Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 6 минута, Grizzly Adams рече

Па ОК, реално ови што долазе на запад су из "наше екипе", они други остају тамо.Фора је само у томе што се види велика разлика између Арапа, Пакистанаца итд и Иранаца са друге стране. Они први и кад дођу овамо нису баш расчистили са свим својим идејама, културом... зови га како оћеш. Иранац кад дође у САД напреднији је од многих који су рођени овде.Знам једног који би те одушевио. Каже "ја сам реднек американац са акцентом"... emoji4.png

bas o tome pricam, ja znam tesu tesanovica on je veliki nacionalista i odusevljen je irancima iz skroz drugog razloga nego vi, on ih voli kako su nacionalisti odani svojoj zemlji. Ali on nije upoznao iranca koji studira sa njima, nije upoznao iranca koji je migrirao u ameriku jer mu se gadi ona kultura tamo. 

On je upoznao iranca koji je vodoinstalater, zemljoradnik, sluzbenik u vladi. A ne migrante koji su visoko obrazovani i multitalentovani ljudi, daleko iznad proseka inteligencije i u jakim zemljama a kamo li u tom smecu.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 1 сат, Avocado рече

Bojim se da Juanito i Grizli govore i o običnim Irancima i Irankama, a ne samo o akademicima...

Да бре. Гризли се не дружи академицима, само са људима који праве паре. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Kada razmišljam o Iranu, često mi ova slika padne na pamet:

iran-future-khamenei-missile-negotiation

Nasmejani dekica, premudri, pravedni i blagi vođ svoje svete zemlje i raketa ispred njega! xD

Upečtaljiva mi je nekako sličica, baš je simpa. ^.^

Подели на овим сајтовима

Иран је стара цивлизација. До револуције је то била дивна земља и онда су је Американци упропастили поставивиши ове садашње нецивилизоване власти. 

Подели на овим сајтовима

пре 37 минута, Juanito рече

Иран је стара цивлизација. До револуције је то била дивна земља и онда су је Американци упропастили поставивиши ове садашње нецивилизоване власти. 

Samo se bojim da ovi genijalci iz isis ne dodju i tamo ili makar njihov mentalitet pa krenu da unistavaju sva ona kulturna bogastva iz tih krajeva. 

Umesto da kolekva sveta vodi civilizaciju, evropski migranti dominiraju. Mozda se to jednom promeni, ko zna. Ali nazalost sad je tako kako je.

voleo bih da sam malo obrazovaniji, i strucniji, imao sam nekad ljubav prema antropologiji a imam neku teorijicu da je to sve evolucija kulture kroz teoriju igara, to jest ono sto richard dawkins zove "meme" da evoluiraju kroz teoriju i gara i tako dobijamo "superiorne" i "inferiorne" kulture( u pravnom smislu te reci)

Подели на овим сајтовима

пре 41 минута, Juanito рече

Valjda su podržali šaha '53, a ne ove?

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Млађони рече

ja se ne bojim, jedini covek koji je odusevljen "obicnim irancima" je Tesa Tesanovic a bolje da ti ne prenosim zasto je on odusevljen. 
(ukratko ima veze sa time kako obicni iranci vole i podrzavaju njihovu zemlju, vlast i kulturu i borbu protiv americkog imperijalizma) |

ti i dalje ne kapiras da obican iranac obozava iransku vlast, zakone, serijat?

- Iranci su baš super ljudi.

- Da, da, iranski akademici su super.

- Oni govore o običnim ljudima.

- Šta ti je, samo budale misle da su obični Iranci super.

- Govorimo o običnim i normalnim ljudima.

- Pa dobro, ako su obični nisu prosečni, jer ja imam super teoriju kakvi su prosečni Iranci i nisu normalni i ne može vaše iskustvo da invalidira moju teoriju koje se ne zasniva na empiriji nego na "statističkoj realnosti" koju sam lično smislio.

- Šta ja znam, ovi što dolaze su obični, normalni, napredni i slobodoljubivi ljudi... valjda kreteni ne dolaze, nego ostaju tamo.

- Baš o tome pričam.

12:smeha::))12:smeha::))confused1

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Млађони рече

ti i dalje ne kapiras da obican iranac obozava iransku vlast, zakone, serijat? 

Ovo je i mozda kljucno. :ok:

Inace, ako nije tako, onda  su, Iran i ti , mali ljudi, .....iranci,....idealni za sprovodjenje ideje o multikultularnosti . :drugarstvo:

Ili, jos bolje. Da posaljemo nekog , da tamo , malo siri hriscanstvo i Hristovu pricu ....da vidimo, kako ce da se provede....( :))  ).

Подели на овим сајтовима

Šarli Ebdo ismeva Teksašane koje je udario uragan. Nekakva "pravda za neonaciste" otprilike...

FB_IMG_1504137443896.thumb.jpg.b83751a6211e5359be1df2365ffc8e4b.jpg

The sad thing is, many good-hearted Texans would have prayed and/or sent condolences to these recalcitrant degenerates when their offices were raided by Islamists.

