Jump to content

Шта те чини атеистом?

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 23. 9. 2016. at 13:52, Juan рече

Онога тренутка када сам се отиснуо у свет и упознао најразличитије могуће људе, културе, веровања, начине живота, коначно сам схватио колико је бесмислена та идеја да је само тај један православни начин живота исправан, а сви остали нису и да је космичко спасење од смрти организовано кроз један такав систем као што је црква. То је била кап која је прелила чашу. 

Expand  

Pa da, krene da se potuca po belom svetu i odmah zaboravi na vjeru svojih pradjedova...pi...izrod. Krenuo u svet, čuj ti njega, upoznaje drugačije kulture, pa se svoje odreko. Šta si ti sad kao bolji od nas što se čvrsto držimo kako i naši stari?

Подели на овим сајтовима

On 23. 9. 2016. at 21:42, Човек Жоја рече

Јеси ли чуо некад да се убице причешћују у затворима?

Expand  

Da, pa?

On 23. 9. 2016. at 21:42, Човек Жоја рече

А знам једног који је убио целу породицу у саобраћајки.

Expand  

Je li namerno izazvao tu saobraćajku i ubio te ljude?

On 9. 1. 2020. at 12:45, HOA+ рече

(dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има.

Expand  

Подели на овим сајтовима

On 24. 9. 2016. at 11:48, VaSa110 рече

Da, pa?

Expand  

Одговор на то питање ћеш добити сам за себе кад се будеш причестио. Јер ти би, судећи по претходном твом посту, да се одмакнеш, ја бих да се примакнем.

On 24. 9. 2016. at 11:48, VaSa110 рече

Je li namerno izazvao tu saobraćajku i ubio te ljude?

Expand  

Био пијан.

Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат.

Подели на овим сајтовима

On 24. 9. 2016. at 11:28, Natasa. рече

Pa da, krene da se potuca po belom svetu i odmah zaboravi na vjeru svojih pradjedova...pi...izrod. Krenuo u svet, čuj ti njega, upoznaje drugačije kulture, pa se svoje odreko. Šta si ti sad kao bolji od nas što se čvrsto držimo kako i naši stari?

Expand  

Pa ti posle salji dijete da uci skole.

-Grubo napadanje onog ko uradi bilo sta sto moze da lici na napustanje tima.

-Predstavljanje vredjanja i omalovazavanja drugih timova i igraca kao blagost i nadahnutost.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

On 24. 9. 2016. at 12:05, Човек Жоја рече

Јер ти би, судећи по претходном твом посту, да се одмакнеш, ја бих да се примакнем.

Expand  

U najmanju ruku bihzadržao rastojanje Zaista ne bih voleo da budem ni blizu što i oni.

On 9. 1. 2020. at 12:45, HOA+ рече

(dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има.

Expand  

Подели на овим сајтовима

On 24. 9. 2016. at 11:28, Natasa. рече

Expand  

Ћути, да сам се бар одреко, то би још било и добро, него сам све то помешо у синкретистички мелтинг пот. :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

On 24. 9. 2016. at 12:25, drvce рече

-Predstavljanje vredjanja i omalovazavanja drugih timova i igraca kao blagost i nadahnutost.

Expand  

:D Љољ

#) подела на смртне и "мање смртне" (ваљда) грехе. :)

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

On 24. 9. 2016. at 13:19, Juan рече

Ћути, да сам се бар одреко, то би још било и добро, него сам све то помешо у синкретистички мелтинг пот. :ani_biggrin:

Expand  

Nit' si vino nit' si voda.

Подели на овим сајтовима

On 24. 9. 2016. at 13:49, Natasa. рече

Pa kako drugačije?

Expand  

Мора "све оно општепознато везано за верујуће људе", а вама то смета.

#) Шопинг стоке за празнике

Подели на овим сајтовима

On 23. 9. 2016. at 22:15, Aquilius Cratus рече

Zato su sve one price o pink vs dark pravoslavlju potpuno promasene i besmislene. Jer se one sve vrte oko pitanja ubedjenosti u to sta je nekada negde bilo i kako je bilo. Moze neko da bude ubedjen da Bog ne postoji i da nikad nece biti vaskrsenja a da svaki dan sve jace i dublje izrazava svoju pravu Volju. Dok sa druge strane moze neko da ne izbija iz crkve i da vrsi stotine poklonickih putovanja za zivota i da non stop bude zarobljen u gnomickoj instiktivnoj volji. A za tog nominalnog i po ponasanju ateistu Bog svakako smatra da ce mu tako biti blizi nego da "otkrije veru" i da krene da pravi budalu od sebe nekim zilotizmima i slicnim ujdurmama.

Expand  

И нама Бог поручује да све што сматрамо да добро радимо, треба да радимо што је могуће више тајно, и да та наша дела не виде беспотребно много људи. Ти фанатици своја дела раде јавно и штете себи и цркви у сваком погледу.Са тим људима најчешће нешто није уреду , а доприносе да људи са гађењем и подрозењем гледају на све људе који верују.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Sumnjiva i nerealna i neproverena cuda koja se naturaju kao test vere

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

On 24. 9. 2016. at 14:03, Paradoksologija рече

Sumnjiva i nerealna i neproverena cuda koja se naturaju kao test vere

Expand  

#) Финансијска добит која се овако остварује (у Јерусалиму можете купити перо анђела, нпр. :)) )

Подели на овим сајтовима

On 24. 9. 2016. at 14:07, Џуманџи рече

#) Финансијска добит која се овако остварује (у Јерусалиму можете купити перо анђела, нпр. :)) )

Expand  

Miroljub kaze da ako je blagodatni oganj natprirodan onda ga pale demoni zato da bi ljudi pravili bezumne guzve kao kad Merktor ima neku tehniku na akaciji. Naravni svi ti ljudi u guzvi su opsednuti demonima. :D

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...