Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

Mike "Purge the Degenerates and Spare No Expense" Pence   :D

15056269_1021806521279511_63016019211033

Не би било лоше да Мајк започне Крсташки рат, па да повратимо Цариград! :)

Левоњаре би кукале на расизам и фашизам наредних 500 година, бар због тога...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

19 minutes ago, Господин Дареалис рече

На Флориди би требало још 125k промуваних... 

Ako može da se muva, nije to mnogo.... za 29 elektorskih glasova (preko 5% ukupnih glasova dobiješ jer si izmuvao 0,1%).

Цитат

Није игнорисана од стране система бирања.  Они ограничене ресурсе усмеравају на неизвесније исходе.

Nego zbog čega? U kom to drugom izbornom sistemu imaš opciju da skloniš skroz resurse sa najvećeg broja birača i pobediš?

Цитат

Ја се слажем. :) 

За почетак, огромна је грешка била што су је уопште и номиновали... DNC je наместио примарне изборе да она победи (у тајним мејловима, Сендерсове подржаваоце су називали 'Црвеном армијом'. Гори су од нас овде... :D). У години кад је свима мука од естаблишмента, ти кандидујеш најестаблишментскијег (управо измислио реч) кандидата на свету... Нормално да ћеш да пукнеш.

Svakako... nisu mogli gore...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

23 minutes ago, Avocado рече

Ako može da se muva, nije to mnogo.... za 29 elektorskih glasova (preko 5% ukupnih glasova dobiješ jer si izmuvao 0,1%).

Ако тако гледаш, није много.

Мислим да се не изводи лако у пракси, нисам сигуран... Сигурно да се на таквим местима обраћа пажња нарочита. Илегалци имају неку фору са возачком преко које могу да гласају иако нису грађани.

23 minutes ago, Avocado рече

Nego zbog čega? U kom to drugom izbornom sistemu imaš opciju da skloniš skroz resurse sa najvećeg broja birača i pobediš?

Могао би онда нпр. да узмеш 3 државе - Калифорнију, Њујорк и Флориду и да имаш већину гласова. :)

Али онда би они диктирали остатку земље и дошло би до концентрације политичке моћи, што је заправо оно што су FF хтели да избегну и што су сматрали да је веома лоше, и што су хтели да предупреде тако што ће да структуирају систем бирања на онакав начин.

Све у свему, ја мислим да је овакав систем бољи у погледу спречавања риговања изборног процеса. Нека кандидати изволе и победе у целој земљи, мање државе носе мање електора свеједно. :) 

Подели на овим сајтовима

Не знам да ли сам ово качио, неко је узео старији документарац о менталним болестима и ставио га у позадину клипова SJW.

Fits like a glove... :)

Подели на овим сајтовима

10 Reasons Trump is like Captain Kirk:

• He flies around in his own ship

• He does not take shit from anybody

• He surrounds himself with experts

• He gets the hottest women in every land

• He makes things work when the odds are against him

• He's charismatic and passionate, even to a fault

• Kirk is Federation First, Trump is America First

• Kirk doesn't take shit from Klingons or Romulans. Trump won't take shit from Domestic or Foreign lobbyists.

• Both Kirk and Trump want Neutral Zones (kek)

• Kirk set out on a five year mission to explore strange new worlds, whereas Trump is starting a four year mission to MAGA

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...