Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

Ali brate, iako sam predpostavio da ce to da se desi, i dalje ne mogu da se skroz opasuljim od iznenadne levicarske podrske Trampu samo zato sto je krenuo da proliva krv

(isto tako i naglog pada podrske kod konzervativaca samo zbog toga, ali to je ipak bilo mnogo vise predvidivo)

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, uros рече

Ali brate, iako sam predpostavio da ce to da se desi, i dalje ne mogu da se skroz opasuljim od iznenadne levicarske podrske Trampu samo zato sto je krenuo da proliva krv

(isto tako i naglog pada podrske kod konzervativaca samo zbog toga, ali to je ipak bilo mnogo vise predvidivo)

Svi oni koje bi ti nazvao 'levičarima' a koje ja pratim na TW ili sam im prijatelj na FB su šokirano osudili napade. Oni su, doduše, van mainstreama...

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Na fejsu sam video da se baš vesele republikanci što njihov tough guy bije, a ne da je p***y kao Obama... :)

To je bila i sva poenta tog Trampovog poteza, to je bilo upereno za domaću publiku (kako bi poslao poruku da je čvrsti tip, za razliku od Obame), kao vojna akcija je potpuno beznačajno. 

Подели на овим сајтовима

Ај да га и похвалимо нешто - креше добро ове неке бескорисне агенције. Изгледа да ће доста нерадника отерати из EPA ("министарство за екологију").

Комично је како прогресивци о томе извештавају: :smeh1:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Paradoksologija рече

Svi oni koje bi ti nazvao 'levičarima' a koje ja pratim na TW ili sam im prijatelj na FB su šokirano osudili napade. Oni su, doduše, van mainstreama...

Oni su osudili napade zato što to radi Tramp. Ovako nemaju ništa protiv neke "humanitarne intervencije" tu i tamo...

Isto kako nemaju ništa protiv "humanitarne intervencije" u ekonomiji, nemaju ni protiv vojnih "humanitarnih intervencija".

To je matter of principle.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Grizzly Adams рече

Ај да га и похвалимо нешто - креше добро ове неке бескорисне агенције. Изгледа да ће доста нерадника отерати из EPA ("министарство за екологију").

Комично је како прогресивци о томе извештавају: :smeh1:

Pa da, što bi plaćao nekog da meri nivo zagađenja u Velikim jezerima kad te pare može mnogo korisnije da potroši na levi točak jednog borbenog aviona???

Pogotovo kad neko prebacivanje para sa prve na ovu drugu svrhu vidi kao kresanje troškova... 

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Аурор рече

Oni su osudili napade zato što to radi Tramp. Ovako nemaju ništa protiv neke "humanitarne intervencije" tu i tamo...

Isto kako nemaju ništa protiv "humanitarne intervencije" u ekonomiji, nemaju ni protiv vojnih "humanitarnih intervencija".

To je matter of principle.

Ne. Ovi 'moji' su bili protiv svih intervencija, i Bušovih, i Obaminih, i sad Trampovih.

Ostavi se simplifikacija, nema potrebe.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...