vas ljudi provale.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Млађони рече

Imamo razlicito definisanje laganja ocigledno. Posto je po mom standardu laganje i kada namerno precutis nesto sto si znao, sto ne ide u korist tvom misljenju koje hoces da izneses kao medijska licnost, a za tebe ocigledno nije.

Očigledno... što ne znači da ovo o čemu ti pričaš nije loše... samo svakako nije laganje...

Nego, kad smo kod izvrdavanja i prećutkivanja... šta je konkretan zaključak... jel muslimanska izbeglička deca u Šidu treba da idu u školu sa ostalom decom ili ne?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, cloudking рече

Neposten si jer bezis od konkretnog argumenta koji si ti vrlo rado upotrebio za potkrep svojih politickih stavova ali cim sam ti pokazao da je full of.. air (kao i vecina desnicarskih argumenata) odjednim drama i epik konkluzije.

Ne bezim od konkretnih argumenata samo bezim od vas

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Avocado рече

... jel muslimanska izbeglička deca u Šidu treba da idu u školu sa ostalom decom ili ne?

Muslimanska ? Trebaju.
Izbeglicka? Ne. 

ako hocete ti i cloudking da budete humanisti, slobodno skupite pare pa im uplatite skolovanje. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...