Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 24 минута, RYLAH рече

Фотошоп ко врата. Чак и ја то видим, брате.

Нико други по интернетима не сумња у фотошоп, али су провалили да је слика са сличног скупа у јулу, не јучерашња.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Paradoksologija рече

Нико други по интернетима не сумња у фотошоп, али су провалили да је слика са сличног скупа у јулу, не јучерашња.

Ма сама слика је монтажа. Види се да одскаче од позадине. Плус што не знам будалу која ће да стави црног полицајца да обезбеђује беле супрематисте.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Кола је возио Џејмс Алекс Филдс млађи. Допутовао је у Шарлотвил због скупа. ФБ му је пун слика учешћа на претходним скуповима, слика кукастих крстова, Хитлера као бебе, Пепеа.

Што ништа не доказује. Али ме занима да се неки Ибрахим са ФБ пуним исламизма забио у масу, бисмо ли исто тако опрезно чекали да добијемо све доказе?

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, RYLAH рече

Ма сама слика је монтажа. Види се да одскаче од позадине. Плус што не знам будалу која ће да стави црног полицајца да обезбеђује беле супрематисте.

Има доста таквих слика са претходних скупова, на једној црни полицајац помаже белом супрематисти коме је позлило.

Бацићу неке линкове касније, сад ми се пробудио клиња па јуримо у цркву :D 

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, RYLAH рече

Фотошоп ко врата. Чак и ја то видим, брате.

Ja sam ti corav za uocavanje Fotosopa inace :D Fala. Sta ti je internet...

пре 56 минута, Paradoksologija рече

Кола је возио Џејмс Алекс Филдс млађи. Допутовао је у Шарлотвил због скупа. ФБ му је пун слика учешћа на претходним скуповима, слика кукастих крстова, Хитлера као бебе, Пепеа.

Што ништа не доказује. Али ме занима да се неки Ибрахим са ФБ пуним исламизма забио у масу, бисмо ли исто тако опрезно чекали да добијемо све доказе?

Da, cekali bismo. Uvijek ces imati "politicki naelektrisane" ( da se blago izrqzim ) koji ne cekaju da optuze one koje mrze. I uvijek ce se ovi drugi buniti i te ekstremiste pripisivati citqvoj suprotstavljenoj strani strawmanujuci do bola.

Fora je sto su mediji, za muslimanske teroristicke napade u Evropi odbijali da imenuju tako napade cak i pored prisutnih dokaza. "Osumnjiceni je vikao Alahu akbar. Motivi su mepoznati". Pa su dobili malo lose reputacije ( mediji ) zbog toga i backlash sto se uzdrzavaju reci ocigledno. I onda lijevlji ljudi to tumace nuzno kao islamofobiju, strawmanujuci do ludila. I onda ovi drugi isto to rade i tako u krug.

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, Ћириличар рече

Da, cekali bismo. 

Брат брату, ти би вероватно чекао. Већина не би, и ту не искључујем себе. Поента је да мислим да је овакав опрез углавном за охрабривање у свим ситуацијама.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Paradoksologija рече

ФБ му је пун слика учешћа на претходним скуповима, слика кукастих крстова, Хитлера као бебе, Пепеа.

Па добро, али то не значи да је нациста. Можда само воли традиционалну уметност и мука му је од ове силне прогресивистичке дегенерације. 

Подели на овим сајтовима

On 8/12/2017 at 9:48, Ћириличар рече

THE COWBOYS ARE BACK IN TOWN BABY! YEE HAAAAAW!

Да ли је озбиљан или хоће да лупа блефове?

Па кад после крену избеглице из Венецуеле, биће: "Илегални имигранти и бед омбрес долазе да нам узму социјалну помоћ, гласају за Хитлари, униште традиционалну западну културу и убаце гвакамоле у хамбургер!" 

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Paradoksologija рече

ФБ му је пун слика учешћа на претходним скуповима, слика кукастих крстова, Хитлера као бебе, Пепеа.

raf,750x1000,075,t,101010:01c5ca27c6.u1.

Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, Tumaralo. рече

Haah ovaj lik je naše gore list xD

пре 3 минута, Tumaralo. рече
Цитат

His Facebook profile shows him to be a member of the International Group of National Conservatives (Alt-Right), Croation World Network CROWN and The Preservation of Sagas, Eddas, And Nordic History. A Twitter account for @PCvjetanovic was deleted after there were numerous tags identifying Cvjetanovic in the photograph.

Тај је лијепе њихове горе лист... Сигуран сам да мисли да су Срби такође носиоци и чувари примордијалне западне #Традиције. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...