Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

9 дана је предсједник и ево шта је све урадио - скоро све што је обећао. Сунце ти пољубим, ово је легендарно:

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

9 дана је предсједник и ево шта је све урадио - скоро све што је обећао. Сунце ти пољубим, ово је легендарно:

Престани више дизбацујеш те клипове, још ми траје ово предавање, а вазда избацујеш неке добре.

Имаш ли ти живот уопште, ил си постао ентитет који је себе повезао на Јутјуб?

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, RYLAH рече

Престани више дизбацујеш те клипове, још ми траје ово предавање, а вазда избацујеш неке добре.

Имаш ли ти живот уопште, ил си постао ентитет који је себе повезао на Јутјуб?

Овако изгледа мој одмор од Трговинског права :D

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Филозоф рече

Ja vala ne znam kako vas ne mrzi da gledate klipove od po sat vremena haha

Није до нас, него до људи који праве клипове.

#Хи вил нат дивајд ас!

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Аурор рече

Ako je i tačno da je Tramp imao manju publiku (a kažu da je ona slika sa kojom se upoređivalo slikana ranije kod njega) na inauguraciji, to može da ima veze sa tim da je Vašington establišmentsko osičje gnezdo - močvara koju je on najavio da će da isuši, a može da ima veze i sa tim da je to liberalni centar u kom je Oligarhijska Pudla imala 91% glasova. :)

Nije uopšte bitno zašto je došla manja publika... normalan čovek bi slegnuo ramenima, rekao ok, prošlom predsedniku je došlo više morona na inauguraciju, boli me uvo, idem da radim pos'o... ne bi prvo lupetao da je njemu došlo više ljudi, pa poslao pres sekretara da to zvanično lupeta, pa onda svoju savetnicu da to nazove "alternativne činjenice" i da im se svima kompletno smeje ceo (normalan) svet i da tako započne svoj mandat... normalni ljudi ne prave tako glupe faulove zbog trivijalnih i irelevantnih psihičkih bubica poput "kome je došlo više posetilaca na inauguraciju"...

Podseća me malo na ovog našeg psihopatu...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, Avocado рече

Nije uopšte bitno zašto je došla manja publika... normalan čovek bi slegnuo ramenima, rekao ok, prošlom predsedniku je došlo više morona na inauguraciju, boli me uvo, idem da radim pos'o... ne bi prvo lupetao da je njemu došlo više ljudi, pa poslao pres sekretara da to zvanično lupeta, pa onda svoju savetnicu da to nazove "alternativne činjenice" i da im se svima kompletno smeje ceo (normalan) svet i da tako započne svoj mandat... normalni ljudi ne prave tako glupe faulove zbog trivijalnih i irelevantnih psihičkih bubica poput "kome je došlo više posetilaca na inauguraciju"...

Управо то, само је битно запамтити да су мејнстрим медији започели фаму око броја људи на инаугурацији.

Оно, кад удари утук на утук :)

Не остаје ти ништа друго до зграбити кокице и уживати у спектаклу.

Подели на овим сајтовима

пре 39 минута, Avocado рече

Ovo si već sad izvrnuo ko da te Vučić pravio.Oni su hteli tom slikom da izvrnu i ispinuju sliku kako eto Tramp nema podršku naroda a nisu rekli da su  ti soroševi retardi blokirali ljude koji su teli da dođu.Zabole me za Trampa,i za ameriku,što se mene lično tiče mož svi da propadnu kolektivno,ali objektivno čista spinologija od strane establišmenta.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Кратос рече

Ovo si već sad izvrnuo ko da te Vučić pravio.

Ama baš ništa nisam izvrnuo... nego sam samo možda nešto propustio...

Цитат

Oni su hteli tom slikom da izvrnu i ispinuju sliku kako eto Tramp nema podršku naroda a nisu rekli a su ih ti soroševi retardi blokirali ljude koji su teli da dođu.

