Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

3 minutes ago, ☺︎ Juan ☺︎ рече

Мисаони експеримент: шта би сте рекли да је то исто (о женама и деци терориста), у потпуно истом контексту изјавила Хилари Клинтон? Или Обама? 

Они су лажови и не изјављују јавно... они то обављају бомбама у стварности!

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

1 hour ago, Снежана рече

Који  критеријум је потребан за  - гласаћу за Хилари зато што је женско??? :))

Neku licnost ne vrednujes po takvim maloumnim izjavama, nego ako imas neke zive ikone koje uvazavas onda kao kriterijum uzimas njihovu  karijeru i iskustvo koje moze da se reflektuje i na njihovo privatno misljenje vrijedno paznje. 

Подели на овим сајтовима

7 minutes ago, Иван ♪♫ рече

Kako sad to, demokratija cas valja, cas ne valja, u zavisnosti dal joj se svidja ishod. To nije demokratski nacin misljenja, vec upravo suprotno.

Inace, lepo devojce :) 

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Pancakes рече

Neku licnost ne vrednujes po takvim maloumnim izjavama, nego ako imas neke zive ikone koje uvazavas onda znas da njihova  karijera i iskustvo moze da se reflektuje i na njihovo misljenje vrijedno paznje. 

Жива икона за мене је једино Христос, ми остали само бледе копије, а све те које си побојао могу да уважавам само у оквиру њихове професије.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

11 minutes ago, uros рече

Brate zar nisi do sada shvatio da se u leftie-landu uopste ne vazi sta neko radi. Vazno je iskljucivo sta izjavljuje, a jos vaznije kakav to ima propagandni efekat i "sta ce ljudi da kazu".

;)

Још ако је шармантан ко Обмана добије Нобелову награду за мир...

А ови што се брину за илегалне имигранте - Обмана је депортовао највише њих од свих досадашњих прецедника. Ал` што кажеш - нема везе шта неко ради. Важно да је шармантан и духовит.

Енивеј... :)

trump-president.jpg

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

15 minutes ago, Иван ♪♫ рече

Inace, lepo devojce :) 

Jao, dal sam smeo to da kazem? Da me ne proglase za seksistu? Mozda nisam smeo to da kazem? Ko zna kako ce da me shvate? A ja sam samo... ja sam samo... :( izneo zapazanje

:) 

Подели на овим сајтовима

6 hours ago, Pancakes рече

U teoriji evolucije, globalno zagrijavanje se ne vjeruje, to su u nauci opste prihvaceni naucni modeli

Kao što je svojevremeno u nauci bio prihvaćen geocentrični model. Pa model apsolutnog vremena, nezavisnog od materijalnog sveta. Pa model stacionarnog svemira...i da ne nabrajam...nauka je groblje raznih modela. U teoriju evolucije i globalno zagrevanje može samo da se veruje, jer sutra mogu biti odbačeni. 

Pod terminima liberalnijom i 'otvorenijom' se misli na civilizacijski tok,

Koji uopšte samim tim što je civilizacijski ne mora biti nešto pozitivno.

jedan put u razvoju naseg covjecanstva

Samo jedan. Ne jedini i ne nužno pravi, odnosno odgovarajući ljudskoj prirodi i potrebama.

Papa Franjo i treba da bude zvijezda jer kao hriscanin na djelima daje primjer odnosa sa svijetom

Naravno, on na delima pokazuje ko je. Podstiče dolazak mase izbeglica u Evropu (što samo beže u Evropu, zašto malo ne odu u Katar ili Saudi Arabiju?), preti Rusima sudom Božjim, jer se bore protiv terorizma u Siriji...mora da je pojeo onu svoju belu kapicu kada je čuo ko je dobio izbore u Americi. :ani_biggrin:Mislim da su na takvog papu zaista ponosni svi njuejdžeri, sinkretistički ekumenisti i gej aktivisti. Na njegovu žalost, svet se menja i nimalo mu se neće svideti ono što bude nastalo kao posledica vladavine Putina u Rusiji i Trampa u Americi...a nama će da svane, bar se nadam...

