Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

:)):))

Kojih god da ste gledišta, ovo je hilarious:

The plight of Shia Labeouf...

In the wake of Donald Trump's election, Shia set up a public live stream called "He Will Not Divide Us," where he and others would mindlessly chant the phrase when they had the chance to do so. This was to go on for the entirety of Trump's Presidency. 

However, right-wingers and Trump supporters started trolling the live stream, to the point where Shia had to move it to an unknown location where the camera only faced a flag pole (with a flag that stated, "He Will Not Divide Us.) 

According to Info Wars, the trolls over at 4chan managed to find out where the flag was, with hilarious results. 

"According to reports and conversations on the boards, viewers discovered contrails from airplanes flying through the scene, and were subsequently able to deduce the general coordinates of the flag to be in Green County, Tennessee, using flight radar and tracking.

A user then embarked to the region in their car, sounding the horn regularly until viewers monitoring the livestream heard it and further narrowed down the search region.

Finally, users employed analysis of celestial mechanics to determine the tightest space in which the exhibit could be pinpointed."

So what happened when they found it? Well, they took the Shia's flag down, and replaced it with a Pepe t-shirt attached to a "Make America Great Again" hat. (see below) 

I can't stop laughing. 

Read more: https://www.infowars.com/internet-sleuths-sabotage-shia-labeoufs-latest-anti-trump-exhibit/

FB_IMG_1489195825363.jpg.902536a4510f481321f048741af835a5.jpg

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

Ej, di vam je Grizli? On je bio perjanica vama libertarijancima, bilo bi zanimljivo cuti sta on misli o carinama koje namerava da uvede Trump? Mislim, da li podrzava tu libertarijansku ideju ili joj nalazi neke mane a sve u duhu trzisne ekonomije, ponude i traznje i nevidljive ruke koja to sve uredjuje?

:)) 

Posto se ovde odjednom pojavila vidljiva ruka koja sve to uredjuje, kao da je pokojni Lenjin vaskrs'o u liku Trumpa ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Аурор рече

Reče čovek koji iz dana u dan biva sve veći autoritarni tiranin. :)

Uzgred, gradonačelnik Roterdama, drugog najvećeg grada u Holandiji zove se-  Ahmed Abutaleb.

Holandija, dakle, vrvi od nacista.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Tumaralo. рече

Turkey referendum: Dutch are Nazi remnants - Erdogan

http://www.bbc.com/news/world-europe-39242707

Juanito approves this :smeh1:

Одакле ти та идеја? Не пратим све то и не знам шта се овде конкретно дешава, али Холандија је углавном слободна земља док је Ердоган тиранин. То што нека земља није по мом личном хедонистичком укусу, не значи да не ваља у цивилизацијском смислу. Моје форумско "деконструсање" Холанђана или Дачића, како их од милоште зовем, је лично, а не политичко.

Подели на овим сајтовима

On 3/6/2017 at 14:43, Ћириличар рече

Ок, брате, тачне су многе ствари које си ти изнео и наравно не желим да их негирам. Са већином изнетих ставова се слажем. Али опет, мислим да је мој закључак о томе да је свест човека и народа кључна за ово питање, и важнији од економије, политичког уређења, итд.

Наша сопствена свест је та која нас упућује на то шта ћемо да радимо у животу, она је кључна.

Зато и кажем да либерално, модерно друштво које разара конзервативни концепт брака и породице и које гази те вредности, јесте доста утицало на оно о чему ми причамо. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Православни Србин рече

Ок, брате, тачне су многе ствари које си ти изнео и наравно не желим да их негирам. Са већином изнетих ставова се слажем. Али опет, мислим да је мој закључак о томе да је свест човека и народа кључна за ово питање, и важнији од економије, политичког уређења, итд.

Наша сопствена свест је та која нас упућује на то шта ћемо да радимо у животу, она је кључна.

Зато и кажем да либерално, модерно друштво које разара конзервативни концепт брака и породице и које гази те вредности, јесте доста утицало на оно о чему ми причамо. 

Jel moze neko da mi objasni detaljnije tu nebulozu da nas od blagostanja deli samo "zdrava porodica"?

Ponavljate tu mantru ko papagaji a samo bih voleo da mi neko objasni logiku iza toga?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, cloudking рече

Jel moze neko da mi objasni detaljnije tu nebulozu da nas od blagostanja deli samo "zdrava porodica"?

Ponavljate tu mantru ko papagaji a samo bih voleo da mi neko objasni logiku iza toga?

Породица је основна ћелија сваког друштва. Здрава породица, здраво друштво. 

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Православни Србин рече

Породица је основна ћелија сваког друштва. Здрава породица, здраво друштво. 

Znaci ne znas da objasnis...

Primetio sam da se najgrlatije promovisu stavovi koje ne umemo da objasnimo... zato smo valjda i grlati, da ljudi ne provale da veze nemamo o cemu pricamo...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

Znaci ne znas da objasnis...

Primetio sam da se najgrlatije promovisu stavovi koje ne umemo da objasnimo... zato smo valjda i grlati, da ljudi ne provale da veze nemamo o cemu pricamo...

Шта да објасним? Ово што сам изнео је чињеница. Породица јесте основна ћелија друштва и она јесте огледало друштва на неки начин. 

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Православни Србин рече

Шта да објасним? Ово што сам изнео је чињеница. Породица јесте основна ћелија друштва и она јесте огледало друштва на неки начин. 

Bravo! Naucio si napamet definiciju iz biologije za peti osnovne!

A sad mi lepo objasni kako to "zdrava porodica" osigurava kvalitetan zivot?

Mada nijelose da objasnis i sta je to "zdrava porodica"...?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...