Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

Ova američka predsednička kampanja me podseća na našu iz 2012. gde je bota kao i kilari platio danak verovanju da će kampanjom omalovažavanja i glasanja za manje zlo uspeti da zamaskira sve svoje neuspehe i promašaje za vreme mandata.Ovde sam ja studirao ,on je grobar 12:smeha::))

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

На конто овог видеа што сам поставила; јесу ли избори демократски!!? Јесу. Јесу ли грађани гласали!? Јесу. Јесу рекли кога хоће!? Јесу. Псссссст да не чујем ни ријеч. :D

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Sacu dumrem ! :D Upravo videh ovo na fb!

"Americka Predsednicka Pesma"

Šta se ono u Njujorku sjaji,
Donaldovi prameni na glavi!

Oj, Donalde, pramene zaliži
Amerikom barjake podiži

Amerika Hilarina nije,
tamo Donald ljuti barjak vije!

Čujte, braćo, Hilandarska zvona,
Tramp je blizu Vašingtona!

Kroz teksaške klance i točila
priprema se Donaldova sila

Tramp i Putin, dva dobra drugara
Tramp i Putin dva su svjetska cara!

Tramp i Putin doneće slobodu,
doneće je cijelom ljudskom rodu!

Ljudskom rodu svanuće sloboda,
doneće je njujorški vojvoda!

Oj Donalde, lice ti je bijelo
krišom nosiš četničko odijelo

Niko ne sme Donalda da vređa
svaki četnik njemu čuva leđa!

Ako Donald bude im'o sreće,
Drina Srbe rastavljati neće!

Ako Donald bude im'o volje,
Srbija će krenuti na bolje! "

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Биљана рече

На конто овог видеа што сам поставила; јесу ли избори демократски!!? Јесу. Јесу ли грађани гласали!? Јесу. Јесу рекли кога хоће!? Јесу. Псссссст да не чујем ни ријеч. :D

Ма дечурлија, то појма нема са животом. Њима ти комуњарски професори тамо масовно испирају мозак глупостима... Добро да знају да обришу д... с` опроштење.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Биљана рече

Nepisano je pravilo da ti koji najviše propagiraju toleranciju su u suštini latetni fašisti.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

8 minutes ago, Ronald рече

Justine

Jesi pogledao originalni intervju 1999 i odgovor Trampa:

PHILLIPS: Health care?

Mr. TRUMP: [I'm] liberal on health care, we have to take care of people that are sick.

PHILLIPS: Universal health coverage?

Mr. TRUMP: I like universal, we have to take care, there's nothing else. What's the country all about if we're not going to take care of our sick?

Nisam. 

Znaci sad bi ukidao obamacare, a onda je bio za universal. Lako je njemu ukinuti obamacare kad ima milijarde i moze da se lijeci bez problema kod najbolji doktora. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, Justin Waters рече

Znaci sad bi ukidao obamacare, a onda je bio za universal. Lako je njemu ukinuti obamacare kad ima milijarde i moze da se lijeci bez problema kod najbolji doktora. 

Он има пара како год окренеш, али проблем је што је Обамакер многим обичним људима драстично повећао цене здравственог осигурања. Већина народа је незадовољна тим програмом и желе да се мења или укине.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

8 minutes ago, Justin Waters рече

Nisam. 

Imam osecaj da ipliciras da obamacare nekako obezbedjuje nekom ko nema para pristupacnije lecenje? Sto nije tacno. 
obamacare-premium-map.png

Подели на овим сајтовима

24 minutes ago, Kratos рече

Ova američka predsednička kampanja me podseća na našu iz 2012. gde je bota kao i kilari platio danak verovanju da će kampanjom omalovažavanja i glasanja za manje zlo uspeti da zamaskira sve svoje neuspehe i promašaje za vreme mandata.Ovde sam ja studirao ,on je grobar 12:smeha::))

Ovo je tacno i imam osecaj da zbog toga mnogo ljudi (pa i na ovom forumu) ima poprilicno rezervisano misljenje prema Trampu. Medjutim svako poredjenje izmedju Trampa i Vucica ili Seselja nije smisleno previse. Osim retorike i demagogije koju imaju svi politicari, izmedju Trampa i Seselja nema puno slicnosti ni politicki, ni ideoloski a ni na osnovu licnosti. 

Подели на овим сајтовима

7 minutes ago, Justin Waters рече

Nisam. 

Da to je izjavio za NBC Stone Philips.

Подели на овим сајтовима

10 minutes ago, Aurelije рече

Ovo je tacno i imam osecaj da zbog toga mnogo ljudi (pa i na ovom forumu) ima poprilicno rezervisano misljenje prema Trampu. Medjutim svako poredjenje izmedju Trampa i Vucica ili Seselja nije smisleno previse. Osim retorike i demagogije koju imaju svi politicari, izmedju Trampa i Seselja nema puno slicnosti ni politicki, ni ideoloski a ni na osnovu licnosti. 

Više sam mislio na način vođenja kampanje,mi smo obrazovani,fini,kulturni,toleratni oni neobrazovani,bahati,nekulturni,diskriminatori.Sinoć dok sam gledao CNN non stop su govoroli o neobrazovanima zbog kojih je Tramp pobedio.To je bio neki pandan Tadićevoj više nego smešnoj kampanji o slikanju ispred univerziteta pored koga je studirao a Toma je platio diplomu.:ok:Potenciralo se to da je ovaj drugi gori i patka u oba slučaja.Glupa strategija izuzetno.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...