Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 2 часа, Ненад. рече

Фејк је тај видео, Ромејац (али смешан свеједно).

Није баш директно о Трампу, али интересантно:

https://www.theguardian.com/commentisfree/2017/may/28/right-wing-provocateurs-silenced-cry-me-a-river

I tekst je u pravu ( i mislim da je kapitalisticki mehanizam odradio ispravnu stvar - dao da se olos sam pocisti. Nista ljepse nego to kad se desi ^^ ). Orajli i Heniti su bili dva najtvrdokornija ludaka desnice koji su stvarali idiotni desni narativ u Americi. Slobodno trziste je vsje i vsja, davanje para za socijalu i zdrwvstveno je zlocin protiv covjecnosti i komunizam, ali zato daj sve pare za vojsku i razbijaj smedje ljude koliko mozes raketama, budite tradicionalni ali nevermajnd nasu ekstravaganciju, mi smo patriote a liberali sorosevske izdajice ( sto zvuci poznato majku mu... ), mi smo za slobodu ali ne obazirite se na PATRIOT akt o nadgledanju gradjana i tako u nedogled.

Heniti je posteno izgubio posao jer je izgubio i ono malo novonarskog sto je mozda mogao imati. Orajlija je sustiglo sve. Taman. Foks vise nema najpoznatije likove propagande.

E sad sta raditi sa tupsonima poput Trevora Noaha, Larija Vilmora, Seta Mejersa i Samante Bi... Najzalije mi je u sta se Trevor pretvorio nakon dolaska u emisiju :|

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

Trump on Paris accord: 'We're getting out' 

O.o.O! :)

Al' ce da bude "Pajo, dodaj mi kocku vode i casu secera" sto bi rekao rahmetli Ckalja  a taman smo nekako bili povratili bracu levate iz nesvesti od izbora... 

Подели на овим сајтовима

Супер, спремајте се за потоп.

Не знам шта ти презвитеријанци уче, али можда би вредело проверити да немају неки план да убрзају потоп да јопет дође :)))

Подели на овим сајтовима

Можда нисам у току, али зашто је излазак из споразума о контроли климатских промена разлог за славље?

Верујем да је споразум био лош као и све што се договара мултилатерално, али је једино што смо имали.

Како ће излазак САД из тог споразума да побољша ствар око проблема са загађењем и климатским променама?

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, RYLAH рече

Можда нисам у току, али зашто је излазак из споразума о контроли климатских промена разлог за славље?

Верујем да је споразум био лош као и све што се договара мултилатерално, али је једино што смо имали.

Како ће излазак САД из тог споразума да побољша ствар око проблема са загађењем и климатским променама?

Баш ниси у току. Климатске промене не постоје. А сад ме извините, морам да пливам на пос'о. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Juanito рече

Баш ниси у току. Климатске промене не постоје.

Naravno... da su ovi klimaterični u pravu Deda Mrazu bi se odavno istopila kuća... a on i dalje svake godine donosi paketiće malim republikancima... check-mate!

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

And this is how you spank a clown...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, RYLAH рече

Па види, ја не желим да ми неко одређује које изворе енергије могу да користим. То је моја ствар. А ако загађујем нешто, загађујем прво себе.

Друго, уопште ми се не свиђа идеја да се моје паре шаљу као "помоћ" неким тамо разним државама са којима немам никакве везе. Нек се сналазе, нека раде.

На енергији бре почива цивилизација, то није за зезање и филозофирање. Ако оћеш нешто да поправиш - иди у науку и инстустрију па проналази нове и боље ствари. Наметањем неких безвезних правила која су некоме пала на памет не поправља се ништа.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Avocado рече

Naravno... da su ovi klimaterični u pravu Deda Mrazu bi se odavno istopila kuća... a on i dalje svake godine donosi paketiće malim republikancima... check-mate!

And if you ain't got money, then he ain't coming...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Grizzly Adams рече

Наметањем неких безвезних правила која су некоме пала на памет не поправља се ништа.

A Kinezi ih ne primene npr. i uzmu ti ručak sa stola. :)

Možda oni i lobiraju to...

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Grizzly Adams рече

То је моја ствар. А ако загађујем нешто, загађујем прво себе.

... pa onda i druge... (iako ovde nije baš reč o zagađenju ali nema veze)

Цитат

Наметањем неких безвезних правила која су некоме пала на памет не поправља се ништа.

... ali nametanjem razumnih pravila može svašta da se popravi...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...