Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 1 минут, Avocado рече

12:smeha::))12:smeha::))12:smeha:

Nemoj više molim te, upiškiću se...

Prvi put da vidim da te je neko doveo u polozaj da nemas odgovor osim cinizma i "hahaha nisi u pravu toliko da cu se upiskiti". Oce to kada ne mozes da debunkujes FAKTICKU REALNOST NORMALNE DISTRIBUCIJE. :)))

simpaticno :) ponosan sam na sebe

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

Управо сада, Млађони рече

Prvi put da vidim da te je neko doveo u polozaj da nemas odgovor osim cinizma i "hahaha nisi u pravu toliko da cu se upiskiti" 

simpaticno :) ponosan sam na sebe

Čega se pametan stidi...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Avocado рече

Čega se pametan stidi...

I ja bih se stideo da sam na tvom mestu i da ne umem da kazem, u pravu si mladjoni izvini pogresio sam, normalna distribucija jeste statisticka cinjenica koja ocigledno vazi kada pricamo o uverenjima, iligenciji, visini, nisam trebao da idem toliko daleko u nadi da ne znas uo cemu pricas. 

Tako bih ja uradio. Ali ja i ti nismo isti jbg. :)

inace, jedno pitanje, sto te sramota da ljudima za koje mislis da su budale kazes: budala si ili "moron si" 

uvek koristis nezavrsene recenice u kojima se implicira da je neko budala ali kao da ti nedostaje hrabrosti da izgovoris uvredu do kraja. 

to mi je nekako pateticno....

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Млађони рече

Izigravam drvenog advokata jer ti izigravas sofizam. Decko je jasno rekao - bogati nisu moroni, morona ima medju siromasnima. 
Na sta si ti razvio pricu od dve i po strane za stvar koja je tebi sasvim jasna - da bi bio bogat moras da budes nadprosecno inteligentan. 
I umesto da kazes u pravu ste bili, da bi bio bogat moras biti nadprosecno inteligentan ti i dalje drljis nesto i pravis neke strawmanove, zamajavas se retorikom i sofizmom. 

Sad ve clupas gluposti. Kapitalizam gradi kult obozavanja bogatih kao da su neka super bica. 

APSOLUTNO NIJE TACNO da moras da budes "natprosecno inteligentan da bi bio bogat" ... kakva glupost!

• Волим 1
пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

APSOLUTNO NIJE TACNO da moras da budes "natprosecno inteligentan da bi bio bogat" ... kakva glupost!

naravno da moras. :)

Kapitalizam gradi kult obozavanja bogatih kao da su neka super bica. 

Nesto me zanima, mozes li da mi navedes jos jednog bogatog coveka koji je u rangu trampa po bogastvu a da imas isto misljenje o njemu kao o trampu da je "moron"?
Jednog jedinog. 

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Млађони рече

kao sto rekoh, te price mozes da prodajes kreacionistima i mozda @cloudking posto njega vidim lako kupiti.

Hehe, pa ajde kupi me bogati kapitalisto? :D

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Млађони рече

naravno da moras. :)

Nesto me zanima, mozes li da mi navedes jos jednog bogatog coveka koji je u rangu trampa po bogastvu a da imas isto misljenje o njemu kao o trampu da je "moron"?
Jednog jedinog. 

Bogoljub Karic

Oces jos? :D:D:D 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

Hehe, pa ajde kupi me bogati kapitalisto? :D

Ma mislim da te kupuju sa pc argumentima i falicnom naracijom samo zato sto lepo zvuci...

jer lepo zvuci da kazes da je vecina iranaca normalno i prosecno, i vecina muslimana, neces da uvredis nikog.. jer eto ti smatras da je vecina takva a ovi sto nisu takvi oni nisu deo vas oni su nekakvi izuzeci. 

Ali je jako tesko priznati sebi da islam ima problem i da to kazes tvom "prijatelju" muslimanu. A ja sam to iskusio kada sam normalnim i mojim prijateljima hrvatima rekao da hrvatsko drustvo ima problem jer pevaju "ubij ubij ubij srbina".

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Млађони рече

I ja bih se stideo da sam na tvom mestu i da ne umem da kazem, u pravu si mladjoni izvini pogresio sam, normalna distribucija jeste statisticka cinjenica koja ocigledno vazi kada pricamo o uverenjima, iligenciji, visini, nisam trebao da idem toliko daleko u nadi da ne znas uo cemu pricas. 

Tako bih ja uradio. Ali ja i ti nismo isti jbg. :)

Ti bi tako uradio? Ti koji ovde trabunjaš X poruka o nebulozama umesto da lepo priznaš "da, Avocado, oni nisu govorili o Iranskim akademicima, bio si u pravu"?  :D

Odustao sam od bilo kakvih komplikovanijih objašnjavanja tebi... ti si školski primer Dunning-Krugerovog efekta... što manje znaš o nečemu, to si uvereniji u to da su tvoja naklapanja o tome ispravna... te je bilo kakva rasprava sa tobom o iole ozbiljnijim stvarima besmislena... detaljno sam ti objasnio gde si sve pogrešio u vezi sa statistikom, ti si se od svega toga samo uhvatio da mi objašnjavaš da "najveća grupa" i "oni koji imaju srednju vrednost" mogu da se podudaraju iako nisam ni tvrdio da ne mogu... naravno uz iluziju da to "objašnjavanje" ukazuje na to da znaš nešto o statistici... :D

Ja je razumem prilično površno i neznatno ali ti baš blage veze nemaš... o najosnovnijim stvarima...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Pontifex Emeritus рече

наравно да не мислим то.

мислим само да стећи (одржати/увећати) богатство у капиталистичком друштву подразумева изузетну интелигенцију. и да новац у том случају јесте мерило интелигенције.

Nije baš nužno ni za sticanje ali u daleko najvećem broju slučajeva takvi jesu izuzetno inteligentni da se otprilike može uzeti i kao pravilo sa veoma malo izuzetaka... ali za održavanje i uvećavanje bogatstva uopšte ne moraju da budu izuzetno inteligentni, dovoljno je da imaju stručne savetnike i da nisu rasipnici...

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, Avocado рече

Dunning-Krugerovog efekt

E, ovo me je bas zainteresovalo, i malo sam pogledao , sta znaci i kakva je fora.

I, mogu da kazem, da pronalazim sebe u nekim momentima, da me drma,....ovaj, ....efekt....stvarno....:vrtiglavu: ( :!: ).

A, mislio sam, da sam 'savrsen'. ( :laugh1: ).

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, Avocado рече

Nije baš nužno ni za sticanje ali u daleko najvećem broju slučajeva takvi jesu izuzetno inteligentni da se otprilike može uzeti i kao pravilo sa veoma malo izuzetaka... ali za održavanje i uvećavanje bogatstva uopšte ne moraju da budu izuzetno inteligentni, dovoljno je da imaju stručne savetnike i da nisu rasipnici...

Meni se naprotiv cini potpuno suprotno da je bogatsvo mnogo teze uvecati i sacuvati narocito kroz nekoliko generacija nego stvoriti isto

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Аурор рече

Jel ti nisi zgrožen?

JEsam naravno. Skoro sve sto radi Sarli Ebdo mi je degutantno... ali, njihovo je pravo da to rade zar ne? Osim ako je zgrozenost ne spada u povredu nekog prirodnog prava :D

Stim sto sam ja  bio zgrozen i nacistima u sarlotsvilu... dok tebi bas nesto i nije bilo mnogo muka... sveli smo to pod slobodu govora a oni uredno bili prijavljeni i nenasilni. Isto kao i Sarli Ebdo...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...