Подели на овим сајтовима

Најбоље реакције на Трампову победу

:))

PicMonkey-Collage10-1000x500.jpg

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

29 minutes ago, Ivan Marković рече

Kao što je svojevremeno u nauci bio prihvaćen geocentrični model. Pa model apsolutnog vremena, nezavisnog od materijalnog sveta. Pa model stacionarnog svemira...i da ne nabrajam...nauka je groblje raznih modela. U teoriju evolucije i globalno zagrevanje može samo da se veruje, jer sutra mogu biti odbačeni.

To je tačno samo što nije baš tako random kako kreacionisti vole da predstave u ovakvim doskočicama i ne ide unazad... možda (mada su šanse male) ćemo naći bolji model za objašnjenje raznovrsnosti života od teorije evolucije... ali kao što se nikada više nećemo vratiti na geocentrični model, model apsolutnog vremena, model stacionarnog svemira... tako se nikad nećemo vratiti na ideju da su sve biljne i životinjske vrste stvorene u jednom trenutku pre X hiljada godina u obliku u kojem su i danas... jer mi možda ne znamo da li je TE najbolji model za opis te pojave ili ima neki bolji, ali svakako znamo da je kreacionistički "model" pogrešan.

Pominjati "groblje modela" u kontekstu odbrane modela koji je odavno na tom groblju nema baš mnogo smisla...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

12 minutes ago, Ivan Marković рече

napustanje jednog pogleda na svijet i prihvatanje drugog je posledica naucnog rada i procesa... to se zove naucni progres. niko danas ne uvzava manje Njutna od Ajnstajna, iako je ovaj drugi posle jedno 300 god. uletio sa teorijom relativiteta i preokrenuo sliku dotadasnjeg vidjenja svijeta. Dakle ako ce nesto sjutra biti odbaceno, to je u nauci dobar znak, znaci napreduje se. Nema potrebe da likujes, od naucnog napretka zavisi i napredak citavog covjecanstva... iako neolitni fanataci pod dozom deluzija to negiraju.

21 minutes ago, Ivan Marković рече

mora da je pojeo onu svoju belu kapicu kada je čuo ko je dobio izbore u Americi. :ani_biggrin: Na njegovu žalost, svet se menja i nimalo mu se neće svideti ono što bude nastalo kao posledica vladavine Putina u Rusiji i Trampa u Americi...a nama će da svane, bar se nadam...

pa Trampu su se %-alno najvise obradovali osvjedocini fasisti, nacionalisti, ksenofobi, lokalne patrijote i kriminalci, sto cemo vidjeti u kom pravcu ce se kretati i sta ce kome svanuti... 

Подели на овим сајтовима

4 hours ago, Pancakes рече

Do sada niko nije izgazen od strane zemlje slobodnih, mada ima ovdje deluzija koje vjeruju u 'zapadne sile koje hoce da pokore svijet'

Zao mi sto uzurpiram party, ali nasuprot ovdasnjem javnom mnjenju - Hilari za mene jeste obrazovana, stabilna, iskusna i ozbiljna zena. Osim mene, tu istu zenu "emanaciju svakog zla" su podrzale i druge nezvisne zene iz prakticno svih sfera, zene koje su olicenje najboljih vrijednosti koje nosi USA. Tako da, ne osjecam se usamljenim u podrsci ako te to brine.

Друже, САД је бомбардовала независну европску државу 1999. године, бомбардовала је затим Авганистан, Ирак, Либију и директно направила хаос у Сирији (у свим тим држава је стање након америчких интервенција неупоредиво горе него пре; ниједна од тих држава не функционише више на свим деловима својих територија, на којима непрестано од тада траје рат). НСА прислушкује цео свет и директно се меша у унутрашње ствари независних држава. Хилари је од наведеног подржавала - најмање - бомбардовање Југославије и Либије, а лажима је допринела и бомбардовање Срба у Босни.

Шта је тачно од овога делузија а не чињеница?

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...