Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

Дозволио је овим кретенима из Конгреса да га избламирају са Обамакером. Ратове не зауставља него још и ескалира...

То су ствари које или сечеш или ће се наставити као и до сад. Нема "меког спуштања". Обамакер мораш да запалиш и изгазиш пепео, не може то да се "реформише". Исто и са овим осталим.

Било је охрабрујуће што је "пресекао" пар ствари у почетку, али ајде... сачекаћемо да видимо.

Ко да имамо избора... :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 1 минут, Grizzly Adams рече

Дозволио је овим кретенима из Конгреса да га избламирају са Обамакером.

Ни њима није repeal у интересу, они су пoлитичари... Слична багра као демократе, да се разумемо.

А ово је добро за политику, а лоше за економију, другим речима - добро за њих, лоше за остале, наравно да не би да га се реше.

Подели на овим сајтовима

Е мој Роне Поле, зашто ниси љаксе неотесани, него неки тамо лекар с финим манирима. Да си стока ко што ниси, сад би био председник и не само да не би било Обманакера, него бих можда плату од три златника примио  

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Juanito рече

Е мој Роне Поле, зашто ниси љаксе неотесани, него неки тамо лекар с финим манирима. Да си стока ко што ниси, сад би био председник и не само да не би било Обманакера, него бих можда плату од три златника примио  

1964-money-problem2.png

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Juanito рече

Uh veliko pitanje je sta bi on stvarno mogao da uradi da je prezident. Zapravo je veliko pitanje da li bi mogao da uradi vise ili Tramp sa svojom lovom i uticajem moze da uradi vise.

Подели на овим сајтовима

Ovo bi trebalo da pogleda/poslusa svako ko ce ikada ici kod lekara (dakle svako ko postoji):

Pazite ovaj podatak iz klipa:
U Kanadi zdravstveni sistem je zbog socijalizacije postao takav da za svog kucnog ljubimca (pas, macka itd.) mozete da dobijete MRI sken  za jedan dan, dok ljudi moraju da cekaju mesecima da dobiju pristup ovoj izrazito vaznoj dijagnosticarskoj alatki

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, uros рече

U Kanadi zdravstveni sistem je zbog socijalizacije postao takav da za svog kucnog ljubica (pas, macka itd.) mozete da dobijete MRI sken  za jedan dan, dok ljudi moraju da cekaju mesecima da dobiju pristup ovoj izrazito vaznoj dijagnosticarskoj alatki

Чим је "бесплатно" значи да га неће бити. Врло једноставна ствар.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, uros рече

Uh veliko pitanje je sta bi on stvarno mogao da uradi da je prezident. Zapravo je veliko pitanje da li bi mogao da uradi vise ili Tramp sa svojom lovom i uticajem moze da uradi vise.

Трамп може да уради кад би хтео, али су његови циљеви вероватно на некој потпуно другој страни. 

Подели на овим сајтовима

Najjace je od svega kada docekas MRI i onako, pomalo grize savesti razmisljas "... pa dobro, ne znam je li ovo bas nuzno meni sada, ipak ima toliko ljudi kojima mozda vise treba cim je ovoliki red (cekala nekoliko meseci!)...ipak mozda, kad je vec lekar rekao, daj da uradim, da ne bude posle da se pokajem ako nesto ne daj Boze nije u redu..." 

I tako razmisljas, i ides i ides i razmisljas... A onda udjes tamo, prijavis se kod sestre da si stigla a u cekaonici te doceka ogromna slika brata SRBINA sa sve suprugom i ogromnom zahvalnicom od strane Kanade za donaciju 2 MRI koja su oni licno donirali toj bolnici!!!

Sad vi meni objasnite ko se ne bi zbunio od tolikih emotivnih prenosa u samo jednom danu :)

Btw. ovo je moje licno iskustvo, iz prve ruke! Okacicu i slike ako ih iskopam jer sam koliko se secam fotografisala zahvalnicu posto me bas sve to ganulo.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...