Ne znam da je neko blokirao ljude koji su hteli da dođu... to sam propustio... ali i ako je tako, onda opet normalan čovek kaže eto smradovi su blokirali ljude koji su hteli da dođu da bi prikazali da ja nemam podršku naroda ali je uprkos tome došlo nekoliko stotina hiljada ljudi... a još su ih smradovi slikali tako da izgleda manje... u svakom slučaju, ne kažeš da je bila najveća poseta u istoriji... osim ako nisi bolid...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Познаник Иранац на фејсбуку:

Цитат

Dear American friends (democrats and republicans), you may see a lot of news and posts on social media and are probably confused and frustrated about the reactions to the recent executive order on immigration. I would like to ask you to please give me a few minutes of your time and read some facts from an Iranian immigrant. Trust me, I am not writing this against any political party... 

- Since Islamic revolution in 1979, Iranian citizens are required to apply for the US visa and get interviewed at a consulate outside of Iran. I don't know the stats but based on my personal experience, an Iranian citizen is more likely to get rejected than awarded a visa. 

- Since 9/11 the citizens of Iran and a few other countries known as "axis of evil" go through a very detailed vetting process when they apply for the US visa. The process known as clearance could take between 1 month to more than 6 months and it is a very detailed background check by multiple US agencies. 

- The non-immigrant visas given to Iranian citizens, including tourist, student, and work  visas are mostly single entry. Meaning that every time you leave the country you need to apply for a new visa and go through the clearance process again. That is why I did not leave this country for 8 years till I got my permanent residency. 

- As an Iranian with a valid visa, when entering the US, you are going to be interviewed again by the border security for multiple hours and they reserve the right to reject your application at the port of entry. This interview often happens to permanent residents on a case by case basis. 

- At each change of status step, e.g. from non- immigrant to immigrant status, another round of background check is required. 

- Every year the application of numerous Iranians get rejected or never responded through the clearance process. 

- President Obama's administration did not ease any of these processes. To be accurate, they lately gave students in non-sensitive majors multi-entry visas but other than that the process has not changed. 

- There is already an "extreme vetting" process for Iranian citizens and the citizens of other countries listed in the new executive order and at any time the US government has the right to reject their application. The US government has been adding to the vetting process since it was started and there has been no argument about it. The issue is, this new executive order bans those who have gone through the vetting process from entering this country. Those who get affected by this order, including myself, have a long history in the US that can be easily checked. 

- I don't know the motives behind this EO and I don't want to guess. What I know is that it is an easy way out for politicians to pretend that they are doing the right thing and excite their base. The 7 countries in the list don't have any political or financial relationship with the US. So, politicians make a lot of noise and gain a lot of credit by doing nothing and risking nothing. They basically screw the life of a lot of innocent and extremely vetted immigrants for their political gain. 

- We all are worried about our safety and security. A terrorist attack does not discriminate and will impact all of us. This executive order, however, does not improve our safety. It does not target those who concern all of us.

- So unless you are anti "legal" immigration, or anti Iranian (and citizens of the other 6 countries) there is no win in this for you. If you are any of those I don't know why you are in my friends list so please go ahead and unfriend me.

- Finally my request... no I am not asking you to call your congressman or representative and voice your objection (which would be great if you did), I am not asking you to donate to organizations supporting legal immigrants (which would be nice)... I am asking you to please don't get fooled by this EO. Don't believe that this is going to make us safer. Call it as it is a political propaganda.

11

Подели на овим сајтовима

Jos uvijek citajuci vijesti i razne druge komentare ne ulazi mi u glavu kojom logikom je Tramp izostavio Saudijsku Arabiju i Katar dva najveca finansijera islamskog terorizma sa crne liste zabrane izdavanja viza na tri mjeseca. Ako su mu muslimani zaista problem,a prva stvar na koju treba da udari je Saudijska Arabija, ali naravno hipokritu i fasisti to ne bi palo na pamet jer je Saudijska Arabija bogata, i raznim drugim vezama je vezana za SAD, obveznice, kapital itd....ali zato nema problema udariti po siromasnim zemljama. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...