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Аурор рече

Šarli Ebdo ismeva Teksašane koje je udario uragan. Nekakva "pravda za neonaciste" otprilike...

Fini neki ljudi ovi teksasani, ja se secam kad je neku drugu grupu ismevao da su ih resetali kalasnjikovima... ali to je bio izolovani incident verovanto. Svi mi znamo da ima vise right-wing terorizma nego islamskog! 

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Avocado рече

- Iranci su baš super ljudi.

- Da, da, iranski akademici su super.

- Oni govore o običnim ljudima.

- Šta ti je, samo budale misle da su obični Iranci super.

- Govorimo o običnim i normalnim ljudima.

- Pa dobro, ako su obični nisu prosečni, jer ja imam super teoriju kakvi su prosečni Iranci i nisu normalni i ne može vaše iskustvo da invalidira moju teoriju koje se ne zasniva na empiriji nego na "statističkoj realnosti" koju sam lično smislio.

- Šta ja znam, ovi što dolaze su obični, normalni, napredni i slobodoljubivi ljudi... valjda kreteni ne dolaze, nego ostaju tamo.

- Baš o tome pričam.

12:smeha::))12:smeha::))confused1

Kako avokado vidi: "Šta ja znam, ovi što dolaze su obični, normalni, napredni i slobodoljubivi ljudi... valjda kreteni ne dolaze, nego ostaju tamo."
Sta je zapravo receno: " 
Па ОК, реално ови што долазе на запад су из "наше екипе", они други остају тамо."

Osim ako avokado nije nekako skontao da prosecan obican iranac migrira. A sa obzirom da su iranci koji migriraju velika manjina od ukupnog broja iranaca u iranu. glupost je tvrditi da su to "obicni prosecni iranci" jer "obicni prosecni iranci ne migriraju".

I osim ako ne mislis da zvonko misli da je "prosecan covek" iz nase ekipe, a nasa ekipa, pa svi ste za pocetak visoko obrazovani (to vas odmah stavlja van proseka) svi ste visoko inteligentni (sto vas opet stavlja iznad proseka) svi smo visoko racunarski pismeni (sto nas opet stavlja iznad proseka. Svi imamo primanja iznad proseka. I ti onda pravis argument da je zvonko mislio na "obicnog coveka" kada je spomenuo "nasu ekipu"?
Pa ne znam mozda jeste, ali ja kada pogledam nasu ekipu koja je van prosecnog normalnog coveka u svakom aspektu, ja nekako zakljucujem da Grizli nije mislio na obicne normalne irance, koji da bi bili obicni moraju biti 1. Prosecnog obrazovanja 2. Prosecnih prihoda 3. Prosecne inteligencija 4.prosecan iranac ne migrira. Mozda sam ga ja pogresno shvatio, mozda si ti u pravu, ali nikako ne mozes da argumentujes da je jasno rekao da misli na prosecnog obicnog iranca. 

ili ja i ti imamo drugaciju definiciju "proseka" ali ja koliko znam, prosek je kad saberes sve pa ih podelis, pa ono sto dobijes, to jest najveca grupa po nekim osobinama je prosek. Obicno to kazu, kada je naprimer neko PROSECNE inteligencije, ili kada ima PROSECNU platu. 

Kako ono neko rece "glupo je lagati tamo gde postoji pisani trag".

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Bokisd рече

Ovo je i mozda kljucno. :ok:

Inace, ako nije tako, onda  su, Iran i ti , mali ljudi, .....iranci,....idealni za sprovodjenje ideje o multikultularnosti . :drugarstvo:

Ili, jos bolje. Da posaljemo nekog , da tamo , malo siri hriscanstvo i Hristovu pricu ....da vidimo, kako ce da se provede....( :))  ).

Pa ja iskreno ne znam sta on misli. Da prosecan obican covek koji zivi u iranu misli da iranska vlast ne valja i da je fasisticka i nemoralna? 
Isto koliko prosecan obican srbin misli da vuciceva vlast ne valja. 

nego ljudi budu zatvoreni u svojim nekim drustvenim "balonima" i onda upoznaju NAD PROSECNE irance pa to projektuju na ostale. 
Ko kad bi neko upoznao mene ili avokada i rekao da smo ja i on prosecni normalni srbi, a mi smo ustvari izuzetak mentaliteta u srbiji. 

meni je samo pateticno sto je on toliko spao na niske grane da ne moze vise ni da debunkuje argumentima, nego svodi izjavu od 500 karaktera na 20 karaktera, iskljuci sve sto je bitno, napravi nekog strawmana i onda na tome gradi slucaj.... sto mu mozda prolazi u sudnici kod nekog ispod prosecnog sudije, i verovatno ce da mu prodje kod ljudi koje nije briga kakvi su stvarno "prosecni" iranci, ali kod bilo koga ko razmislja o tome nece. 

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...